HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2008.05.11. 20:20 :: Tobber

Eddigi legkellemesebb nem-edzésünk sok napsütéssel, szellővel és két lovaggal.
A csapat nagyrésze tanul-elutazott-sérült-dolgozik, ezért Békával ketten kimentünk csak úgy mozogni. Lett is szűk óra mozgás takarékon, majd ldm és Atibá változatos műsorszámaikat adták elő két órában, csak nekünk prezentálva.
Atibá kezdte a mennyit fogytál (híztam) bókkal, majd a mennyire jól nézel ki és órák során többtucatszor leállított molesztálásával, de rászállt Békára is szerencsére. (Mi meg ldm-re.)
Utána ldm bemutatta látványos tudását, végül a fűben ülve-szerelgetve-vihorászva egy csomó sztorit mesélt el magáról. :)))) Ldm csacsogósan. Még cukibb. Hihi.
Megtudtuk tőle, hol van a közelben játszótér (22 éves), és hogy miért veszélyes a gumiasztal. "Láttál egy gyereket megsérülni rajta?" "Igazából én voltam az, akinek beszorult a feje a rugók közé!" :DD
Napoztak velünk a fűben, összevitáztunk, hogy ki NE kenje be Atibát naptejjel, hogy induljunk-e versenyen, hogy miért rajongunk ldm-ért Atibá helyett...
Megtudtam még néhány fontos hírt a cégcsoportunk társcégétől, s megyek mindjárt futni.

komment

2008.05.11. 20:15 :: Tobber

Futás-filózás a harminckörüli pasikról, arról, hogy miért nem jönnek be nekem. Nagyon sok ismerősöm közülük álférfias. Igen, ez a jó kifejezés.

Azt gondolom, hogyha egy sötét sikátorban beszólna pár rosszarcú nekünk, akkor nem tudom elképzelni, hogy megfordul, terpeszállásba áll és kikéri magának a nőjét becsmérlő szavakat, sőt, meg is vereksizk értem 

komment

2008.05.10. 07:38 :: Tobber

Nincs is annál pihentetőbb alvás, mintha másnaposan este ágyba ájulva full sminkben, merevítős melltartóban-pólóban, keményfedelű könyvvel a párnán a számítógép csendes búgására és teljes fényárban alszom reggelig...

komment

2008.05.09. 16:55 :: Tobber

És van néhány probléma, amit nehezen kezelek...:

komment

2008.05.09. 15:07 :: Tobber

Komoly multi, szupercsili irodaház az én munkahelyem. A géniuszlócihoz méltóan ma az alábbiakat viselkedték dolgozóink: 

Az urbánus legenda szerint lift nem zuhan le, mert van benne egy fék. De állítólag ha ugrálni kezdünk benne, akkor ki lehet próbálni: megzuhan, majd megáll.
Vagány Kolleginával a hr-részlegről bizony nem bírtunk ellenállni és ugrálni kezdtünk, persze csak az első emelet felé tartva.
Nem igaz a legenda. Semmi nem történt.
Vagy csak egy 12 fős liftben nem két nőcinek kéne pattognia hozzá.
//
Ma délelőtt egyszercsak eszeveszett rohanásba kezd három vezetőnk a tárgyaló irányába, öltönyben, kezükben laptoppal. Odasétálok, hisz nekem is ott kell ülnöm jegyzőkönyveznem, egyszerre kacagnak fel: aki nem ért ide időben az értekezletre, az hoz egy üveg bort. :)))

komment

2008.05.08. 12:27 :: Tobber

Még mindig unalom van.
De nincs kedvem bankot intézni.
Este izgalom, majd művészet.

komment

2008.05.07. 20:26 :: Tobber

Van néhány probléma, amit nehezen látok át...:

 


komment

2008.05.07. 16:22 :: Tobber

Vé, exPasi utáni kerekpopsi önbizalomnövelőm újra írt. Hogy biztos valami szurkát fogok válaszolni, de azért is ír, hogy mizu velem. :)
Aztán Holland is tegnap akart feljönni hozzám.
Aztán Srác elhívott egy olyan programra, ahová engem eddig nem nagyon...
Aztán vele futottam össze az utcán is, ahol kiderült, hogy erre a progira visszajelzett az a fickó is, aki anno liezon, majd utána idejött a céghez, és most inkább elfordul-elbújik egy oszlop mögött, minthogy KÖSZÖNNI kelljen.
De ha megtudja, hogy megyek (Srác lelkére kötöttem, hogy mihamarabb hintse el :D), akkor ő úgyse jön.
Aztán ismét Céges Megjelenés Oltár Áldozat munkaidőben, a hajam barnább, szögegyenes (az első páráig), műköröm csillog, bőröm árnyalatokkal barnítottabb.
Holnap Fontos Találkozó régtervezett ügyben, aztán ha ez nem jön be, akkor keresek egy beledőlhetős kardot.
Pörgés van, nyüzsi, szeretem. :)

komment

2008.05.05. 23:00 :: Tobber

...életem első hangos könyvét fogom hallgatni! Thomas Mann-t, Kulkával.
ThM az az író, akinek könyvei a legtöbbet landolnak a sarokban, merthogy nehezen mennek. Igaz, évek óta József és testvéreivel harcolok. Közgazdász vagyok, no, számok, nem szavak.
Igazából épp egy olyan (felnőtteknek szóló!!) könyvet olvasok, aminek ha végigpörgeted a lapjait, akkor jobb alul egy birka ugrálgat boldogan... :)))))))

Azért még jöhetnek ötletek!!

komment

2008.05.05. 22:46 :: Tobber

Bének sokkoló napja lehetett: "Először is találkoztam T expasijával, akit onnan vettem észre, hogy egy nagyon trampli bronzszínű ballont bámultam elbambulva a zebránál, amiről aztán kiderült, hogy az a szőke lány tartozik hozzá, akihez egy ideje dr. S(eggfej)."

////// 

Én meg nem akarom megkérdezni a főnökeimtől, de ha legközelebb péntek délután lesznek bent a cégnél, akkor mi a fszt csináljak bent 3,5 napig??? Jó, mondjuk van két óra munka. Aztán rendrakás, még kettő, esetleg három, ha a szerződéseket is abc-rendbe teszem. És utánaaaaa?
Ma egyikőjük megjegyezte, hogy cincognak majd az egerek, mire nyávogtam, hogy az mennyire rossz, ha ők nincsenek bent, nem szeretjük!
Aszonta, hogy csak ezért jár be távoli városból, hogy ilyeneket hallhasson... :))
Pedig semmi nyalizás-szándék nem volt bennem, komolyan gondoltam. :) Hol az a jó kis pörgés??
Szóval help, mivel foglaljam el bent magamat (ha már az összes fórumot, kommenthegyeket, glosszát unom)!

 

komment

süti beállítások módosítása