HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2013.02.10. 21:36 :: Tobber

Volt az elmúlt napokban két színház, barátokkal tökéletesre sikerült közös főzősdi, a lenti randi, ma eddig négy hólapátolás. Legalább csacsogunk szomszédcsajjal, kérte, hogy csengessek fel neki megint. Együtt gyorsabb. :)
A kocsilejárót ő pucolta, aztán nem tudott feljönni rajta, úgyhogy lapos Pesten én fent belekapaszkodtam a kerítésbe, lenyújtottam a hósöprű nyelét, és kihúztam. Hát, mi jól szórakozunk itt a síkvidéken. Aztán megint hókotrás, akkor egy szomszédpasi csacsorászott velem.

Varrótanfolyamra nincs sok energiám, pláne még otthon hozzátenni, ma szülőket is fuvarozni (MENJÉL LASSABBAN!! JOBBOS UTCAAAA! JOBBOS!!! JOBBRÓL JÖHETNEK!!!! NE MENJ ARRA, JOBBOS UTCÁK LESZNEK! Apám végigordibálta az anyósülésről, pedig nagyjából 15 km/h-val tudtam menni a hó miatt), akik buliztak valahol...

Minden nem fér bele.

És ma négyszer csúszott ki az autóm, pedig tényleg nem kapkodtam, szerencsére egyedül voltam akkor. Még soha ilyen nem történt velem, nagyon ijesztő.

komment

---

2013.02.10. 17:05 :: Tobber

Megtaláltam az ideális férfit.

És mondhatjátok, hogy válogatós vagyok (nem!), de ő sem felel meg.

Pedig nagyon magas, egy gramm zsír nincs rajta, csak nyúlánk izom, gyönyörű szemű, gyengéd, bújós, simogatós, csacsogós, vidám, érzéki, egyedülálló, intelligens, tervekkel rendelkező pasi, akinek a tesóit is kedvelem, aki tegnap sütött nekem valentin-napi sütit, imádja a testemet és nem győzi dicsérni, majd' egy napig elszórakoztat úgy, hogy nem unom magamat, sok infót közöl közös ismerőseinkről, hoz enni-inni, beágyaz.

És nem mellesleg egy hete egyetlen apám és meleg barátom sem tudja kicserélni a kocsireflektorom kiégett izzóját, nos ő kezébe vette a témát, rájött, hogy az izzókészletemben nincs is olyan égő, eljött a hiperbe, kiválasztotta, a parkolóban ki is cserélte pár perc alatt és ahogy hazadobtam, nem akart kiszállni a kocsiból, és fixálta is a következő randit...

De*.

:D :D

* A "De"-ről bővebben kizárólag emailben/élőben. Meggyőző az érvem. :D

komment

---

2013.02.08. 23:54 :: Tobber

Nem tudtam meg, mi a baj a mostani kultuszminiszterrel.

komment

---

2013.02.07. 22:07 :: Tobber

...szoktunk egymásnak coelhos/kisherceges/bioritmusos/szép napotos üzeneteket küldözgetni (ő is nyitott az ilyenekre, akárcsak mi)...

komment

---

2013.02.06. 19:11 :: Tobber

"Te tudsz olyan embereket, akik _majdnem_ olyan okosak, mint mi? Mert én nem nagyon"

A jó közérzet alapja az egészséges önérzet. :DD

komment

---

2013.02.06. 16:24 :: Tobber

 

komment

Ezt a bejegyzést küldeném annak, aki megérti

2013.02.05. 23:05 :: Tobber

Vacsorára készítettem gvakamólét.

Csak úgy a magam földhözragadt stílusára formálva, hisz nem felejtem, honnan jöttem.

Teleszórtam hántolt sós szotyival.

Nagyon finom.

komment

---

2013.02.04. 23:46 :: Tobber

Szórakoztató olyannal színházba járni, aki már nem először az előadás kezdete után pár másodperccel jön rá, hogy ő ezt a darabot már látta.

:D

komment

---

2013.02.04. 13:41 :: Tobber

Ja nem, nem volt megterhelő. Másfél óra lötyi tánc, meg egy majd' negyven (hehehe) perc alatt lekocogott szigetkör, futópadon, hö. Azért ennél bírok jóval többet.
(Csak fáj a hátam és mellem, de ezt már mondtam.)

komment

süti beállítások módosítása