HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2010.08.15. 02:29 :: Tobber

Hitchcocki ijesztő vihar szele ébresztett péntek este, a vihartól nem félek, a dörgés nélküli körbevillámlásoktól igen. Miért nincs hangjuk??

A szombatot szinte már szokás szerint kávéval töltöttük TCsV-nél, majd lecsattogtunk a Velencei-tóra, ahol az unatkozó vizimentőpasi kiszúrt magának, végül megszólított és a csacsogásunk végén megígértette velem, hogy másnap visszamegyünk oda. Nem oda mentünk.

Aztán rohanós hazafuvarok, otthon hajmosás, indulás vissza a Csepel-szigetre nyári fesztiválra. A kocsiban TCsV román népzenékkel tesztelt, melyiket ismerem fel. Egész jól megy. :D Odaérve messziről mondom, hogy ez mintha Kaláka lenne, de nagyon részegnek hangzanak. Hát ők voltak. Asszem józanok, csak rozogább a hangjuk, mint legutóbb... A gyerekek kb. lexarták, a generációm lelkesebb, én végigénekeltem az egészet. Huszonöt éve jártam legutóbb koncertjükön, akkor még bakelitre dedikáltattam velük. :D

Kicsit bepótoltuk a magyar népzene-néptánc hiányunkat, majd a házuk előtt TáncosGével még három órát csacsogtunk a kocsiban, közben öccse és a kutya is odakerült, a végén már kiszáradt a szánk, elugrottunk egy nyócker benzinkúthoz vízért, hát ott is néztek, két csinibe öltözött pipi micsinál ott. Üzlethez túlöltöztünk.

Mindenesetre az éjjeli bulit kihagytam, pedig nagyon terveztem odamenni. Jobb is így.

Ma reggel TCsV-nél ismét kávé, de kettesben, mutatott népi hímzéses könyveket, elaléltam. Majd elindultunk a tóra, de olyan xar idő volt, hogy Veszprém, majd végül Székesfehérvár lett az új terv. Bory-vár lecsekkolva, főnököm házát is meglestük, szép, takaros, nagy de diszkrét ház a dombtetőn.

Aztán Anyut felhívtuk, melyik étterem jó a környéken, ott fullra bekajáltunk, élvezve a kilátást. Ne hagyjátok ki ott a hideg őszibarackkrémlevest, friss, könnyű, mintha csak barack lenne önmagában nyersen, turmixolva, de még könnyebb. Végül mégis elértük a strandot, de nem sokáig maradtunk. Hazafelé felkaptunk egy ismerőst, később még kettőt, elmentünk ismét nyári fesztiválra, ott próbálgattunk riszálni paraguayi, chilei, török, magyar zenékre.
És egy eszméletlen szép dél-amerikai fiút bámultunk a lányokkal elalélva.

komment

---

2010.08.12. 17:17 :: Tobber

Tegnap hárman ajánlották 1-1 barátjukat, hátha érdekel valamelyik, merthogy szép vagyok és okos és válogassak, ne menjek bele hülye kompromisszumba. Amire hajlamos vagyok, ugye.

Ma a büfésfiú fejtette ki, hogy tetszem neki.

komment

---

2010.08.11. 23:46 :: Tobber

Hát, hiába szurkolás, a projekt eredménytelenül lezárva.

Ma Drprt rökönyítettem meg azzal, hogy Kinseyről elkezdett mondatát befejeztem helyette, összenevettünk. Nagyjából egyetértek az elmélkedéseivel és szvsz négyes.

Aztán TCsV meg táncoslány leültünk megtervezni egy meglepetést, Ráday utca, cigánypecsenye, de ez pont akkorra esik, mint EK tervezte buli. :(((

 

komment

---

2010.08.10. 14:47 :: Tobber

Ezen röhögtem a megállóban reggel. A többit is nézzed meg itt: mkkp.hu

 +++++

komment

Ő a pap Lentiben :)

2010.08.10. 11:28 :: Tobber

 

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/08/10/lentiben_pap_oktatja_a_gordeszkazast/

 

komment

Helyzetjelentés

2010.08.09. 00:38 :: Tobber

Végignéztem a jobb oldali listát, kell-e frissíteni.


