HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2006.06.30. 15:22 :: Tobber

Bauerszakértő Jat megállapítása a legalsó korira:

"Bevallom, nekem az a piros biszbasz(flex notch vagy mi) olyan sárkányfű értelmű dolognak tűnik, de ki tudja, talán tényleg duplázza az élvezetet, mint a rezgő péniszgyűrű."

:-DD

 

komment

2006.06.30. 14:43 :: Tobber

Nem is mondom?? Tegnap este elkezdtem a portfóliótisztítást, épp telefonált itt nememlített doktorbácsi (34 éves), hogy találkozzunk ismét, én meg megijesztettem, tudtam, hogy ettől visszakozni fog! :-D (No nem, nem gyereket akartam tőle.)

Szóval egy kipipálva.

 

komment

2006.06.30. 14:35 :: Tobber

Hmmm. Lánylelkűvel Hamburg előtt beszéltem, hogy majd szólok, ha visszajöttem. De nem szóltam. Kapott egy "BN" tartalmú névnapi felköszöntést a héten. Most hív ma már harmadszor, sosem tudtam felvenni, lenyomtam. Úgyhogy megköszönte smsben. Nem tudom, mi mást akart mondani, de én nem fogom felhívni. Ha fontos, majd csörög.

(Nyilván nem, biztos jól elvan próbaidős szerelemben (ami az összeköltözés után 6 hónappal már próbaidős volt, azóta is ott tartanak). Jesszus, miért hazudik ennyi ember önmagának is??) :-(((

 

komment

2006.06.30. 14:03 :: Tobber

Azért, mert a tegnapi finn nagy döbbenetére fel tudtam sorolni három finn együttest (Dö razmusz, Apokaliptika, him plusz az eurovíziós nonvizibölök), attól még nem kell 25 évesnek higgyen! De azt teszi, én meg hagyom. :-)))

 

komment

2006.06.30. 11:38 :: Tobber

A kialvatlanság-alkoholfeldolgozás nálam abban nyilvánul meg, hogy nem tudok gépelni ma. De. Ja nem, mégsem. A szokásos sokfrontú levelezésem lelassult, pedig jónéhány levéllel lógok is ám!! (Itt most bólogat valaki, aki olvas és szintén.)

A nagyszájú üresfejű könyvelőpasink annyi bort ivott, mint a főkönyvelőnőnk, vagy én (meg mi még töményet is), mégis ő ma nyávogva hazament, hogy pocsékul van.

Hát igen, a nők erősebbek... :-)

Bauerügynökünk finisben van, valszeg következő fizuból veszek korit. Ezt:

Ja nem, ezt:

Vagy ezt:
Jogos, sokkal kevésbé lesz nőies ezzel végigvágtatni az egész városon, mint a mostani finom fehér műkorimmal... Majd viszem azt is, pasinézéscsalogatónak, meg ezt eldugva...
:-)
Hát Jat, én még mindig nem hiszem, hogy képes leszek ezzel hátraesések nélkül csúszni!!
Némmeg, ott hátul nincs, az, amit én használnék...

komment

2006.06.30. 10:28 :: Tobber

:-))

Tüzi írt a két soros névnapi felköszöntőmre, hogy köszi, meg jól esik, de hosszabb levelet várt. :-DDDD Tudja a számom két hete, nem hívott még sosem. 3 nappal a felköszöntés után ír két sort, hogy ő többet vár???

Hát fiam, nem fogok udvarolni neked, főleg ha te nem nekem... :-) (Asszem portfóliótisztításom áldozatává fog ő is válni...)

Régrőlismerttel randi jövő héten, juhééé!!!! (Ha jól számolom Meg beosztását, lehet, hogy ebben lesz még valami koccanás, dehát ők mindketten már 5 éve futnak fej-fej mellett... Hihihi...)

Viszont holnapra három dolgot suvasztottam be, úgyhogy valamit le kell mondjak. És igazából vagy aludnék, vagy tóparton olvasgatnék. Vagy korit vennék Jattal. Hallasz?? :-)))))

 

komment

2006.06.30. 09:55 :: Tobber

Tegnapi estém azzal kezdődött, hogy mostani főnököm bejött hozzám csacsogni, és bár lett volna munkám, inkább vele beszélgettünk a céges tervekről, elképzelésekről. (Amiket próbáltam kicsit megvétózni...) :-)

Aztán el kellemes helyre vacsorázni a pénzügyosztállyal, az előző (ővettfelide) főnökömmel, illetve az ő elődjükkel, egy kedves finnel, aki úgy néz ki, mint El. És ez pozitív. :-))

Én ennyit rég nevettem!! :-) A finnek alapból csendes emberek, de ha isznak... Éjfélig a finn sztorijain röhögtünk!! :-) Amelyek kb. nyolcvan százalékban az alkoholról szóltak, és arról hogy melyik cégvezetőnk hol és hányszor rúgott be és miket csinált így... :-DD

Hát igen, rájöttünk, hogy a finnekkel rokoni kapcsolatunk három dologban rejtezik: az alkoholizmusban, a szívbetegségekben és az öngyilkossági hajlamban!! :-DDD Ez is valami!!! :-))

Hallottunk még újsütetű népszokásokról is, mint gumicsizmahajító verseny, mobiltelefondobáló verseny, feleségcipelő verseny, szúnyogosabb területeken szúnyogotkézzelkitöbbetlecsapó verseny, ami ellen aztán egy zöld parlamenti képviselőjük felszólalt, merthogy az állatok jogait nem veszik figyelembe és ezzel rontják Finnország megítélését!!! :-DDDDDDDDD

