HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2007.05.13. 11:36 :: Tobber

Ja igen. Tini. Öregszem, fogy a türelmem. Megszoktam a negyvenes, rutinos öreg rókák tapasztalt reakcióit rám, ezért rendkívül dühít (csak vicc! :) ), hogy ő észre sem veszi a mondataim tartalmát, csak a felületét...

Lehet, hogy túl összetett vagyok egy 16 évesnek?? :DDD 

Azt hiszem, így kezd unalmassá válni, ami meg kicsit is unalmas mostanában az életemben, azt kb. azonnal kiszórom.

Úgyhogy Tininek rezeg a léce szegénynek! :((

Nem mindenben olyan okos, mint hiszi magát... :)

Na rohanok el, sopp, mozgás, egy kis rendrakás, majd este kikapcsolódás... ;)

 

komment

2007.05.13. 10:39 :: Tobber

Vazze, Jat, te ezt gyakorlod a nappalid közepén??? :)) A hoki szépsége...

Dehát ez a vébé (eddigi) legszebb gólja. Legalábbis én csak ilyet lőnék, ha tudnék korizni! :D

 

komment

2007.05.13. 09:49 :: Tobber

Hallottuk este Ruzsamagdit. Jól elszúrta. :( (Bár túl sokat nem hallottam énekelni, de ennél sokkal jobban énekel a kislány!) Kár, pedig tehetséges. Mindegy, úgyis a történelmi tradíciók vezettek Szerbia (rettenetrossz dalának)  győzelméhez. (Egyik bejelentkező ország kommentátora kedvesen kellyosborne-nak nevezte a hölgyet, Gundi valahogy nem fordította. :D)

Ez egy elemzés a tavalyi szavazásról: 

http://www.geocities.com/derek_gatherer/
 
 

És hogy miért néztem tévét? Közben buheráltunk valamit, vendégem kérésére volt bekapcsolva a tévé. Így, hogy alig nézem, közepesen vérunalom szórakozást azért nyújt... 

 

---------

Hajnali fél egykor csörög a telefonom. BCsTLV az: Édesem, hiányzol. Az érzelmeim beszélnek belőlem, nem a racionalitás. Ellenállhatatlan kényszert éreztem, hogy kikeljek az ágyból és ezt megosszam veled. Döntsél, kellek, vagy nem.

Ezt még így kb. 20 percig, tényleg lement az utcára kószálni csak ezért! :D

(Jó, az elmúlt hetekben tőle érkezett 20 sms-ből EGYET válaszoltam meg, de tényleg nem tudom, akarom-e ezt még.)

 

komment

2007.05.12. 17:21 :: Tobber

Mindenki Nyunyója.

Gyerekkoromban vették meg a közeli telket, hatalmas társadalmi élet alakult ki. Ő volt mindenki megnevettetője. Emlékezetes az a pillanat, amikor másik szomszéd Vera nénivel egymás nyakába ugrottak, tucatéve nem látták egymást, régi nagy szerelem. Nagyon szerette a gyerekeket. Emlékszem, odaadta nekünk a mackóalsóját, hogy foltozzuk meg. A kék anyagra sárga foltokat varrtunk neki a szomszéd lánnyal. A fenekére egy tenyérformát, a combjára cipőtalp alakút. Hatalmasat nevetett. Mindig zengett a völgy. Meg is jegyezték az öregek, hogy Nyunyóka mosolyog. Tudom, hogy meghatódott, amikor elhívtam a diplomaosztómra és utána az ebédre.

Rendkívül olvasott ember volt. És nyitott a világra.

Pár hete tudtuk, hogy nagy a baj.

 

Nyugodjál békében, Lacika!

 

komment

2007.05.11. 12:40 :: Tobber

Az épületben lévő új étterem drága szerelem lesz, de olyan finom husik vannak, és olyan salátákat dobok ott össze... Mmm... (Nem. A zöldségeket utálom, de paradicsom-kukorica-hagyma jöhet ezerrel.) Viszont sokan vannak, inkább felhozzuk az egyik tárgyalóba, itt esszük meg. Egyre többen, ma már nyolcan csatlakoztak hozzánk, még jó, hogy hangszigeteltek a termek, mert akkorákat röhögtünk. És valaki meg merte csinálni, amit én csak tervezek: lány létére kopaszra borotválta egyszer a haját... :) Ha bátor lennék... ;)

----------

Aki jobb oldali országos sajtóban olvas a cégünket lehúzó cikkeket, az nevessen egy nagyot a kbszott nagy újságírói tévedéseken. Az a pár ügyfél továbbra is nálunk van, csak kiemelt ügyfelek lettek, ezért másik osztálytól kapják a számlát! :D

Ennyit a legnagyobb példányszámú konzervatív lapról.

