HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2010.01.21. 11:09 :: Tobber

A tánccsoportos köremailezésben az egyik lányka ivócimborájának titulál, ami kéthetente két deci vörösborra korlátozódik, de azt akkor mindig!
//
Este kihallgattam egy céges beszélgetését Ba-nak valami nagyon fontos műszaki problémáról mindenféle technikai kifejezésekkel és rövidítésekkel. Unatkoztam, megjegyeztem.
Majd este Ba megkérdezte, hogy nem baj-e, hogy a tankos filmet nézi a tévében, de megnyugtattam, hogy nem, mert ezen és ezen a technikai problémán agyalok, végigmondva az ő korábbi mondatait.
Előbb döbbenten nézett, aztán percekig röhögött és ölelgetett, hogy az ilyenekért szeret.
//
Reggel a "jobban szereted a fenekem, mint a mellem?" értelmes kérdésemre aszonta, hogy nem, csak hason hímeztem az ágyban, és azt könnyebben simogatta, meg messzebb is van a szúrós tárgyaktól.
//
Reggel idegen szám csörög a telefonomon.
- Igen?
- Szia!
- Szia, ki vagy?
- Az anyád.
Döbbenten hallgatok. Ennek a nőnek hetvenes, cigis hangja van. Ez nem Anyu.
- Őőőő...
Ott is döbbent csend.
- Miért, kit hívtam?
- X. Tobber vagyok.
- Akkor én nem vagyok az anyád!!
Percekig röhögünk.
Azért Anyut felhívtam, hogy tudjon róla, hogy hívott. :)

komment

---

2010.01.20. 10:19 :: Tobber

Ha már egy nap alatt három helyről is jön valami sminkes infó, kipróbáltam, megy-e ez még nekem. Általában csak bőrápolós alapozót, pirosítót, szájfényt teszek fel, mert elég karakteres az arcom és a szoli is szép színt ad, de estére puccba vágtam magamat. Még megy, Ba-nak tetszik.
//
Tegnap Ba rácsörgött a tesójára, az egyik, tízéves fia vette fel. Nagyon érdeklődött, én is megyek-e a nagyiszülinapra szombaton... ;)
//
Anyám izgatottan hív, hogy eltűnt Ess nőjének az oldaláról az összes közös fotójuk. Anyu gonosz kis kacajjal kísérve tette le a telefont.
//
Este vacsorakészítés után keresgélek a receptes mappámban, félhangon motyogva, hogy ezt is meg kell sütni, abban mit fogok változtatni. Egyszercsak hallom, hogy Ba egyre hallhatóbban duruzsolja, hogy "sosem fogok vele veszekedni, eltűröm bármilyen rapliját"...
Asszem fontos neki, hogy főzök.

komment

Kiadva

2010.01.19. 13:39 :: Tobber

komment

Lakás kiadó

2010.01.19. 13:34 :: Tobber

Kiadó február 1-től Zuglóban, a Róna utca - Mogyoródi út közelében, kertvárosi részen, újépítésű társasházban földszinti, erkélyes, 42 nm-es, másfél szobás, amerikaikonyhás, cirkó fűtéses, hűtős-tűzhelyes, bútorozatlan (előszoba-, konyhaszekrény van), függönyös, kertre néző csendes lakás 65 000 Ft+rezsi, ami tök kevés.
A lakástulajok cukik.

Feketerigó, cinke van jeligére a tob nlc (kukacka) jahú pont kom-ra várom.

komment

---

2010.01.19. 11:17 :: Tobber

Elódalogtam tegnap nőgyógyászhoz, aki örömünkre visszatért gyesről.
Nem tudom, mit gondolhattak a folyosón várakozók, de harsány röhögés hallatszott ki végig, nála már csak ilyen egy vizsgálat...

