HTML

2008.01.06. 16:13 :: Tobber

Buhiztuk kicsit Bével a bkv jegyautomatáját, ami sűrű windows hibajelzéssel reagált, de megtudtuk, hogy olcsón vehetünk tőlük IFÁt vagy villanybojlereket.
Egyik nap a gépem ezt írta ki:

 

 

Sokat gondolkoztam, melyiket válasszam... :D

komment

2008.01.06. 15:12 :: Tobber

Új tegnap és ma is hívott küffődről, hogy hiányzom és hogy ugye tudom, hogy szeret. Ahogy Bé megfogalmazta: "És??"
Számból vette ki a szót. Nem szavak, tettek győznek meg. Ismertek, a romantika nem fog meggyőzni, ha csak hallom... :)
(És az autómra pénteken Müller Szeretetkönyve volt felakasztva. Édes, hogy ezt kapom tőle, el is olvasom. Közvetlenül Hemingway, Csernus, Hugh Laurie, Bartis Attila, Szerb Antal, Kodolányi, Heller és a sokadszor nekikezdett Thomas Mann után. Kicsit begyűjtöttem a könyveket. :D)

- Micsinálsz?
- Ja-val teázgatunk, eszegetünk, hogy el ne fogyjunk. Ezt nagyon jól csináljuk együtt. :))
- Ne is merjél lefogyni!

Jó-jó. Mondom, értem én, hogy vannak őrültek, akiknek ilyen alkatú nő tetszik. De ruhákat nem találok magamra. Izé, nem lehetne bevezetni a meztelenkedős társadalmat?? Én bírnám! :)

(Huh, akkor mit kezdenék a soktucat darabos ruhakollekciómmal?? Mondjuk táska úgyis kell, ha nincs zseb a zsepinek, szal akkor táskák kellenek, ahhoz ugye cipő is. No, így még szebb utópia! :)) )

komment

2008.01.06. 14:37 :: Tobber

Őőő, titeket is bejelölt ma valaki? Konzultációt kérek. :)

A tegnapi egyszálmellényes korizásom miatt mára leépülés, a korizzunk vagy nézzünk másokat korizni versenyben a mi korizzunk győzött, majd a találkozásnál már úgy ömlött az ónos eső, hogy korival a kezünkben, nyakig beöltözve ismét sopping lett a vég. :((
De legalább céltudatosan, egy Helly Hansen jóbeleizzadni felső, amire már nagyon vágytam (és végighallgattuk a sokmondatos "hogyan NE mossuk" dumát, kezemre nézve hozzátéve, hogy a műköröm tut kihúzza a szálat (a műkörmöm a nejlonharisnyáimat sem húzza ki, pedig arra nagyon finnyás vagyok!)), és négy pulcsialatti pamutfelső korihoz. (Na jó, itthon is imádok egyszáltrikóban rohangálni, mióta ilyen hideg van. :) ) Éééés ha minden igaz, szerzünk Bének is PALISZANDER telcsit. :)

Kár, hogy a versenyről lemaradtunk. :(((

 

HH


mobilom

komment

2008.01.05. 21:13 :: Tobber

Remek reggel (ha nem lennék allergiás Srác aftersévjére, főleg hogy egész éjjel szagolom), majd meggyőztem valakit, hogy járjon korizni, majd Ja-val teázgattunk, vásárolgattunk, majd csörög a telefon, hogy menjek a műjégre, menjek a jégteraszra. Szétszakadni nem tudok, marad műjég, ahol olyan pocsék volt a jég nyitás után is, hogy másfél óra után nyávogva lejöttünk, végighallgattuk köszörűsbá sztorijait, majd hazahoztak. Őőő, lehet, hogy nem szál mellényben kéne kószálnom? Kezdek megfázni.

 

komment

2008.01.05. 09:44 :: Tobber

Srác beállított egy üveg száraz pezsgővel és kb. 30 dkg házi sonkával este. Kérdéses, hogy jól éreztük-e magunkat?? :D
Megtudtam az ÖSSZES pletykát, ami érdekelt, láttam egy kisfilmjüket nem mellesleg... :)

Ma hoki elmarad, egyéb teendők ezerrel.

 

komment

2008.01.04. 19:11 :: Tobber

Kacsa, hogy a Balcsin letörött egy nagy jégtábla és rajta sodródik 10 ember, de azért meggondoltuk a holnapi hokizást a tavon. :)
Ma elrohantam témobilba, platinakártyásként 50-60 perc várakozást tippeltek, hát inkább irány a Katona, vettem is első svungból néhány jegyet. :))) (Úgyis lógok pl. Bének kettővel...)
Aztán a sokadik bérletpénztárnál is aszontam, hogy kapja be a békávé, ő nylja az én popsimat, ne fordítva, mindenhol min. 10-15 ember várt. (A cégem januárban nem veszi meg a bérletet, csak utólag fizeti.)
Könyvesboltban nincs, amit keresek, veszek dafke másikban kettőt. (Tiltsatok el!!!) Következő témobilban kivárom a fél órát, így a kártyapontjaimért ingyen kaptam új telcsit.

PALISZANDER SZÍNŰT!!

