HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2008.02.23. 22:33 :: Tobber

Csak remélni merem, hogy a tizenegy éve született heripotter legenda kis olvasói felnőttek már az utolsó részhez. :) Idéznék belőle.
Az újságírónő elemezgeti Dumbledore prof életét:
"- Ó, Aberforth csak a trágyadomb csúcsa - nevet Vitrol. - Nem, nem, amiről én beszélek, az sokkal rosszabb, mint egy kecskékkel játszadozó fivér..."
Öh.
Vagy:
"Ronnak csak némi nehézség árán sikerült kiszabadítani pálcáját* a zsebéből.
- Naná, hogy alig bírom elővenni... A régi farmeromat hoztad el Hermione. Ez már szűk rám.
- Bocsánatodért esedezem - sziszegte a lány, s miközben elvonszolta a pincérnőt az ablak elől, Harry hallotta, hogy egy javaslatot motyog arra nézve, hova dugja Ron a pálcáját a zsebe helyett."
Höh.
*gyk: varázspálcáról van szó!

Volt ma még szélvihar, wamp, ilyen ezüst-keresztszemes szépségekkel:

 



 

...napoztunk, vettünk hajcsatokat, fülbevalókat, felpróbáltam napszemüt, amire sántít a bók, hogy tiszta Katie Holmesnak nézek ki, mert óbárcsak, desajnanem. :D Pedig szvsz az elmúlt évek legjobban kinéző színésznője, szívesen keresek rá csak úgy a neten és nezegetem. :)

 

 

És asszem megvolt az ezévi egy mozilátogatásom. Őt láttuk, elég nyami pasi, igaz, Feketeernő szerepét játszotta, magas labda:


(Makanczai Zalán - jobbra, Alföldi Róbert rendezővel)

...van új alapozóm, hazafelé megtudtam MINDENT a hazai jégsportéletről és a közeljövő jégpálya-terveiről, Gyuribáról és minden fontosabb szereplőről.
:)

komment

2008.02.22. 13:21 :: Tobber

Megvilágosodást kértem Lelki Vezérfonal Zenguru Tanácsadómtól, hogy hogyan is szakítsak finoman Illetővel, akivel NAGYON (NAAAAAGYOOOOON!!!!!) unom magamat.
És diplomáitól függetlenül (Békát idézve: Atibá, még neked is lesz diplomád!) rendkívül egyszerű pasi. Talán a történelemhez ért.
Szóval kényes a téma, mert kolléga. Utána is itt fogom kerülgetni a folyosókon.

LVZT-m erdei magányába visszavonulva köldöknézve magábamélyedt, hogy a legbölcsebb univerzumtitkot oszthassa meg velem, majd ezt javasolta:
"Meséld el neki a Fifis viccet*.
Ha nem érti, akkor dobd ki, mert nincs humorérzéke. Ha érti, akkor dobd ki, mert idióta vicceken röhög."
:DDDDDD

Aztán tegnap Illető a nekem ígért egész estét lefaragta "menjcsakkorizni, 8-9 között nálad leszek"-re, majd kilenckor hívott, hogy ő akkor lassan indul Óbudáról, békávéval. Asszem a legcsúnyább szavak nem csúsztak ki a számon, egy akkormaradjinkábbotthon igen. Aztán egy óra telefonálás után átjött végül, nem tudom, minek, de már nem volt erőm kidobni. Semmi másra sem. :S
Várat kicsit magára, sztem érzi. Jesszus, de buta, áááááááááááááááááááá!!!!!!

 

*Idős néni kutyát sétáltat. Odamegy hozzájuk egy kisfiú.
- Csókolom! Hogy hívják?
- Fifinek.
- És a kutyát?

komment

2008.02.21. 09:43 :: Tobber

Ismét gyűjtögettem pár kedvességet, úgyhogy ez most memo magamnak...
GörisZsé persze mindent tudni akart Újjal való kapcsolatomról, úgyhogy egész este rajtam lógott vigyorogva. Majd kori után is végig kísért, kijelentve, hogy annyira szereti a társaságomat, hogy minden percét élvezni akarja. Azon hatalmasat röhögött, hogy már újabb kapcsolatban vagyok, és amikor körülírtam Illetőt, megjegyezte, hogy ez akár ő is lehetne. Mi?
Ja igen, és ő jónéhány félrelépésére emlékszik Újnak, akkor is hülyítette a csajokat a válással. Pff.
//
Atibá óra elején: - Ma kérhettek bármit.
Tobber: - Egy éjszaka veled?
GörisZsé: - Megcsalnád ldm-et??
T: - Őőőő, igen.
És igazán jól esik, hogy Új-konfliktus után mindenki többször megerősít, hogy ettől semmi nem változik, de jóból is megárt a sok!! :)))
//
Szóltam pár koris havernak, hogy esélyes Új felbukkanása és esetleges inzultálás is. Megnyugtattak, hogy velem lesznek és megvédenek, bármi van. :) Az egyik fel is hívott este, hogy épségben hazaértem-e. :D