----------

Ülünk tegnap a kresz-tanfolyamon, nyitott ajtók. A folyosón elhalad kb. 10, rendkívül jóképű, napbarnított harmincas-negyvenes pasi. 17 éves csinoska padtársammal majd' kiestünk a padból, úgy bámulunk utánuk... :D Megjegyeztük magunknak, hogy bezzeg a mi csoportunkban nem ilyen pasik vannak! Aztán kiderült: a másik teremben HAJÓ-vezetési alapok tanfolyam fut, tehát ők leendő jóképű yachttulajdonosok?? ;)))

----------

Vicces a tanfolyam, nagyon élvezem, bár úgy szívja le az agyamat (szívós munka után még 3,5 óra heti 3x!!), hogy nincs energiám este olvasni sem. :/ (na jó, de max. 10 oldalt.)

Nomeg aki már látott demonstrációs fotókat, hát rendkívül érdekesek... Rákeresek a neten, hátha meglelem a neon mellényben vasúti átjárónál tárcsával jelző őrt. Elneveztük Sanyinak, és rájöttünk a fiúkkal, hogy mi ezt akarjuk dolgozni!!!! Állni egy tárcsával az úton a sinek előtt, és felmutatni a piros táblát, ha jön a vonat. No igen, látszott is Sanyi arcán az elszánt hivatástudat! :DD Vagy csak a reggeli pár feles??

----------

Nos, aki valaha még kételkedni mert a memóriám tökéletes hiányában, ismét egy példa.
Megnyugtató, hogy ezesetben a MÁSIK fél is ugyanolyan hülye!! :DD

Újból megtalált kórusomban egy kedves (és rendkívül szépséges, mmmmm) lányzóval sokat beszélgetünk, és biztosak voltunk abban, hogy - bár ugyanazon időszakban sosem énekeltünk a kórusban, - valahonnan ismerhetjük egymást, bár ezt egyikünk sem tette szóvá.

Azóta gondolkozom, hogy a neve is nagyon ismerős. Hát beugrott. Két hét után:

Három évig egy házban laktunk!! :DDDD Még két éve is! :DDDDDDDD

Rákérdezek, hogy te nem xy lánya vagy és nincs egy K... nevű boxeretek és nem ott laksz a harmadikon? :)))) Ekkor már neki is leesett a dolog! :D

Szal ha elmegyek mellettetek az utcán, LÉGYSZI köszönjetek rám!!! :)) (Esetleg be is mutatkozhattok, az sokat fog segíteni. Köszi!)

 

komment

2007.05.11. 00:33 :: Tobber

 
:D
 

komment

2007.05.11. 00:26 :: Tobber

https://www.youtube.com/watch?v=iYhCn0jf46U

Dove kampány

 

komment

2007.05.10. 13:31 :: Tobber

Honvéd?? :( Ááá!

Btw: Tini megjegyezte, hogy végülis költözhetne Pestre, mert az Újpestnek van valami fociutánpótlás-nevelő képzése, akár jelentkezhetne rá, egész tehetséges játékos.

Megjegyeztem, hogy ezzel nem jut hozzám közelebb, mert UTÉ-s focistával NEM állok szóba! :DDDD

 

komment

2007.05.09. 09:43 :: Tobber

Hihi, kezdődik a nyár, tegnap három nyári koncertprogira hívtak el... (Híres vagyok arról, hogy sosem megyek el, de most a Beastie Boys lehet, hogy túl nagy vonzerő, és összeszedem magam. :) )

-----------

Ha az ablakon kinézünk, egy férfit látunk kuporogni a Lánchíd tetején. A fene nem érti, hogy nem szédül le onnan, de tűzoltók már lezárták a sávokat, tök dugó megint a téren! :(((

Néha ezeket fel kellene pofozni.

