HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2008.11.14. 13:36 :: Tobber

Jogos a kérdés, hogy M. miért M-mel van rövidítve a blogon, levelezésekben, hisz ő nem is M.
Amikor megismertem, akkor a munkacíme lett ez, aztán rajtaragadt: M, mint Meleg.
Erős meggyőződésem volt, hogy ez a szakállas pasas férfias kinézete ellenére homoszexuális.
(Vagy nő.)
Hogy erre néha rá is erősít, példa rá a tegnapi vásárlásom mutogatása este:
Vettem egy új kőpúdert és spirált, amihez kaptam ajándékba egy neszeszert, telistele ajándék pirosítóval, ecsettel, spirállal, rúzzsal, kicsi tégely hidratálóval, szemránckrémmel, tonikkal.
Látnotok kellett volna arcát, kivirult, amikor végignézegette a kis táska tartalmát apró sikolyokkal kommentálva minden szépítőszert. :)))
Kíváncsi vagyok, a maira hogy fog reagálni:
Miután elhatároztam, hogy tíz év folyamatos 2,5 hetente műkörmöshözjárás, figyelés (és vagyonok otthagyása) után ezt magamnak is meg tudom csinálni, megvettem egy műkörmözésről lemondó szakipari dolgozó szettjét ócsón, mára pedig rendeltem hozzá kiegészítő oldószert, fertőtlenítőt.
Amihez aztán ugye innen kénytelen voltam illatos olajokat, csillogó, 12 színben pompázó strasszokat, bájos kis virágokat hozzácsapni, sőt, meglepetésként a dobozba rejtettek még ajándék strasszokat is, piros csepp, lila virágszirom, zöld téglalap és rózsaszín köröcskék tucatjait egy helyes dobozkában. Nem tudok betelni vele, sztem egy életre elég lesz ennyi a saját műkörmömhöz.
Hogy ez MENNYIRE fog tetszeni M-nek!!!!! :))))

Kételkedők kedvéért: Már kétszer magamnak építgettem, porcelánt, franciát, 1-2 strasszal, díszítőfestéssel (ami max. 2 mm-esként igazi játék az ecsettel, főleg ugye a bal kezemen*), és egyelőre nem csúnyább, mint a profi... :)

* Gyk: Balkezes vagyok.


komment

2008.11.11. 21:14 :: Tobber

https://www.youtube.com/watch?v=pusenILuCbg

dolh 

komment

2008.11.10. 12:42 :: Tobber

És elférfiasodásomnak gátat vetve tegnap bokorugró kisszoknyában és pörgős felsőben mentem táncolni.

komment

2008.11.10. 10:20 :: Tobber

Hétvégén kétszer sikerült igazán megnevettetni, egyszer ebéd alatt, miközben anyám ecsetelte, hogy bezzeg drága Nagyi mind a négy gyerekének külön ételt főzött, mire kedves vendégünk rávágta, hogy most már érti, miért vagyok én egyke! :DDD
aztán kedvenc fotósom (amely pozícióért lassan M is sikeresen harcol, annyira gyönyörűséges fotókat készít rólam, hogy már bérrendelést is kapott azalapján!) szól, hogy még ne indítsam el a motort, mert a röhögéstől nem fogok tudni vezetni:
versenyezteti a fiúkat, hogy ki legyen a szobatársa az idei síelésnél... :D Tényleg percekig röhögtem. (Természetesen nem mondta komolyan és persze az nem érti, aki lemaradt a tavalyi annabergi síelés történéseiről...)
Na mindegy, fura a humorom, ezeken jókat nevettem. És igazából nem tudom, hogy szégyennel vagy büszkeséggel töltsön el az a bók, hogy igazi, férfias pofont tudok osztani.
:)

komment

süti beállítások módosítása