Jön a tavasz. Ez átlagemberre úgy hat, hogy kivirul. Én bezárkózom. Jön a szipogás, a fulladozós csókolózások, az oxigénhiány miatti rosszalvások időszaka fél évre.
Ma reggel viszont egy cinke vitatkozott a cég előtt a szmogos belváros közepén, úgyhogy még tél van! :))
De az jó, hogy egy csomó vidám ember vesz körül, csak néha érzem a kontrasztot aggasztónak. :DD
A tegnapi kori volt a legjobb eddig idén, pedig igazán semmi más nem történt, mint koriztunk, már biztonsággal váltok belső és külső él között, már koszorúzgatok mindkét irányba, de főleg ott voltak nekem kedves emberek. Valamiért azt játszották a kezdőbb srácok (többek között Srác is! :)) ), hogy nem kell lassítaniuk, mert ha belémjönnek, akkor elkapom őket. Eleinte fel sem tűnt, hogy ezzel játszanak, rutinból kapok el mindenkit, aki belémjön. De egy idő után még a beszélgetések közben is feltűnt, hogy ez több karambol, mint a szokásos. :DDDD
No nem baj, felsőtestre is edzettem. :DD
Este készítettem kb. 4 liter gyümölcssalit, a felét be is faltuk Illetővel, aztán ő masszírozott, én meg ezer éve nem fejtett logikai rejtvényekkel szórakoztam, miközben beszélgettünk. (:D)
Elment előtte céges focira, még én szóltam neki, hogy van ilyen. Ha már minket, NÉGY jelentkező lányt nem vettek komolyan. :( De aszonták, hogy szívesen megosztják velünk a férfizuhanyzót. :DD

komment

2008.02.21. 09:19 :: Tobber

http://erdekes.tar.hu/index2_26.htm
Úgy szeretem ezt a feladványt... :))

komment

2008.02.20. 14:46 :: Tobber

Két hangból lehet a városban felismerni, hogy itt a tavasz (broáf!!!!):
A galambok ilyenkor kezdenek búgni
Megindulnak az első motorosok

komment

2008.02.20. 14:40 :: Tobber

Állítólag az iPhone-nal az a felhasználók legnagyobb baja, hogy amikor beszélnek, a fülük hozzáér az érintőképernyőhöz és az bontja a vonalat. :D

komment

2008.02.20. 13:43 :: Tobber

Újjal nem beszéltem a műjég incidens óta. Viszont asszony néha felhív, mesél.
Most épp azt, hogy Új kitalálta, azzal fog engem provokálni, hogy kijár a Műjégre. Dafke oda, ami jó messze esik tőle.
Hát tőlem... Provokálni nem tud, mert gyorsabb vagyok nála és nem nagyon izgat, viszont ő alighanem meglepődik majd, mert ma kollégák és haverok mellett épp GörisZsé, Új haverja is kint lesz velem... :)

komment

2008.02.19. 14:33 :: Tobber

Őket rúgta ki Alföldi a Nemzetiből:

Bognár Anna
Bródy Norbert
Csankó Zoltán
Horváth Ákos
Koleszár Bazil Péter
Major Melinda
Nagy Cili
Nemes Vanda
Orosz Róbert
Papp Zoltán
Pásztor Edina
Pécz Ottó
Schmied Zoltán
Sipos Vera
Szalay Marianna
Trokán Péter
Ujlaky László
Vass Teréz
Vida Péter

Csankót sajnáljuk, meg még 1-2-t, többet nagyon nem, Schmied Zoltánon csodálkozom, mert szvsz sok embert bevonzott, Sipos Verát pedig épp kezdtem megkedvelni...
:S

komment

2008.02.19. 14:04 :: Tobber

Drpr, Illető, mint szokásos. Végre elért kapcsolatunk oda, hogy kimondhassam, olvasnánk együtt?.
Jó, de akkor fogná a kezemet.
Jó.
Ő fogta.
Én a következő pillanatban aludtam. Reggelig valaki lekapcsolta a rádiót, a lámpát és asszem betakart.
:)

komment

2008.02.18. 09:45 :: Tobber

Nyugi van. Végre. Minden a helyén. Élvezem a maradék telecskét, nagyokat sétálunk, korizunk, sok ember nyüzsög, élvezem...
Bárcsak 5-6 fokkal hidegebb lenne és esne a hó! Csak egy rövid hónapig!!! :(

komment

2008.02.18. 09:05 :: Tobber

Tegnap adtunk a combizmoknak.
Kori egész délelőtt, majd Illetővel és még pár emberrel görög táncház, ahol még rátettünk az izmoknak, mert zorbáztunk, tele négyes guggolásokkal. Akkor még ráugráltunk pár órát, mára érzem a lábamat, sztem évek óta nem nagyon volt izomlázam. :)
Éééés, a legutolsó hely, ahol Új egyik haverjára (akivel síeltünk és az utcám végében lakik) számítottam, az a táncház. És ott ropta. Nagyon szépen. Döbbenten bámultunk egymásra, majd egy jóízűt csacsogtunk...
Éjjel még páran elmentünk mekibe, majd Illetőnél aludtam. Szép, szép, meg romantikus az ismerjük-meg-egymást, helyezzük-más-alapokra-a-kapcsolatot, ezért-két-hónapig-ne-feküdjünk-le-egymással felvetése (Illető vetette fel, magától!!), de én már a falat kapartam, úgyhogy reggel elegem lett és őőőő, hát na, belátta, hogy ennek nincs értelme. :DD

Intéztem munka előtt új hitelkártyát is, mert tegnap a taxiban romlott el én meg előtte adtam ki az összes készpénzemet, otthon pedig csak eurot tartok, az utcavégi automatát leszerelték, szülők, szomszédok sehol, megaszívás. A lakásban összeszedtem az összes aprómat, épp elég volt borravalóstul, de a fickó egy évig adogathat majd vissza belőle! :)))))))

komment

süti beállítások módosítása