Ba-val tényleg áprilisig jártam, legutóbb múlt héten, vörös rózsa kíséretében fejtette ki, hogy még idén elvesz feleségül és jöhet is a gyerek. Hehe. Nem akarok tőle gyereket.
Őszhalánték most épp parkolópályán, nincs lelkierőm hozzá, ettől bármikor mozgósítható szerető. Van még pár ilyen, meg egy potenciális, aki ma is kacsintgatott, mmm...
TCsV továbbra is a néptánctanárom, vagy akár haver is, de épp nem is néptáncolok, mert gyógytornázom az összecsúszott derékizék miatt, ha nem akarok béna vagy inkontinens lenni. Nem akarok.
Ess eljegyzését utódommal épp a mai táncházban jelentette be a zenekar. Legyen boldog.
EK még mindig nyomul, de bármit is állít, nem hiszem, hogy többet akar 1-2 numeránál. Mármint ha nem meleg, tíz éve ismerem, azóta nővel nem láttam. Velem helyzete lett volna, de csak akart élni vele, nem igazán tudott meggyőzni.
M. rákos. Havi tripla kemó, de már kocogni jár.
Srác irogat külföldről, édes, de nem hiányzik. Most már látszik köztünk az a közel tíz év, sajna nekem a több. :S
El-ről nem tudok, az intellektusa hiányzik, ő nem.
Papírkutyákról tudok és nem csak az intellektusukért barátkozom velük. :D
Zé1 megnősült. Ő tudja, de boldog, ezért örülök. :)
Zé2 nem jár táncházba, pedig vele remekül tudtunk világmegváltani. De ő most azt máshol teszi.
Anyut meg Aput tudjátok.
Illető összejött egy nővel, aki 200 000 Ft-ot költött arra az exkluzív társkeresőre, ahol Illetőt kapta csak. Továbbra is a mamával jár nyaralni, nővel nem, és hiába sugallom, hogy mutassa már ki szegény csajnak, ha szereti, az nem megy neki. Azt hetente megbeszéljük. :D
Drpr-hez elugrom 4-6 hetente egyszer, hogy megerősítsen, bár bajom már nincs, 1-2 mélypont becsúszik, mint bárkinél.

komment

---

2010.08.09. 00:20 :: Tobber

Szombaton TCsV-nek telefonon beígértem, hogy sütök sütit, de csak azokból az alapanyagokból, amiket itthon találok, márpedig 4 hónapja nem vezetek háztartást.
Ja, és volt kb. másfél órám az érkezésükig.

Így az itt lelt liszt, tojás, sütőpor, teavaj, tejföl, whisky kombóból ütöttem össze tésztát, kisütöttem olajban, formára, egyik tálra fahéjat szórtam, egyre kakaóport, mert azt én szeretem, egyet hagytam üresen diétázóknak és lekvártunkolóknak. Ja, csak nincs itthon lekvárom. :D

De kész lettem időre, táncosok átjöttek, alkoholizáltunk a napos erkélyen, addig sofőr TCsV felszerelte a falra a tévémet, majd utcabál, ahol még táncoltam is.

Ma reggeltől tanfolyam, kézműveskedtünk, fotózok később. Utána rohanás Anyuhoz, akinél az ünnepi ebédet lealkudtuk egy nagy adag főtt kukoricára, minek ugrálni, majd elvittem táncolni.

A szünetben TCsV és a táncoslánykák egy csokor virággal köszöntötték fel Anyut, teljesen odavolt. :DD Én is, bár együtt találtuk ki TCsV-vel. :)

Hazafuvaroztam mindenkit, most meg itt ülök és ki vagyok akadva, de asszem ez most érthető.

Nem, Kedvesszöszke nem válaszolt, nem is vártam, szimpla hogyvagy kérdés (amire a közhiedelemmel ellentétben választ is szoktam várni, khöm!). Nincs is értelme, csak olyan jólesett. Aki tudja a részleteket, úgyis tudja, hogy anno ő ragaszkodott jobban hozzám, de az egész helyzet abszurd, elmentek a vonatok távolodó sineken.

komment

süti beállítások módosítása