HTML

2008.08.16. 10:53 :: Tobber

Turi Cseh Laciról: "Elárulta, idén már nem szeretne edzést tartani neki, csak akkor kéredzkedhet be az uszodába, ha otthon nincs meleg vize. 2003 óta valamennyi világversenyről érmet hozott, szüksége van a pihenésre."
Szép volt!

komment

2008.08.16. 10:36 :: Tobber

Árulja már el valaki, hogy miért szent tehén évek óta Kásás! Ma volt időm vizilabdát nézni, ezer tehetségesebb kölykünk van, aki nem csinál ilyen szarvashibát! :(

M. valami igazán szépségesen dolgozik pár napja, csodák jönnek ki a keze alól! És a legpozitívabb tulajdonsága, hogy a Photoshoppal istenien bánik. Melyik telt csaj akarhat ennél jobb pasit??? :)))

Láttam még Szigeten sok szép félmeztelen szőkekócos hollandot, tesztelgetem az allergiámat, hogy bír-e már esti futást, de a legkevésbé sem. :(((
Mikor lesz már tél??

komment

2008.08.14. 13:13 :: Tobber

Ilyet akarok az erkélyemre!!
(nlc.hu)

komment

2008.08.13. 18:13 :: Tobber

Haldoklás, most még allergia is. Főnök f5-kor kérdez egy címet, hogy jut oda kocsival: a cím az otthonomtól 100 méterre van! :D
Jeleztem, hogy ott lakom, úgyhogy szépen elhozott idáig, cserébe mitfárerkedtem. Vadiúj Volvoban. 10 perccel a taxihívásom előtt... :)
(Főnök jelezte is, hogy remek útvonalat mutattam, még sosem járt erre és minden dugót sikerült kikerülnöm a csúcsforgalomban.
És látszik rajtam, hogy vezetek a városban, mert úgy mondtam az irányt, hogy mikor melyik sáv, hol lesz stoptábla, mire figyeljen egész úton végig, még a kollégája és az én utcámat is megmutattam neki... :)) )

komment

2008.08.12. 16:01 :: Tobber

Guszta ez a fotó, tényleg erotikus a ribizli! (forrás nlc.hu)

 

A kedvenc gyümölcsöm ever. Már rég nincs szezonja, de aki ismerős-családtag zöldségesnél meglátja, hoz nekem egy dobozzal, most is van kettő a hűtőmben.
Mmmmmmm.

komment

2008.08.12. 11:34 :: Tobber

Ez genyaság!!!

A Clinique Perfect Real make-upját használom. Keményfalú tubus. Mindig kupakra állítom, a végén még ütögetem is, hogy minél több kijöjjön belőle.

Már nem jött ki több belőle, ezért szétvágtam, kíváncsi voltam, hogy mennyi marad benne.
Elővettem egy 15 ml-es üres tégelyt: a 30 ml-es tubusból kiszedegetve megtelt a 15 ml-es tégely, bakker!!!!!

Ez azt jelenti, hogy a FELÉT általában kidobjuk, mert nem lehet kinyomni belőle!!! :(((

Szemétség.

(És a kemény flakonos hüvelyzuhany is szemétség, a zuhanyzás és gravitáció összefüggéséről majd máskor.)

//

M-mel végigelemeztük, TÉNYLEG két helyen is macskát kínoznak a Gyaloggaloppban! :))) Egyiknél konkrétan a falhoz vagdossák a háttérben! :D

//

Vezettem az autóját, nem tetszik. Az enyém sokkal jobb. :)

//

Már két könyvben is szerepelni fogok! :))

- Az egyik krimi, én leszek a szálakat összegabalyító erotikus csábítónő.
- A másikban a velem megtörtént vicces lúzer-pasi-szerencsétlenkedik történetekből lesz egy-kettő. Van alapanyagom hozzá.

komment

2008.08.11. 10:58 :: Tobber

Rohangálás, sok légkondi, tánc. És egy sms Jat-tól: "Tudom, hogy jókor szólok, de nekem épp most támadt kedvem a Hősök terén görizni. Ha nem szexelsz éppen, nem jössz?" :)
A görim valami csomagtartóban épp a Balatont járta.
:((

komment

süti beállítások módosítása