HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2010.06.27. 23:25 :: Tobber

Reggel sürgető szolizás, gyors rúzsbeszerzés, három felső, minimális áron három fülbevaló, aztán itthon TCsV marketingtervének átfutása, stilisztikai hibák javítása, majd simán rámjött a juhászbetegség, aztán táncolni is elmentünk. Szabadtér, OFF-fal már készültem előre.

Mozoghatnékom van, kicsit sincs kielégítve ilyetén vágyam.

komment

---

2010.06.26. 20:20 :: Tobber

Tegnap már a délután jól indult, cégcsoportunkba szétszéledt valahai kollégákkal péntekente összeülünk, most ötletemre a közeli fagyizás jön be. Harsogott a kávézó a nevetésünktől.
Aztán főnököm elhívott a decemberi besíelésükre. Most. Ha ilyen a június, a tél nagyon hideg lesz. :)
Aztán bealudtam, elrohantam táncra, ahol 5 óra ugrálás helyett szinte csak  csacsogtunk, TCsV-vel előadtuk összes salsatudásunkat, ismét hangos röhögés, már elítélően néztek ránk. Ja, klikkesedünk. Aki ezzel vádol, ő is.

Ma reggel levittem szülőket családi szülinapozásra, öt gyerek rohangált a kertben sok felnőttel a nyomukban, akik meg akarták győzni őket, hogy esőben nem kéne, de nem sikerült. Hazaérve apu ismét megdicsért, hogy mennyire jól vezetek. Bár végig belepofázott a vezetésembe, kérte, hogy 110 km/h fölött ne menjek. Ekkor épp 145-nél jártunk. :D

A család édes, a gyerekek vidámak, egyikőjüket levakarni nem tudtam magamról, nem is akartam. :)

Az eredeti terv szerint ma este szalonnáztunk volna a táncosokkal a telken, holnap meg strandoltunk volna, de így, hogy a tó június 26-án 17 fokos, a levegő 19 és esik az eső, elhalasztottuk. Aztán jött TCsV ötlete, hogy ugorjunk ki egy napra Nagyváradra, vezethetek. :)
De lebeszélte magát, pedig Anyutól egy csomó pogácsát sikerült kunyerálni az útra. :D

Szal még az is lehet, hogy kicsit pihenek, esetleg holnap kézimunkázom, vagy vásárolok, vagy olyat teszek, amire máskor sajnálom az időt. Fáradt vagyok.

Holnap este persze már ismét tánc.

Most hallgatom egy kicsit az erkélyemen Rod Stewartot. :)))

komment

---

2010.06.24. 19:46 :: Tobber

Sráccal csetelek.

Ebben a mondatban csak ez a két szó furcsa.

Aki lemaradt: Srác régi kolléga, vagy 8 évvel fiatalabb és másfél évig szeretők voltunk. Ő külföldre költözött, én tavaly meglátogattam, néha még összefutottunk, ennyi.

Csetelni meg utálok, de elmaradt a próba és nem volt időm mást szervezni.

komment

---

2010.06.24. 08:28 :: Tobber

Tegnap főnök elengedett minket korábban, átmentünk a kollégáink és a cégcsoport egy másik cégének kollégáinak focimeccsére, ahol rekedtségig szurkoltunk, sikoltoztunk és még barnultunk is. Babáztunk egy kolléga kislányával, vidéki kolleginákkal infókat cseréltünk, és még nyertünk is 6:4-re!

Aztán elrohantam a kocsiért (aminek vadiúj a rendszáma, mintha tegnap vett kocsi lenne), átfutottam Ferencvárosba zenészeknek átadni egy tánctábor díját, majd a belvárosban sikeresen leparkoltam.

Este TCsV-vel elmentünk egy (majdnem) kezdő salsatanfolyamra. :D

Te nem röhög! :)

Kipróbáltuk, két néptáncos mit kezd ezzel a mozgásfajtával, ismerős salsás srác szerint a végére már levetettem a berögződéseket és 80%-os vagyok. Én még nem érzem a mozgást, asszem jobban áll a keszkenő. :)

Utána TCsV-vel bazinagy mennyiségű olasz kaját nyomtunk be, így láthatólag örökre ezen a súlyon stagnálok majd, hacsak nem leszek még több. :D
Őt hazavittem, majd éjfélkor Őszhalánték hívott, hogy átsétálna. Aha.

komment

:D

2010.06.22. 22:48 :: Tobber

komment

---

2010.06.21. 22:02 :: Tobber

Ma hosszú emailt kaptam Ba-tól, amiben nagyon elnézést kér, hogy ezt a témát hozta fel.

Nincs kedvem válaszolni.

komment

süti beállítások módosítása