HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2011.06.05. 20:40 :: Tobber

Balcsi, 2,5 nap, 25 kolléga, 22 fokos tó, 30-as napvédő a 3. nap vége felé, fokozhatatlan négerségem fokozva.

Vittek, hoztak, cserébe én főszerveztem, főztem, főnökömet szórakoztattam, fő hogy élünk még ha támogat is ebben egy hosszú rögzítősín, ami kicsit komplikálttá teszi a napozást, vízbebesétálást. Úszni ugye tilos, pedig nyári lételemem. :S

komment

---

2011.06.03. 10:33 :: Tobber

A PSzÁF-MNB öngondoskodási tanácsadója alapján pont a megfelelő helyre teszem évek óta a megtakarításaimat. Mégis van értelme két közgazdász diplomámnak? :))

komment

---

2011.06.01. 18:21 :: Tobber

Feküdnöm kell. A sok kézimunkától megfájdul a hátam, olvasáshoz fáj a szemem, marad a tévézés, aminél nem fáj. TV Paprika próbálkozás. Bár irtó sok bugyuta receptet készítenek, van egy-két kincs. Ma Nigella. Eddig nem követtem igazán, megdöbbentem. Vacsorára összedobott a gyerekeknek egy paradicsomlevest: paradicsomkonzervet felengedett vízzel, beleöntött egy tonna rízst.

Ennyi.

Te jó ég, nem vagyok egy konyhaguru, de ez szar lehet. A paradicsomlevesnek titka van, Anyu receptje isteni! Mindig sikeres volt! Most családi recepteket próbálgatok, ma a kollégákat meg is leptem sütivel. A következő tervem az a recept, amit keresztanyum mesélt hétvégén, az ő anyósa, drága Kata néni sütött maradék krumplipüréből (végy egy kistányérnyi pürét, hihihihi) kacsazsírral pogácsát. Hallottam már rádióban, de az nem ilyen volt... :)

És közben 1000 kcal-ázom.

komment

---

2011.05.31. 13:33 :: Tobber

Hetvenakárhányan gondoltak rám hétvégén, köszönöm szépen!

 

komment

süti beállítások módosítása