-----------

Rendszám. Szüleimmel a hétvégi M7-es dugóban mindenféle rendszámosokat játszottunk, biztos ti is. Úgyhogy felnőtt fejjel is automatikusan figyelem a rendszámokat.

Állok a trolimegállóban egyik reggel, felnézek, jön az úton az utcám felől a kocsim. Kinézetre ugyanaz. Rendszám három betűje tökéletesen stimmel, első szám is... Lesápadok: most lopják a kocsimat??

Közelebb ért: az utolsó két szám különbözött. Huh.

Két nap múlva troliról kinézve ismét látom az autómat haladni. Rendszám első három betűje stimmel. A szám hálistennek nem! :)

Elég a szívrohamból! :D

----------

Kollégákkal tegnap felfedeztük új éttermünk finomságait, reeeendkívül ízletes ételeket adnak, reeeendkívül drágán! :(

Tenyérnyi husi sok salátával és gyümölcsrízzsel 1800 Ft. :((

De finom.

Nagyon.

 

komment

2007.05.08. 23:39 :: Tobber

"Sok dolog miatt lehetne emlékezetes II. Erzsébet brit királynő washingtoni látogatása, de valószínűleg mégis Bush újabb nyelvbotlása marad majd meg az emberekben. "ön segített megünnepelnünk országunk kétszáz éves fennállását 1796-ban" - mondta, majd egy torokköszörülés után 1976-ra pontosított. A londoni Times beszámolója szerint a királynő arcára széles mosoly ült, miközben kedvesen oldalra pillantott a dadogó Bushra. "ön úgy néz rám, ahogy csak egy anya tud a gyermekére" - vágta ki magát a szituációból. A Fehér Ház gyepén összegyűlt sokaság kacagása töltötte be a teret"

:DD

Ez jó! Azért a legbushabb az az eset, amikor a japán miniszterelnök elment Bush-sal Gracelandbe. (Koizumi a japán Elvis-klub vezetője és jól énekel.)  Fáradt vagyok, keressetek rá, biztos fent van youtube-on az eset.

Vagy majd megkeresem...

Most csak ezt találtam: https://www.youtube.com/watch?v=ZZDLzKpDiOc

 

komment

2007.05.07. 23:22 :: Tobber

Ha sokszor hasít a villámfájdalom a szemedbe, az biztos jele annak, hogy megérkezett az allergiaszezon.

:)

----------

NINCS IDŐM SEMMIRE!!! :((((

Heti három este elveszi 3,5 órámat az okítás munka után (ami vegyüléke a hullafáradtság), plusz szokásos dolgok, szerda végre szünet, úgyhogy Drpr, utána Ste (aki kurvanagyott zakózott motorral, mázli, hogy él!) :(, pénteken lenne társadalmasodás, de akkor a héten kimaradna Okospasi, akit nem akarok kihagyni! :( Nomeg szépülni is kéne... Van még kb. ezer elintéznivaló, lógok nem is tudom hány (első összeszámolásra kb. 15-16) találkával ismerősöknek (nomeg épp aktiválta magát a hárem, mindegyik az időmet akarja), és néha EGYEDÜL IS akarok lenni!!! :((

Sport. Akkor lehetek egyedül. Az jót tesz. Bár amit mostanában művelek, az nem sport. :(( Futásnál nagyon-nagyon fáj a térdem. Hízom is, mint a fene! :(((((

---------

A cégnél meg naponta elcseszek valamit, úgyhogy rosszpassz a köbön! :D De végülis szép az élet! :)))

 

komment

2007.05.07. 08:53 :: Tobber

Nekünk valahogy ezek a "kikiáltott" ünnepek nem jönnek be sosem. Mindig akkor van valami családi hézag. Mintha kényszernek éreznénk és ezért nem esne jól...

Ha spontán szerveződés van, utcánösszefutás, átugrunkegyóráratalálkozások, azok tökéletesek!

Nagyi is szólt anyunak, hogy most ne hívjuk fel, áll otthon a bál nála. :(( Remek. Akkor innen puszillak, drága Nagyikám!!!

:)

 

komment

süti beállítások módosítása