HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2006.12.17. 15:11 :: Tobber

Redukáltam, nem fér bele ennyi. Igény lönne rá, ugye, dehát...

Voltam pénteken korizni (miután futótűzként terjedt, hogy mégis 4-kor kezdés, épp kiértem 5-re, ahol sikerált az ÖT órai nyitás huszonperces sorbanállásába futnom), skacokkal szokás szerint (most mandarinetetéssel és élvédőcipeléssel kényeztettek) és ismét összeismertettek 3-4 emberrel, ez alkalmanként számolva elég jelentős név, amit nem bírok megjegyezni!!! :D Tegnap is korizni, majd fél órát sikerült váratni Lánypofit (azaz annyival előbb ért oda, én meg nem mentem ki előbb), evés, izék, alvás, izék, majd kivitt a Műjégre (ő nem, én csibékkel), ahol egy szociológia másoddiplomás lánynak próbáltunk korikutatásában segíteni, remélem sikerrel. És mivel ő a kisstadionba jár oktatásra, ha engem is be tud nyomni oda, akkor télire felejtős a zeneka Káposztáson (tegnap is minősíthetetlen volt a jég és nagyon sokan voltak!!), és akkor nem is kell autó tavaszig. Vagy nem tom. Nem véletlenül húzom az időt ezzel kapcsolatban, csak nem tudom, miért. :D

Most beugrottam dolgozni kicsit, mert van némi lemaradásom, majd este még képlékeny, mert Lánypofi ígérte magát, de erősen nyűgös pasi alkat (őőőő, Tüzi péntek esti műjeges hisztijéről nem is beszélve, mondjuk utána másnap hiányoztam is neki és hívott), holnap reggel BCsTLV, aztán valaki más, majd drpr és megint valaki más.

De valamiért nagyon fásult vagyok, a francba is!!! :((((

 

komment

2006.12.15. 16:18 :: Tobber

Vazze, láttátok? Koriközpont:

2006. december 21. csütörtök – 18.00 – 21.00 óra
2006. december 23. szombat – 18.00 – 21.00 óra
2006. december 24. vasárnap – 8.00 – 12.00 óra
2006. december 25. hétfő – 14.00 – 20.00 óra
2006. december 26. kedd – 10.00 – 20.00 óra
2006. december 27. szerda – 10.00 – 20.00 óra
2006. december 28. csütörtök – 10.00 – 20.00 óra
2006. december 29. péntek – 10.00 – 20.00 óra
2006. december 30. szombat – 10.00 – 20.00 óra
2006. december 31. vasárnap – 8.00 – 16.00 óra
2007. január 1. hétfő – 12.00 – 21.00 óra
2007. január 2. kedd – 10.00 – 20.00 óra

Ezt szeressük. Viszont a Műjeget érdemes figyelni, ma is csak 5-től van!! (Megyek is, juhé!)

Az a Nagy Terv, hogy minél többet kijussak korizni a következő két hétben. Merthogy lassan szabin. Azaz holnap bejövök dolgozni, hogy ne hagyjak itt semmit befejezetlenül, oszt fáklyás.

Nomeg rámférne, hogy leadjak ebből a pár hetes kényszerpihenős hízásból!!! :(( Nem szólva arról, hogy mennyire hiányzott a mozgás az elmúlt időszakban. Ja, a térdem még fáj kicsinyt, meg köhögök is egy keveset, de a korizás óta egyre kevésbé... :))

Tervben van még 4 randi a köv. 3 napban, meg ilyesmi. Karácsonyra nem gondolok. Ez az év legnyomasztóbb ideje az ajándékgondolkodással, a sok rohangáló őrülttel a városban, azaz tegnap 7-kor a Váci út állt. Állt. Egy métert sem mozdult hosszú percekig... :((( Szal lenne már végre nyugodt január, azt nagyon szeretem. Minden békés, csendes...

