HTML

2008.12.21. 08:18 :: Tobber

-5,0 kg

34 nap alatt.

komment

2008.12.20. 21:23 :: Tobber

Úgy érzem, nem tudom tökéletessé tenni a Zeneakadémia közönségének lenti kritikáját, ismét kimaradt egy bájos rész. Párbeszéd tegnap a szünetben. Nénik mögöttünk:

- Nézd, az ott egy citera. (T. fejet felkap, olyanon sokévig játszott. Szimfonikus zenekarban, német és osztrák szerzőknél ritka. (Soha.))
- Ú, tényleg.
- Vagyis nem. Ez egy cimbalom. (...szimfonikus zenekarban, német és osztrák szerzőknél ritka. (Soha.))

Odalestünk, melyik irányba bámulnak. Nos, ha nem egy hegedűre gondoltak, akkor az ott egy vibrafon.

(Képet keresve találtam még erotikus cuccot u.ezen néven. Nem mellékelek képet. Keressetek utána beállítottságotok szerint.) :)

komment

2008.12.20. 19:18 :: Tobber

Nos, hiszem, hogy nem vagyok nehéz vásárló. Hamar döntök, sok mindent szoktam venni.

Valamiért az eladópasik mégis úgy érzik, el kell kérniük a mobilszámomat, hogy megfőzzenek. :))

Ma is egy. Bár már otthagytam nála sok pénzt, mégis helyes smseket ír és felajánlja szolgálatait, ami nekem igazán hasznos lenne. De mit kérhet cserébe?

 

komment

2008.12.18. 15:32 :: Tobber

4,6 kg fogyásnál tartok pontosan 1 hónap alatt, ami azért csoda, mert alapból sokat eszem, kedden éjjel egy vödör általam feldúsított paradicsomos tésztát nyomtam be, tegnap pedig borjúpaprikást túrós csuszával, túrós rétessel és 7 pálinkát.
Tehát:
- Vagy az alkohol víztelenített (esélyes)
- Vagy a drámázás felpörgeti az anyagcserét
- Vagy jót tesz, hogy újabban konstans hányingerem elkerülése végett 1 kg mandarint és 5-6 kivit megeszem naponta (Nem vicc. És használ. És nem vagyok terhes.)
- Vagy zsírt égetett, hogy a hétvégén 16 éves fiúkkal guggolgattunk, amit ritkán csinálok, mióta stabilan állok a jégen. (kb. 30 éve) A tinikori napi két tornát leszámítva ugye. 50 kg körül voltam akkor. Sír.
De rég kaptam ennyi bókot. Hurrá, mindenki rám figyel*!!! :)

*Akkor is, amikor tegnap cirka száz ember előtt, sikoltozó lányvokállal, szaténszoknya-tűsarkúban reppeltem el az Offspring Pretty fly-jának hip-hop betétét tökéletesen. Khöm. Sosem tudhatjuk, mi miért hasznos az életünkben. A sok hip-hop hallgatásnak most érett be a gyümölcse.
(Vicc.)

komment

süti beállítások módosítása