10 perc alatt megígérte, hogy meggyógyít, megdöbbent, mennyit fogytam, megkért, hogy felejtsük el az óvszert, megmutatta a gyereke fotóit és kisfilmjét, elmesélte, hogy mennyi hülye program van kismamáknak népbutítással és áltudományossággal, ezért megválogatja, hová megy, majd kijelentette, hogy nekem elvállalja a szülésemet, pedig most megválogatja, hogy kinek ajánlja fel (nem vagyok terhes), csodálkozva kérdezte, hogy most csak egy pasim van-e egyszerre, és ezt hogyan bírom, hogy a koripályáról ismerem-e, aztán rábeszélt, hogy ha kicsit is alkalmasnak találom arra, hogy megfelel nekem gyerekemapjának, akkor egy percig se hezitáljak, kezdjünk bele holnap (ebbe azért Ba-nak lenne beleszólása), aztán hatalmasat röhögött azon, hogy legpozitívabb apai tulajdonságának azt állítottam be, hogy egyáltalán nem hízékony fajta, cserében elálló fülű gyerekeink lesznek. :D

komment

---

2010.01.19. 10:53 :: Tobber

Kipróbáltuk, hogy áll Ba-nak a hosszú fekete hullámos haj. Leguggolt a tükör elé, föléhajoltam és odaráztam a hajamat.

Nem áll neki jól. De vicces.

 

komment

Bók

2010.01.18. 15:08 :: Tobber

Az romantikus beszélgetés, ha ő le-mekgájvernőz, én meg vissza-bájszikölripermenezem?

Our hero.

komment

---

2010.01.18. 12:24 :: Tobber

Kolléganőm hatéves lánya nézegetett a wiwen és minden fotómnál felsóhajtott, hogy mennyire gyönyörű vagyok. :)

Ma meg két ezrest tettem csak el, plusz bankkártya, de befizettem a következő naptól ebédet, a környékbeli egyetlen automata elromlott, a menzán nem lehet kártyával fizetni, szal most nincs ebédem. És nem akarok kölcsönkérni.
Van egy fél pogim, egy banánom, egy mandarinom, egy mini snickersem. Valahogy csak kihúzom, diéta rulez. :)

komment

---

2010.01.18. 10:42 :: Tobber

Pénteken fél este pakoltam, takarítottam, főztem, hogy Ba-t meglepjem, aki szokása szerint jó sokat késett, amin kiakadtam és az este második felét veszekedéssel töltöttük.

Szombaton beugrottam a szüleimhez, ajánlatot tettem az autójukra, majd Ba a buktáért értem jött, elvitt korcsolyázni, addig ő gitárórán lógott, majd a jégterasz pocsék minősége miatt megkértem, hogy ne jöjjön fel vadiúj kezdőként a jégre, inkább majd máskor.
Pofátlanul rossz volt a jég drága pénzért, jégkarbantartás után közvetlenül. Szétrázta a bokámat, néha alig bírtam átugrálni repedéseket.

Akkor inkább a műjég helyén lévő jég, annak a minősége remek.

Aztán beugrottunk Anyuékhoz kajáért visszaadni a tálcájukat, este pizzáztunk, pihentünk, amikor csörgött Ba telefonja, hogy a környéken lakó KedvencFotósom barátnőjét SOS kórházba kell vinni, így egyedül sütögettem másnapra a noname sütit.
Vasárnap Ba-t megtanítottam a korizás alapjaira szárazon és jégen is, remek síelő, ezért ez is megy neki, szorgalmasan gyakorolta a gyakorlataimat.

Aztán elugrottunk megnézni a telket, amit el akar adni, majd kimentünk Szentendrére, ahol tizen megebédeltünk (az élőzene majdnem táncra késztetett), megnéztünk egy tárlatvezetést, hazavittünk pár embert, majd Ba átvitt TCsV-hez bulizni.

Estére már öt tömény volt bennem, de tánccsoportom tagjai is elemükben voltak, ma lehet, hogy pihenek egy kicsit.

komment

süti beállítások módosítása