HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2011.04.17. 22:40 :: Tobber

...és akkor TCsV útbaejtett, de onnantól nekem kellett vezetni az ő autóját, majd hazahozhattam magamat vele, autót váltottam, majd amikor elugrottam TáncosTéékért, TáncosPé vezette a kocsimat, mert kis helyre csak ő tud parkolni. Láttunk érdekes táncosokat, a mosdóban szóbaelegyedtem egy lánnyal, őt összepárosítottam TCsV-vel, aztán kiállni már könnyű volt, mert kiparkoltak mögülem.

Holnap torna helyett hokitorna, azt meg csak nézem.

komment

---

2011.04.17. 14:34 :: Tobber

Rohanás, rohanás, rohanás. Most összedobtam két virágágyást, de elfogyott a földem, átfutunk bandázni, aztán van egy órám, akkor veszek még földet, aztán táncbemutató, bandázás egen, este be kell fejezni az ültetést, mert addig nem műkörmözhetek.

Mozgás, keksz, kevesebb ember meghallgatása szokott segíteni. Nem, a tegnapi sokórás próba nem segített. Utána a csapat átugrott a szüleimhez lángosozni, édesek voltak, Anyuval kölcsönösen imádja mindenki egymást.

Várom TCsV-t.

komment

---

2011.04.16. 18:24 :: Tobber

Hangulathullámzás a szélsőségekig.
De ebben a pozitív nagyon pozitív. :)

komment

---

2011.04.15. 23:28 :: Tobber

Aki ismer, tudja, hogy ételben két dolgot nagyon nem bírok, a középszintű ázsiai ételeket és a rosszul elkészített szárnyasokat, ez nálam kb. 95%-a a mindenféle szárnyasételeknek.
Ezért mentem kétkedve ma este egy szülinapi vacsira egy indiainepáliautentikus étterembe, ami berendezésében mindenképpen autentikus lehet, tisztaságában is kérdőjelek merültek fel, de a kaja remek.

Magam is meglepődtem.

TáncosTé meg jósolt nekem, amin nagyon röhögnöm kellett, de zseniálisan ködösít! :)

A hajam iránt izgulóknak üzenem, hogy ma hullámosan hagytam és ismét elveszett benne egy hajcsat, úgyhogy két hét múlva levágatok úgy 20 cm-t belőle. Baromi szép, meg így is lapockáig ér, de kezelhetetlen ennyi mozgás mellett, a copfot meg unom és az kerekíti az arcomat.
Vajon érdemes azt eladni?

A héten jártunk még újszülöttlátogatóban, próbákon, hétfőn lekéstem a mozgást, de holnap egész nap bepótoljuk, vasárnapra bébinézés, táncnézés, valamikor egy táncest is becsúszik, jövő hét tele, megyek is aludni.

komment

---

2011.04.15. 15:38 :: Tobber

Vagyok, dolgozom, túlórázom, néptáncolok próbán és sikeres fellépésen Nagyfesztiválon és Kisfesztiválon és nagyjából hazaájulni van energiám, félálomban megnézni a setboxra rögzített édenhotelt, hogyaztán reggel röhöghessek sixx-en a hogyvolt-on, ennyi örömöm van mostanában. Egyébként meg tavasz van, a szeszélyes hónap és hangulat korszaka, próbálom átvészelni a strandszezonig.

 

komment

---

2011.04.12. 16:47 :: Tobber

Túl vagyok a legnehezebb koreográfiánkon, felléptünk, hatalmas siker, az országban a legjobbak közé sorolnak minket.

Hurrá.

Csak épp villongások, TáncosTé kötözködése, TCsV hisztije (jó, az konstans, csak engem

komment

süti beállítások módosítása