Úgyhogy bennem van kb. két üveg VÖRÖSBOR (utálom a bort, pláne a vöröst, de Wunderlich Alajos portugézerje átmegy a kritikai határomon! :-) ), kevés bodzapálinkával keverve... Hajnali egy felé hazaérve még éjszakás Ujival csacsogtunk egy órát telefonon, majd aludtam kb. négy órát, mert nem ment több... :-)

Úgyhogy ma estie Papírkutyagyűlés az én ébresztgetésemmel fog telni. Bár Béká hoz két pasit (ikreket), akik bíztatónak ígérkeznek. Csak éppen nem tudok pasikkal bánni. Csak ha focizom velük. De hegyesorrú hegyessarkúban ez élvezet. Ja igen, ovodások a srácok... :-)

 

komment

2006.06.29. 11:17 :: Tobber

Fuh, egy kis gyümölcsevés, pihenésépp...

Itt esik, Siófokon cseresznyényi jégeső.

Jat (bocs, nincs időm válaszolni!!), Uji hívta Erzsébetet (mármint a csarnokot), még pont 4 hét kell az engedélyekhez. Ő is elcsacsogta a pasasnak, hogy akkor pont lecsúsztak egy évet arról, hogy a káposztási törzsközönség kipróbálja őket, aszonta, hogy ezt már hallotta valakitől. Tőlem! :-D

Megjegyzem, ha lenne eszük, bevállalnának némi pénzbüntetést, és kinyitnának engedély nélkül. Ilyen alkalmuk jövő nyárig nem lesz!!!

Újpestet/Megyeri utat is meg kéne próbálni. (Jat, nincs időd kinyomozni őket, hátha ilyenkor nyitnak, hisz jegük van. Vagy Sportcsarnok esetleg??)

 

komment

2006.06.29. 10:32 :: Tobber

Amióta vastablettát szedek, sokkal fáradékonyabb vagyok... Ezt kapd ki!

Ma millió munka, kb. plafonig hullámok. Este kicsiny osztályunk plusz még két volt pügyi igazgató sörözni megy, amit extázisban várok, és már most söröznék. A társaság jónak ígérkezik, és az eset megismételhetetlennek.

Reggel beszabadultam a Fényutcaipiacra, ami nem úgy néz ám ki, mint amikor gyerekkoromban ide jártunk nagyival... Levegős, kellemes, és hálistennek ott járok el előtte minden nap. Most épp fél kiló cseresznyével, egy doboz málnával és egy almával szabadultam ki, szívem szerint még vettem volna ezer félét!!!! Olyan sárgadinnyeillat terjeng mindenfelé, nyammmmiiii!!!!! És fullra fel van lufizva, hogy hogy a fenébe tették fel olyan magasra??? Ja, azt nem tudni, miért lufizták fel.

És Pincsi ma elutazik, Meg viszont olyan lelkesen tért vissza, hogy ellőhetetlenül irogat, telefonálgat...

Az jó.

Portfóliótisztítás lóg a levegőben, pedig Kékszeművel strandolunk vasárnap és ő is benne van a kupacban...

 

komment

2006.06.28. 16:18 :: Tobber

Tudom, hogy túlfejlett a kritikai érzékem szoftverek iránt (előző cégnél előszeretettel vizsgálgattam a saját fejlesztésűek hibáit), de amiket most használok, hát kábé egy baltát érdemelnek. Néha rámjön, és akkor írok a fejlesztőiknek, hogy sztem mi rossz, aztán látok új verziót, és ugyanolyan pocsék. Logikátlan. Buta. Pazarló. Dühítő. Időölő. Felesleges, de leállíthatatlan.

Gr.

 

 

komment

2006.06.28. 15:11 :: Tobber

Hohohóóó!!

Hát Tüzi fiam, ha nem húzol bele az udvarlásba (ott tartunk, hogy majd ír emailt, hogy mikor találkozzunk, amit eddig nem tett), akkor biza a másik vágányon befutnak gyorsabb korisok. (Totál képzavar, meg ő a lassabb koris, de jobb trükkökkel. És Jat kedvéért hozzátenném, hogy azért Jat korizik a legjobban.) :-)))

Szóval szombaton számot cseréltünk egyik kedves sporttárssal (nevezzük Ujinak), aki ma felhívott "csak úgy". Persze megbeszéltük a jég állapotát is, mert az izgi téma ennek a harminc őrült megszállott korisnak, de felvetette, hogy ha van kedvem, és unatkozom egy este (hangos sikolyok blogolvasóim között), akkor elmehetnénk valahová egyszer...

Gyönyörű kék szemei vannak, negyvenes, enyhén őszülő halánték, szép koritudás. Tudod ki, Jat, amikor kiértél, vele koriztam!!

Ez eddig jó nap. (Az ilyenek végén szoktam bőgni, de az ma úgy látom, Béká terve.)

 

komment

2006.06.28. 13:11 :: Tobber

http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?id=18&forumid=104348

 

komment

2006.06.28. 11:42 :: Tobber

http://www.ujdieta.hu/index.php?content=428

 

komment

2006.06.28. 10:56 :: Tobber

:-DD

A gyengébbek kedvéért a lenti képen Raúl (pirosban, Real Madrid) és Vieira (Juventus) látható a tegnapi meccsen...

:-))))

 

komment

2006.06.28. 10:31 :: Tobber

Hát, a papírformát eldobhatjuk. Magához tértek a franciák vagy rosszak voltak a spanyolok?? Nem láttam a meccset sajnos, de elemzők már Zizu emlékét temették, pedig jók voltak.
Hiányozni fogsz, Iker.

komment

süti beállítások módosítása