HTML

---

2010.03.12. 10:52 :: Tobber

Azért megyeget, két hete voltam 75 kg is, most 72 egész valamennyi.
Csak hálás lennék Ba-nak, ha a szeretetét NEM úgy mutatná ki, hogy este hoz egy óriás doboz nutellát sajtos kiflivel (mmmmmm!), meg egy doboz epres pilótatallért. :)

Három óra táncpróba.
Az utolsó fél órában eljött egy pillanat, hogy blokkolt az agyam. Szó szerint. Minden nagyon fényes lett, hirtelen nem tudtam, hogy mit táncolnak ezek, hol tartanak, nekem mit kéne, hogyan és milyen térformában, csak leálltam döbbenten.  Utána csak vonszoltam magamat, a koncentrációs készségem valahol elveszett útközben. (Lehet, hogy futnom kéne, ott nem kell a mozgásra koncentrálni.)

Ba szerint elfogyott a vércukrom. Lehet, tegnap nagyjából 1000 kcal-t ettem meg. Nem ez a cél, csak nem voltam éhes.

Ő értem jött, elugrottunk Anyuékért a müpába, őket haza, mi haza, gyors kaja, lenyújtás, aztán csak bámultam magam elé. Reggel a kanapén bámulva a hóvihart szintén.

El sem hiszem, hogy egy napja havazik, hogy szmájlikat rajzolok a kocsimra!

komment

---

2010.03.11. 16:22 :: Tobber

1900 kcal a napi kalóriaszükségletem, ha nem mozgok. És a zsírégető pulzustartomány 120 és 140 közé esik.
Alappulzusom orvosnál, munkából érkezve 60 (a gyönyörű ekg-val ugye). Azt hogy a fenébe lehet bő duplájára felvinni?
Ma próbán számolni kezdem majd.
A tánc net szerint alapból 400-450 kcal-t* éget el, gyanítom, hogy ha ez a keringő-salsa-hastánc vonulatra igaz, akkor a miénk nagyjából 700-800-at. Szorozva alkalmanként három órával.
Anno sokat aerobicoztam, az nem purcantott ki ennyire.
De sima néptáncra most alig 1-2-szer járok pluszban, nem bírná a lábam.

Ugye látszik a bejegyzésen, hogy hízni kezdtem? :) Ba mellett feljött jópár kiló hála az esti nagy főzéseknek, 73 kg körül vagyok, tavasszal le kéne adni ötöt, majd a többit is lassan ugye.
Fogadás már megvan, versenyszellem ösztönöz.

*Itt értékelem, hogy duci vagyok, az 50 kg-osok sokkal kevesebbet égetnek, hihi.

Megj.: Ha a szervezet hozzászokott egy mozgásfajtához, akkor energiatakarékosabban űzi, úgyhogy hiába ujjongok. Mindegy. Ma annyi sikertelen fogyitörténetet olvastam el a neten, hogy optimista vagyok. :D

komment

---

2010.03.10. 14:40 :: Tobber

Januárban kellett szerveznem egy olyan találkozót, ahol két főnököm és a cégünk három vezére, három távoli városból találkozik. Erre sikerült február elejét találni, azt január végén mondták le.
További minimális asszisztensi segítségadás mellett a mai napot sikerült megtalálni, urak a fővárosba utaztak, majd fővárosi főnököm a megbeszélés előtt 24 perccel lemondta, hogy neki most más dolga van.
Ők már itt.
Én meg kezdhetem újra előről.

Táncostársunk jobban járt, egy 18 éves tanítványának nem tetszett az oktatás, ezért behívta az apját, aki megjelent a testőrével, hogy megfenyegesse az 50 kg-os tanárnőt. Gratula.

komment

---

2010.03.10. 13:16 :: Tobber

A tegnapi próbára beugrott két 21 éves lány, majd a végén beszélgettünk velük. Rákérdeztek, hogy őőő harminc fölött hogyan mondják azt, hogy valakinek pasija van?

:D

Összenéztünk, mind 30 fölött, néhányan 40 körül, majd felröhögtünk, mifelénk ezt már nem mondják, sőt mi nem is csináljuk... :)

Azt mondtam már, hogy TCsV szekál, hogy pocsék kedvem van mostanában és ha bsztlan lennék, akkor ő segít? Őőőőő.

És képes észrevenni 1 kg fogyást rajtam.

És a háromnapos tánctáborba nem akar Ba jönni velem, de azt sem, hogy ő a közeli telkünkön tanul a vizsgáira, én meg este ott alszom vele.

És isteni az az olasz házhozszállító cég, aki igazi pannacottát tud készíteni (aki tud jó receptet, küldje!), és a házhozszállító fiúja fél óra bókkal és randikérésekkel szokott elhalmozni. Fura a reakcióm, mert egyáltalán nem érdekel. (Hú de szép fiú egyébként.)

És nem érdekel Ba reakciója sem, tegnap tánc után hazaérve már össze is pakolt a reggeli vita után, hogyőakkor hazaköltözik, majd ledöbbent, hogy kicsit sem érdekel a hiszti és amikor az ajtóra mutattam, hogy kitalál, akkor hirtelen már nem is akart menni. Szegény, ma csomagolhat ki nálam megint.
Nem is értem, miért gondolta, hogy ez használ... :)

És egy kis rántotthusi emlék a hüttéből. Hogy a fenébe tudnak ilyen finom sniclit sütni?? Életemben nem ettem hasonlókat M.o-n, ott naponta kétszer kellett, annyira tuti.


(Nem kell aggódni, a koleszterin és trigliceridszintem tökéletes, bármi más is a vérvétel után, a vasam kicsit sok, a maximum közelében van. Antinő lehetek.)

komment

---

2010.03.09. 14:12 :: Tobber

Ha pitiáner viták után olyan sorsokról olvasok, hogy kerekesszékben élve megvakul egy fiatal lány, vagy egy kedves ismerős öccsének a küzdelmeit követtük a neten és feladta, akkor más megvilágításba kerül minden.

De nem tudom, milyenbe, hogy érdemes harcolni mert ez könnyebb lesz, vagy hogy inkább hagyni kellene a fenébe.

komment

---

2010.03.09. 11:21 :: Tobber

Ha a pasim reggel annyira a végletekig hülye, hogy elgondolkoztam, hogy este kirakom, ha a Kollegina épp ismét táppénzen, ha itt egyszerre kéne több helyen lennem, ezért egyikre nem mentem és az baj itt, ha a reggelim kezd megszáradni, a kávém rég hideg és érintetlen, de a gyomrom már fáj, ha a gyógyszeremet nem tudtam eddig bevenni és a metrón félrecsúszott harisnyám is még úgy van, akkor feladom.
Nem csinálom meg egyiket sem, inkább ide leírom. Ez ma sziszifusziküzdelem lesz.

komment

---

2010.03.08. 11:14 :: Tobber

Amikor egyszerre tör elő a hólyaghurut és az igazi, ütős allergia ... hatásszünet... igen, együtt igazán ciki... akkor a legjobb aludni egyhuzamban 16 órát.
Meg előtte kivinni a lakásból a virágzó orchideát!

Ha nlc-n láttatok, ott kérdeztem rá, ki dobná ki a növényeit, a hétvégén 13 darabot gyűjtöttem be az irodába. Mi is jón spórolunk... :S Voltunk még OBI-ban, Anyuéknál, elvittem-elhoztam Ba-t a fősuliból, parkolást gyakoroltam párszor, rendetraktam, meg ugye aludtam, úgyhogy fogalmam sincs, hogy volt időm még ezt is elkészíteni a Praktika újság alapján:

komment

süti beállítások módosítása