HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2010.05.21. 13:01 :: Tobber

Kellett nekem felvennem Ba telefonjait. Pedig addig tök jó volt. Szerdán is hívott, meghallgattam, tegnap két órában, ő szeret.
Aztán belekezdett, hogy ő mennyi mindent megtett ezért a kapcsolatért. Mit is? Hát hogy hozzámköltözött. Oh. Baromiszép utcában gyönyörű lakás álomszép kilátással zöldövezetre, naplementével a budai hegyek fölött, full kényelem. Sőt, más férfi örülne, ha összeköltöznék vele, merthogy a kajám és a sütijeim és én is csoda, blabla.
Ő mindig vitt, minden kérésemet teljesítette. Aha, sztem én többet fuvaroztam őt, nemet sosem mondtam, amíg ő rendszeresen.
Kértem, de sosem ért haza pontosan, kértem, hogy ne egy napra menjünk Mohácsra, mert táncolni szeretnék a busójáráson, de a gitárt szombat délről sosem tette arrébb. Ami annyira nagyon fontos lehetett, hisz most már nem is jár, mert megunta.
Nem mellesleg ő karácsonyra, szülinapra huszonezer forintos ajándékokat kapott, én karácsonyra csak egy ígértetet, hogy majd elvisz valahová, névnapomra virágot. Merthogy értsem meg, nincs pénze. Amint szétmentünk, vett magának egy mosogatógépet meg egy új mikrót. Aham. A rezsi felével mindig legalább 2 hetet csúszott.
Hogy ő annyira mutatta, hogy szeret. Életem első egy hetes táppénzénél otthon véreset pisilek, ő egyetlen kondiról, hobbiról nem mondott le, éjjel ért haza, Anyuék láttak el étellel, segítettek.
Áh, hülye voltam, belementem ebbe a vitába, a végén úgy elküldtem a fenébe, hogy amikor rákérdezett, hogy azért megyünk-e hétfőn vacsorázni, csak röhögni tudtam kínomban. Ekkora balhé után sem veszi észre, hogy a hátam közepére sem kívánom?

Kollegina persze, mint minden közvetlen környezetben dolgozó kollegina az egész világon ugye mindent tudott, korábban neki morogtam, ő ujjongott, hogy végre megmondtam neki. :)

komment

---

2010.05.20. 10:43 :: Tobber

Tegnap másfél órás telefonhívást hallgattam végig Ba-tól, hogy ő mennyire szeret.
De az esze tudja, hogy kevés lesz ő hozzám.
És nem tudja, hogy a szívére vagy az eszére hallgasson.

Előtte 18évest hallgattam élőben. Az viccesebb volt.

komment

---

2010.05.18. 22:00 :: Tobber

Decens csipkebetétes ceruzaszoknya, magassarkú, fekete öltözék-kiegészítők. Ma mindenki azt kérdezte, randira megyek-e. Nem, temetésre. Azaz nem, mert nem temetik el.

Szóval voltam istentiszteleten, megemlékezésen, toron, a többit még nem dolgoztam fel. A rokonokat jó volt látni, hatan kérdeztek rá hogyésakkor mi is a helyzet. Megígértem, hogy mindenkit hívok esküvőre, ha lesz egyszer. Hatból hatan reagáltak úgy, hogy ráérek, jól válogassam meg.

A halott urnája mellett, akinek viszont nem ez volt a véleménye. Nyugodjál békében, Erika néni!

komment

---

2010.05.18. 14:59 :: Tobber

Elhatároztam, hogy Drpr-hez 5-6 hetente elugrom, de arra nem számítottam, hogy ilyen kicsúszik a száján: lehet, hogy jobb lenne nőkkel kezdenem, ha empatikus társra vágyom...

Pedig csak elmeséltem Ba, meg boltospasi bugyuta dolgait. Drpr mindig meg tud döbbenni, milyen szimpla férfiak vannak körülöttem, pedig hallja tőlem pár éve. :DD

Nincs sok elvárásom (az utóbbi időben jártam egyszerű szobafestővel, érzéketlen szélszessel, csóró grafikussal, nem kell sem diploma sem pénz csak figyelem), de annyi sem teljesíthető, sőt ők érzik magukat királynak. Kiskakasok a szemétdombon...

komment

---

2010.05.17. 11:05 :: Tobber

5 éves a blogom

 

---

 

 

Úgy kezdődött az egész nyávogós-életleírós blogom, hogy exPasival az ötödik együttélt év végén már nyűglődtünk. Szét is mentünk rá pár hétre.
Aztán diszkréten kifejezve is belevetettem magamat az Életbe, netről pasik, kollégák, táncosok, új munkák, érdekes hobbik, feléledő érdeklődés, régi ismerősök és tevékenységek felidézése, energiavámpír és szimplán buta szatelitek lerázása.

Nagyon-nagyon sokat fogytam azóta, sportosabban élek, talán divatosabban is, a hajam 5 cm-esről 40 cm-esre növesztettem, élvezem a szép lakásomat, a blog kezdete óta második autómat, sokkal boldogabbra fordult az életem.

Hálásnak kell lennem néhányotoknak, akik rossz passzban tartottátok bennem a lelket, akiknek kisírtam, ha bajom volt. Meg Drpr is sokat tett, kicsit már túl is teng az a fránya magabiztosság bennem.

Álmodni sem mertem volna erről 5 éve!

Sokkal jobb. Sosem voltam ennyire vidám, felszabadult, öntudatos. Szeretek visszaolvasgatni, tanulok belőle. Öt éve remélni sem mertem, hogy ilyen sok minden változik, ennyire pozitívan.

Jó élni. :)

 

Ennek örömére nyereményjátékot hirdetek:

Ha írsz egy emailt az oldalsó címemre, bekerülsz a kalapba, a pályázók között kisorsolok mondjuk... egy saját varrású mackót. Abban igazán nagy rutinom van. :)) Vagy kérhetsz bármi kézműveset, amit valaha láttál tőlem.
Szín, forma, felirat választható a te igényed szerint.
Olyan is jelentkezhet, akinek már varrtam/festettem/hímeztem/kreáltam korábban!
Módszer: Cetlire felírt neveket kalapból húzok ki, ha megfelel. :)
Jelentkezési határidő: 2010. május 25. 07 óra

komment

süti beállítások módosítása