 

komment

2006.12.15. 09:29 :: Tobber

Öh. Kicsit kapaszkodom az asztalba, amit lassan el kell engedjek, mert kezdődik a vezetői értekezlet, ahová mennem kell. Hajnali fél háromig még együtt ittunk, röhögtünk és persze nanáhogy karaokéztunk a főnökeimmel, hangom egy szál se mára. És közvetlen főnököm, akivel eddig maximálisan udvarias volt a viszonyunk (kezitcsókolom, Tobber), odajött, hogy izé, kedves Tobber, azt ugye tudja, hogy én nem ajánlhatom fel Önnek a tegezést. Kedves Béla, azt ugye tudja, hogy én nem ajánlhatom fel Önnek a tegezést. Dehát Ön a hölgy. Dehát Ön az ügyvezető. Kedves Tobber, azzal megoldjuk a problémát, hogyha hozok egy pohár bort és pertut iszunk? Kedves Béla, én úgy gondolom, ez megoldaná a helyzetet. Köszönöm Tobber. Én köszönöm, Béla.

Aztán hajnalig a gazdasági vezetővel, meg néha még pár kollégával karaokét ordítoztunk, (ami nálam ugye veszélyes, mert szeptemberi finnes vevőpartin is így gabalyodtunk egymásba Cégescélbaérttel) :D, naszóval vicces volt. Ééééés ha már finnek, egyszer csak a finnes vevőpartin szervező valahaibalettművész és társulata vonult át a színen, majd jöttek oda hozzám egyenként sikoltozva, hogy hát én mit keresek itt!!! :))) Őőőőőő, most itt dolgozom. Izé, 3 hónapja még velük szervezkedtünk a finneknek... Szal jól esett velük is csacsogni egy nagyot...

Volt még ez-az, nem lényeges... :D

 

komment

2006.12.13. 16:26 :: Tobber

Nagyon nagymulti élet van errefelé, tegnapelőtt hatalmasat dobozcsomagoltunk kisgyerekeknek karitatíve, ma forraltboros-bejglis állófogadás volt az aulában, holnap d.e. évértékelős kedveskedés, holnap este nagycéges karácsonyi vacsi, jövő héten én osztályomnak karácsonyi vacsi, degeszre kajáljuk magunkat ingyen. (Neeem, a szaloncukrot dobozoláskor csak részben ettük meg.)

És akkor jöjjön a multik hátránya: SAP. Áááá!! Ma egész nap abban kutakodok, soha nem érek a végére, úgy érzem. Viszont mázli, hogy Lánypofi sap-expert és nem mellesleg programtervező matematikus, ami én is szivesen lennék, de lemaradtam a gimi két éves BASIC programozás-óráinál, igazi vigyeoton kompjútereken!! :) (Viszont a második évi vizsgát letettem az első év végén, merthogy abban szorgalmas voltam. Készítettem szimulációs programokat, meg zeneit, meg grafikusat is, mármint a videoton gépek szintjéhez mérten ugye...) :)

És jövő héttől két hét szabi. Juhééé!!!

Alvás-alvás-alvás!!!! :)))) Korcsolya-korcsolya-korcsolya!!! ;)

Bár Meg és BCsTLV is igényt tart egész hetemre, hiszem, ha ott vannak.

 

komment

2006.12.12. 08:58 :: Tobber

Hihi, a metrón egy tök helyes pasi nézett, majd köszönt oda leszálláskor. Mint tinikoromban...

Tegnap este elcsúszott egy programom kb. 3 órával, úgyhogy hazarohantam, útközben már hívtam a taxit, szoknya le, farmer+dzseki fel, kori+térdvédő a kézben és futottam ki a Műjégre korizni 2 órát. :))))))) (Aki itt most csodálkozni mert, az nem régóta olvashat!!!) ;)
Bár anyám szerint két órára minek kimenni. Kicsit hozzászoktak a szüleim, hogy 4 óra korikat tartok kevésnek... :D

És isteni volt a jégen!!!! :) Hétfőn fordítva menetirány van, juhé! És persze néhány zenekás ismerőssel is találkoztam kint, tökre örültek nekem, hogy újra látnak! :)) Úgyhogy végig társaságban koriztam, olyan üdítő volt!! (Naná, egyetlen lányként mindig babusgatnak, most külön óvtak a térdem miatt...) Aztán jól elhelyezett pillarebegtetéssel megemlítettem, hogy milyen rossz a belső élem, úgyhogy egyikük szépen megfente a korimat is... Jó nap volt ez, na.

Kint volt a jégen Gyarmati Andrea Hesz Mátéval, le a kalappal, hogy 50 (60?) fölött valaki korizni tanul!!

Aztán rohanás tovább, és egyéb programok művelése... :)

 

komment

süti beállítások módosítása