HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2008.02.16. 16:49 :: Tobber

Egyik este összefutottunk Illető haverjával. "Te vagy az a lány, akiről annyi jót hallok?" "Jóót?" "Hogy mennyire jót teszel Illető lelkének, hogy mennyire érted őt, hogy mennyi önbizalmat adsz neki és mennyire értesz a pszichológiához, hogy előbb tudod, mit érez, mint ő maga."
Ilyeneket beszélnek férfiak egymás között???
Ja tényleg, Drpr szerint a legjobb tulajdonságom, hogy azonnal átveszem az emberek hullámhosszát és az megtalálom velük a közös hangot. Juhé, van egy jó tulajdonságom!!! :)

Illető "Bp személytelen" tegnapi kijelentésének cáfolata, hogy a lőtéren meglátva azonnal odajöttek és örültek nekünk, hogy az éjjelnappaliban a pénztárossrác a fél bolton átkiabálva üdvözölt minket és érdeklődött a koriról, stbsb. "Ha ezek után is utálod a helyet, ahol élsz, és ami az én szülővárosom, akkor lehet hazahúzni, nem kell itt élni."

Tegnap munka után söröző, hatalmas hústálak, majd lőttünk, én most kevesebb, mint több sikerrel, mert továbbra is kóválygok a vérnyomásom miatt, majd bele az éjszakába kollégákkal, és mivel általam azért látogatott helyre, volt ott mindenki, akit ezer éve, majd visszafogottan megálltam 6 töménynél, hajnalban Illetővel irány hozzám még egy kis töpörtyűskenyérre.
A mai nap NEM sportolással telt, bár azt terveztem.

komment

2008.02.15. 15:12 :: Tobber

Nem játszhatnánk olyat, hogy kitaláljátok, hogy milyen kérdés merül fel bennem a blogotok, leveleitek alapján és kérésvárás nélkül írtok??
Igazán nem panaszkodhattok, ha rám jön, sokat kérdezek...
:)
(Klinikai eset, olyan lent van a vérnyomásom, hogy a monitorom csendesen hullámzik, a fülemben visszhangoznak a zajok, halkan haldoklom.) Napi 8-10 kávé már alap, ezzel nagyjából nem alszom el.

komment

2008.02.15. 11:22 :: Tobber

Most így Bét olvasgatva ugrott be: Tegnap Illető megemlékezett arról, hogy egy hónaposak vagyunk. Lövésem nem volt róla! :DDD
Azért hozzátette, hogy némi ingadozással. :D Először én tettem ki, akkor 4 napot bírta, aztán kedden ő akart kitenni, de meggondolta, majd aszongya, most jó neki.
Nem tom, én csak magasabb vérnyomást és egy becsületes telet kívánok. Évek óta... :)

Ma lövészet, utána céges buli a belvárosban. Illetővel mindkettő.

Este hívott Új felesége, hogy ő most vidéken, nem jelentkezett-e a férje. Nem mer.

komment

2008.02.15. 10:35 :: Tobber

Sok munka, allergia, nőgyogyi, vörös rózsás randi Illetővel, isteni vacsorával. Most állítólag nagyon jó neki, szeret velem lenni.

komment

2008.02.14. 11:01 :: Tobber

Velveten van egy szavazás a legszebb férfiolvasóikról.
10-ből 9 harminc alatti férfi, egy pedig 51 éves. Az 51 éves vezet. :)
És tényleg jobb pasi is a többinél. (Bár ő annyira nem esetem, de közülük én is őt választanám.)

Ötvenesek ruleeeeez!!!!

(Illető másfél évvel fiatalabb nálam! :DDD)

komment

2008.02.13. 18:54 :: Tobber

- Napok óta tüsszögsz, megfáztál??
- Nem, bsszameg! Kint van az allergiám!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kurvaéletbe!

Ma nem volt kedvem korizni, NYOLC erős kávé után olyan mélyen van a vérnyomásom, hogy szédülök és fáj a fejem. Nekem.
Illető lecsapott rá, hogyakkor ma találka, de nem tudtunk megegyezni, hogy melyikünk lakhelyhez kötött reggeli programja a fontosabb, így külön alszunk. :)

komment

2008.02.12. 22:37 :: Tobber

Tinikoromban férfifaló akartam lenni.
Megettem már sokat.
Aztán felnőttként arra vágytam, hogy pörgős, mozgolódós életem legyen.
A saját igényszintemet teljesítettem. Ma is lehiperaktívozott Illető. (Bóknak vettem.)

-------------

Ma kori kollégákkal, előtte Illetővel válság, hogy ő fél, aztán kiderült, hogy akar, aztán mittomén, de fáradt vagyok és most akkor jó neki így. Addig kori közben programokat terveztünk, szal lemarad néhány illetős műsor. A kószakettyem ma este szintén, mert én is bizonytalan, ő is talán.

komment

2008.02.11. 19:27 :: Tobber

"Tirol tartomány energiafogyasztásának 1%-át a hóágyúk teszik ki. Becslések szerint a tiroli hóágyúk annyi energiát fogyasztanak egy évben, hogy ezzel a mennyiséggel az egész tartomány teljes energiaszükségletét négy napon át lehetne biztosítani."

Aztakurva!!

Tegnap olyan pályán síeltünk, ahol a zöld mező közepén volt egy vékony sáv, ahol ágyúzott hó volt. Ha kicsúsztál a szélére, akkor a fű-sár állított meg. 17 km pálya volt így, CSAK hóágyúval biztosítva St Coronán. :(

A szomorú jövő... :((

----------

És a kossuthtéri tüntetők kapják be. Fontos a villamost és az autókat leállítani? Menjenek már dolgozni! :(
Olyan lumpen arcok közlekedtek arra! :(

komment

2008.02.11. 10:32 :: Tobber

Elkényeztetjük a biciklistákat. Sárga csíkkal kijelölt járdadarabokkal, parkoló mellett futó sávocskával, amire mindig rányitják az ajtót, repítve a bicajost, pocsék burkolatok, nehogy görkoris is arra mehessen, és akkor még a Kossuth téri kordont is azon állítják fel/vissza:


(Ma reggel fotóztam)

komment

2008.02.11. 09:48 :: Tobber

Szexi fegyver, mi? :)

(Peggy Cummins a Gun Crazy-ben)

Szombaton Illetővel lógtam, sétáltunk, ettünk, tüntetőkön döbbentünk le, koriztam egy órát, összevesztünk, kibékültünk, hamar aludtunk, majd vasárnap 3.50-kor kelés, BéTi-vel irány Ausztria, síelés. Már jobb, sőt sokkal jobb.
Tűző nap, árnyékos pálya.
Körben zöld a mező, csak a pályán van hó, persze hóágyúból.
Rohangálás, élvezetek, hütte, haza, rendőrök ismét megállítottak minket, Illető várt, nálam aludt.

komment

süti beállítások módosítása