HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2012.08.12. 14:04 :: Tobber

A legszebb mondat, amit férfi írhat:

Csak óvatosan a diétával!

:D

komment

---

2012.08.11. 23:27 :: Tobber

De most komolyan!

Komoly célokkal bíró férfit csak oltári lúzereket, vagy hatalmas sumákokat vonzok be.

Laza kapcsolatra vágyó férfiakból meg a legeslegédesebb arcokat.

Úgyhogy egyhangú Őszhalántékos évek után most beújítok mellé, kb. felezem a korát és a múltkor a sarki közértben leszólító húszkörülivel fogok randizni, ha már annyira akarta.

A kölyök vacsorát fog főzni nekem, csak úgy megjegyzem, már kikérdezett az ízlésemről, a borokról. (Hát, azzal mellétrafál, országunk minőségi borvidékén most négy nap alatt egyetlen kortyot sikerült csak belekóstolnom a helyi erő borába.)

Csak a harmincas generáció ilyen selejt, a fiatalabbak már tudnak udvarolni?

Tényleg, Srác volt ilyen, Őszhalánték előtti hosszútávú szeretőm, nálam kb. 8 évvel fiatalabb, és mindig hozott enni-inni, és miután külföldre költözött és hazajárt is hozott finomságokat...

19éves és 21 éves úgy udvarol, hogy ha nem ismerném őket hülyekamasz koruk óta, már meggyőztek volna, 19éves közel is járt hozzá.

Egyszer hosszú könyvet fogok írni arról, milyen bugyután szúrja el a korosztályom az udvarolgatást. Nagyon hosszút. :) Arról, hogy utólag tudom meg, mennyire tetszettem neki, arról, hogy egy hete levelezünk, én már minden válaszánál várom a randiajánlatot, majd úgy búcsúzik, hogy sajnálja, hogy nem randiztunk, én meg tépem a hajamat... :)

---

Ja, bár már sem féltékenység, sem irigység nincs bennem, azért remek volt exPasit, öt évig együttélős exemet látni, ő mindig istenítette a saját csodaizmos testét (joggal), most a belvárosban egy rozzant bicajon kerekezett szééépen kerekedő pocakkal. Én a szakítás óta kb. 15-16 kg-mal vagyok kevesebb.
Szinte kár, hogy messze volt és nem látott. :)
Jól van, megnyugodtam. :)

komment

2012.08.11. 15:54 :: Tobber

Kedves Sanyi!
Hirtelen döntés volt, hogy elutazunk, barátnőmnek, nekem is kellett egy kis nyugalom...
A Black comedyt néztük meg a szabadtéri színpadon Hegyi Barbarával. Én a mélyebb, elvontabb műveket jobban kedvelem, de nyáresti szórakozásnak megfelelt. :)
Remélem, ez a mai időjárás nem rontotta el a programokat a kislányával!
Ha ilyen érdeklődő lányka, akkor biztosan könnyű lefoglalni, kíváncsi az újdonságokra.
Én egyedül élek, nincsen háziállatom. Egy baleset előtt nagyon sokat jártam el este, vagy táncpróba, fellépés, színház, koncert, amire párral lehet menni, de egy állatnak nem lett volna jó dolga, kínozni meg nem akartam. Aztán most egy térdtörés után lelassítottam, de így is sokat jövök-megyek...
A hétvégi program változott, egy barátunk anyukáját kísérgettük volna fürdőbe, ide-oda, de hideg van hozzá.
Marad az olimpianézés és egy szoknya varrása mára, holnap család, este ugye az ukránok, gondolom, utána a táncostársakkal beülünk beszélgetni is.
Önök merre mentek a kislánnyal végül?

komment

---

2012.08.10. 19:48 :: Tobber

Nyaralásról visszatérve édes a viszontlátás öröme.

Miután Tével fagyiztunk a Bazilika lépcsőjén, Őszhalántékkal töltöttem a délutánt.

Igen, Koktélossal lezártuk, mielőtt bármi történt volna. Jobb így.

komment

süti beállítások módosítása