(Bé ezt kereste a múltkor asszem.)
És közben olyan udvarlást kaptam az üsz-es sráctól, hogy le a kalappal!! :)
Ház elé érve látom: a kocsimra egy szmájli rajzolva és az ablaktörlőn lóg egy ráakasztott, nejlonnal sokszor körbetekert zacsi. Benne egy rózsás papírba csomagolt könyv... Lehet tippelni, ki tette oda! :) (De hogy Új mikor járt itt???)
Közben Szomi kúszik a küszöbön, hogy nem molesztál, de találkozzunk. No, őt nem értem...

Sráccal mégis a ma estében állapodtunk meg, úgyhogy nyomom a kávékat és alig várom... ;)

BéTi már szervezi az új síelést, juhé.

komment

2008.01.04. 15:00 :: Tobber

Á, kimegyek a jégre, hallani akarom a szerdán elkezdett sztori végét. :DD

komment

2008.01.04. 14:17 :: Tobber

No akkor.
Együtt ebédeltem Újjal...
Hááát...
Ő nem változott, de mégis mintha más dimenzió lenne.
Összeszedem a gondoltaimat, amik negatívként akarnak előcsapkodni, úgyhogy még letisztázom magamban. (Aki akar, segíthet benne!!)

Sráccal a mai estét áttettük vasárnapra, legalább ma pihenek kicsit. (Hacsak valaki mással nem akarok találkozni, Tóbiás erősen hiányolja a főztömet... ;) )

komment

2008.01.03. 19:52 :: Tobber

 

 Nincs unalmasabb az én blogomnál olyan blognál, hogy ma felkeltem az ágyból. Ma mostam. Ma fogat is mostam. Ma Fifikének (Béká idős néni ismerőse) hasmenése van. Úgyhogy csak röviden írom: ma korizni voltam a Műjégen.
 
Kommentjei: http://subba.blog.hu/2008/01/02/keprejtveny_melyik_budapesti_hid_lathato/?fullcommentlist

 

:DD

komment

2008.01.03. 14:06 :: Tobber

Rossz tulajdonságom. Hamar felkapom a vizet. Ha Újjal ma úgy telefonálgatok, hogy belemagyaráz olyat a mondandómba, amit én nem értettem bele és nem is mondtam és nem is voltam félreérthető, akkor pattanok.
Mily véletlen, Sráctól épp akkor kapok smst, hogy mikor randizunk már. Kedvenc épp ma akar velem újra találkozni. Tóbiás lelkesen ír, hogy végre újra errefelé.

Kisördög meg súg a fülembe, hogy miért is ne...

Tényleg, miért is ne találkozzak valamelyikükkel? Hűséget a legkevésbé fogadtunk és Új nem is nagyon fejlődésorientált...

komment

2008.01.03. 10:31 :: Tobber

Főnökeim lefalcoltak és engem is hazaküldtek tegnap.

Hazarohanás, kori felkap, irány a jég. Hatra Új jött értem.

Addig egy réglátott koristárs elmesélte élete fordulatait, leesett az állam! :(

Aztán épp eljöttem, mikor Kedvenc telefonált, hogy itt van a Műjégen, hol vagyok, meghív egy teára. Mázli, hogy elkerültem...

Újjal végigbeszéltük az estét, majd meggyanúsított, hogy játszom vele (ez azért elég röhejes a mi szitunkban asszem), úgyhogy feszvan, szeretkezésbe (na jó, ez nem az volt) torkolló vita, majd ma reggel sms, hogy a mai randi törölve. Hát jó, tőlem lehet harc, csak semmi értelmét nem látom.

 

komment

2008.01.02. 13:36 :: Tobber

Jaj, nem! Nem jöttem össze GörisZsével! :)
Beleskatulyáztam a "fiúhaver" nagy fiókomba.
Bár azt nem tom, ő mit gondol, de sztem ő sem adott jelet felém. És nem, nem jöttek össze BéTivel. :(((

 

komment

2008.01.01. 20:28 :: Tobber


Lenni, vagy nem lenni! Ez itt a kérdés...
:)

komment

2008.01.01. 18:11 :: Tobber

Isten hozott, újév! :)

Ha tényleg olyan az egész év, mint az első napja, akkor nyugis, kellemes lesz, juhé!! :)))

Ma bizony kialudtam magamat, olvastam az ágyban hóesésre kikacsintgatva, meghallgattam, hogy "miért nem mentem bulizni", majd GörisZsével ketten kimentünk a befagyott Omszki tóra korcsolyázni.
Gyönyörű kint! Minden csupa hó, középen még  víz van, benne kacsák, a szélén gyerekek rohangálnak, szánkóznak, beljebb pedig a végtelen nyugalom.
Igaz, hogy a 20 cm hó eléggé akadályoz a csúszásban, de a jég nagyjából sima és ahol nincs összefagyva a hókupac, ott korcsolyázható. (Azért kezdők ne menjenek, mert erősen kell lökni, néha ugrani akár.)
Aztán ránksötétedett, még a havas parkolóban termoszból teaiszogatás közben kiveséztünk sok témát.

Nagyon hangulatos volt, igazán jól éreztük magunkat...

komment

süti beállítások módosítása