HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

---

2009.12.19. 12:59 :: Tobber

Azt hiszem, az elmúlt napjaimra a zajos jelző illik.

Csütörtökön céges monstreparti volt sokszáz emberrel. Karaokéztunk persze fél éjjel, istenieket ettünk a gerbaud-háznak hála, kollégával nyitottuk meg a táncot, mivel mindenki gyáva volt, hajnalig mulattunk.

Ba annyira, de annyira ragaszkodik hozzám, hogy kérte, hadd aludjon nálam, akármikor is érek haza, ő hozzám akar bújni.

Tegnap meg igazán mozgalmasra sikerült a program, munka után hazarohantam, majd át keresztapuékhoz meglepetésbulizni sok rokonnal, aztán át táncházba, ahol végül TCsV-vel és néhány őstaggal a folyosón is csacsogtunk egy órát (mert két hét mozgásmentesség után nem is akartam terhelést, meg nem vagyok 100% még).
TCsV azonnal meglátta, hogy híztam, meg is jegyezte. Igen, ha két hétig nem mozgok, nagyon hízni kezdek.
Aztán végighallgattam, hogy hallgatag és visszafogott művészeti vezetőnk dicsér, hogy milyen ügyes vagyok és jól tanulok és hogy amint meglátott, nem volt semmi ellenérzése velem kapcsolatban, pedig neki szokott lenni. :D
Aztán másfélévekezdő kezdőt agyonfikázta, hogy őt kirugatná, de legalábbis nem engedné fellépni, meg az időt is húzza a próbán, meg mindenkinél okosabb akar lenni, szal úgy tűnik, ő sem bírja. Aztán meggyőztek, hogy a fúrására ne reagáljak, nehogy én menjek el a csapatból, mert ő piszkál.

Aztán dobtak egy hátast, mert kimentem átöltözni farmer-póló-felfogotthaj-szemüvegben, visszajöttem full sminkben-kontaktlencsével-lobogó hajjal-tűsarkúban, miniszoknyában-kisblúzban. Nem győztek csodálkozni. A műv.vezetőnk azon is, hogy miért nem vagyok lenézőbb, pedig logikus lenne, szal ez jófejség. De ezt nem is értem. Taxit hívtam éjfél felé, átmentem Ba céges bulijára, ott még táncoltunk egy nagyot, majd karaokéztunk természetesen, aznap is hajnalig maradtunk, úgyhogy kezdek fáradt lenni itt az irodában.

Hazafelé én vezethettem a céges kocsiját, most először, kint -9 fok, az úton lefagyott jeges részek, én harisnyában kuplungozok (magassarkúban nem szeretek), nem szoktam a szervókormányhoz ugye, még egy ismerőst is hazadobtunk, fáradt voltam és a város is ködös, szal nehezített terepen kellett megfelelni.

Egész úton azt hallgattam felváltva, hogy ő mennyire szeret, meg azt hogy hihetetlen, hogy azonnal tudom uralni a gépet és érzem a kocsit, és különben is tökéletesen vezetek, dinamikusan, sokkal jobban, mint ő. :D
Ehhez még beparkoltam a járdától 5 cm-re a tök havas-jeges utcámban, szal Ba még nagyobb rajongóm lett.

Ma reggel bejöttünk dolgozni, azaz bentlenni, mert három kollegina megkért, hogy tanítsam meg őket műkörmözni. Beültünk egy tárgyalóba és mindenkinek nagyon szép kisujj sikerült, a többit már otthon fogják gyakorolni, el is mentek bevásárolni.

Most Ba-t várom, a Vörösmarty téri kirakodóvásárban megebédelünk, aztán otthon ő tanul, én sütögetek, forraltborozok.

komment

2009.12.19. 12:00 :: Tobber

Drpr levele:
"Megnéztem a képeket - a fotón Ba kifejezetten férfias jelenség! Nagyon - nagyon szép párt alkotnak ketten -
az világosan látszik, hogy Ba-nál esélye sincs ( és nem lesz a jövőben sem! ) senki másnak!
Azért megvallom egészen őszintén , a legeslegjobban az ütős hobbi tetszett."

komment

---

2009.12.16. 12:28 :: Tobber

Bébibúm van a környezetemben, több kolléganő, ismerősök, áh, jó lenne már...

És mindenki szüléstörténetekkel traktál. Nem akarom hallani.

Ba vágya egyébként, hogy szüljek 3 gyereket neki és maradjak végleg otthon. Ez csak ott ciki, hogy akkor élete végéig hozzá vagyok kötve, ha megcsal, nehéz lesz elválni, munkábaállni...

Hétfőn ultimátumot adtam, vagy visszaadja végre az exének a lakáskulcsát, vagy nem megyek vele Bécsbe másnap, sőt.
Úgyhogy elvitte a közös ismerősnek, hogy majd szolgáltassa vissza. Viszont nem volt fair, mert az exnek nem szólt semmit arról, hogy nem maradhat a kulcs, ő a közös ismerőstől tudta meg. 
Így Bécsbe menet a nő persze azonnal telefonált Ba-nak, hogy hogyan gondolta. Joggal. Ba nem merte felvenni, kérdezte, hogy mit tegyen. Álljunk félre és hívja vissza, én nem akarom hallani. Nyugodtan hivatkozzon rám, hogy nekem esik rosszul. Ezt tette. A nő közel 20 percig balhézott vele, hogy hová tűnt a bizalom (???) közöttük. Leállította, hogy ő már rám lesz tekintettel, szerinte itt vége, lezárta. Szerintem még lesz pár húzása a nőnek, de nem izgat nagyon.

Egyébként cserébe hétfő este sütöttem neki, gyertyákkal vártam, szép cuccban, zenével és becsomagoltam neki egy lakáskulcsomat, nekiadtam, nagyon örült.

Kedden Bécsben jártunk. Parndorfban is körülnéztünk, semmi érdekes (én csak sínadrágot akartam úgyis), Bécs viszont gyönyörű. Mindenütt fények, kivilágítások, hangulatos házikós adventi vásárok. A hidegben sokat ettünk, sült gesztenyét, fahéjas mandulát, medveölő puncsot egy deci vodkával (nem is fáztam!), beültünk a Demelbe, a császári cukrászdába Sachert enni habos kávéval, felrohantunk a Szt István dóm tornyába, nézegettünk milliós gyémántékszereket a kirakatokban, nyugodt, békés nap volt Ba-val kettesben.

És öregszem. Már nem örülök annyira hónak, mint akár 1-2 éve. Vagy csak túl közeli még a felfázásom "élménye".

komment

süti beállítások módosítása