HTML

Tegnapelőtt, tegnap, szokásos

2013.06.14. 10:36 :: Tobber

Szerdán munka, végre precízen végigtáncolt bő 3 óra, egy felkérés tábori tanításra, de átpasszolom, annyira nem jó a térdem, meg nem nekem kéne, éjjel még tecsó, benzinkút, olyankor nincs senki ezeken a helyeken. Tegnap munka, egyik kollegina kislányának bemutatója, véletlen találkozás TCsV exkolleginával, tudatos Bével, shopping, kávé, de a legpihentetőbb üldögélni egy márványfalon, nézni a 6 sávos utat és frizurákat elemezni Norbi rúd majszolás közben. Szeretem ezt a várost.

Bepróbálkoztam két autómosónál is, de bezártak addigra.

Volt még a héten utolsó színház, torna, futás, virágcsere, lesz még ma tanfolyam, autómosatás és pakolás, lemondtam egy előadásnézést és egy közös kreatívkodást, két nap bandázás következik stranddal és bográccsal, a lelkem kavarog, fáradt vagyok.

komment

A hét mondata

2013.06.13. 00:19 :: Tobber

Mert én társat keresek.

Az év bölcsessége:

"...és az, hogy neki vadászösztöne van, még nem jogosítja fel arra, hogy kihasználjon, úgyhogy ne legyen benned az, hogy "férfifaló hírében állok, tehát..." ez kb olyan, mint a "miért mászkált akkor egyedül és szoknyában, csodálkozik, hogy...".

attól, hogy saját döntésed alapján férfifaló vagy, még nem jogosítja fel semmire."

komment

Csiholtam!

2013.06.10. 01:13 :: Tobber

...netet a gépembe!

Már csak erőm nem maradt. Hétvégén szokásos Balcsi a kollégákkal és azok párjával, gyerekeivel péntektől vasárnap délelőttig. Összezavarodtam, pedig nagyjából tudtam, mit nem akarok.

A pixába, de bosszantó!

Egyébként jól sikerült, főzések, közösségi élet, játékok és sztorizgatások sok alkohol mellett, balatoni óriásvihar a nyílt terepen és bőrigázva, kocsiban lefelé gyerekek vihogása és anyjuk felszabadultsága. Sok rohangálás a gyerekekkel, szuper fotók és bátortalan kezdeményezés után heves lezárás.

Kocsiban gurulva gyerekek ölben, ablakon kiszólogatva a többieknek, ma magányos hazaút, közben teleknél egy apa meglátogatása, vele étterembe mentem, ottani szomszédokkal csacsogás, hazaérve virágokért mentem Anyuhoz, vele autómosatás, majd cserépvásárlás a virágokhoz (külön-külön a szüleim tündérek!), átültettem otthon a növényeket, elmentem futni kocogni gps követővel, jókat szórakozom a statisztikáin mert valahol elveszítette a jelet, kitalálta, hogy megálltam, ezért amikor megtalált, 28 km/h-s futósebességet mért*, de az átlag rendben van, most még nyújtok, hajatmosok, talán kipakolok és feldolgozom a hét kudarcait, mert a héten 2ph.

*Ennyivel nem fut az olimpiai döntős 5000 méteres síkfutó...

komment

süti beállítások módosítása