HTML

2006.05.21. 10:02 :: Tobber

Összesíthetek? Csak úgy magamnak? :-)

El. Járni akar. Tökéletes. Ha nem lenne megbízhatatlan, álmaim férfija lenne. Külsőre, belsőre, szórakoztásilag.

Osztrák: randikat akar, állandóan, csak miattam Pestre jön...

Pincsi: már a neve is. Most heti két találka, vacsorák, fuvaroz ide-oda, aranyos pasi, isteni apa (elvált!!). hatalmasakat nevetünk együtt, kimondottan jobb kedvem van tőle.

Ales: erotikus álmaim megvalósítója, állandó érdeklődés, nyomulás, jópasi, de nagyon. Max. liezon.

Meg: napi izgi smsek, lelkesedik, persze csak liezon. Veszett jó pasas!! A lelkesedése már négy éve tart.

Kékszemű: állandóan randizna, komoly kapcsolatra vágyik, mostanában lánylelkű miatt leráztam. Szééép magas, nagy kék szemekkel. Stockholm után találkozni akar.

Tüzi, a tegnapi barna koris, akivel sétáltam. Hmmm, ki tudja?? :-)

És akkor nem említem a kósza ajánlatokat, pl. Jat vagy Novi, vagy Szomi tegnapelőtti bóktengerét és nézéseit... Titeket nem veszlek komolyan!! :-)))

Úgyhogy befogom, nem nyuffogok, ezek kimondottan jó pasasok... :-))

Azért lánylelkű, te is tudod, hogy nekünk közös a végzetünk...

Na húzok anyuékkal, majd korizni, majd pincsizni!!

 

komment

2006.05.21. 09:51 :: Tobber

Remek. Kellett nekem megnézni Pasi iwiwprofilját. Kapcsolatban. Hurrá. Ő aki sosem tette közhírré, ha nője van, sztem rólam nem is tudtak egy évig a haverjai (bár haveroknak sem nevezném őket, mert nem voltak sosem igaz barátai).

De most mégis úgy érezte, hogy ezt fontos közölnie a világgal!! :-(((

Senki nem választ engem. Senki. Lánylelkű már másodszor nem. Utálom. Bőgök. Elegem van. Mi van bennem ijesztő, mondjátok már meg!!! :-(((

Ja nem, nem irigylem Pasi nőjét. Pasi pocsék az ágyban. De a hírhedt toplistám legeslegutolsó helyén áll. Pedig nem kevés férfit láttam már... Már nem is zavar annyira nagyon, az a lány tuti, hogy szenvedni fog, ha vna legalább még egy férfi összehasonlítási alapja!!! :-D

Pasi. Aki annyira figyelmes, hogy öt év alatt nem tűnt fel neki, hogy több tucat férfival megcsalom...

:-)

 

komment

2006.05.20. 22:32 :: Tobber

Mai sikerélmény még: pont egy éve május végén látott a (bikini)varrónőm. Meglátott és felsikoltott, hogy mennyit fogytam!! :-DD Ezt még elmondta harmincszor, főleg mikor egy szál bugyiban próbálgattam nála... meg hogy milyen feszes maradtam. Hááát, azon még dolgozom. (Megj. ma elfelejtettem enni emiatt a mocsok miatt, úgyhogy most éhen halok.)

Lesz egy meggypiros és egy fekete-fehér tankinim, nyakbankötős felsővel!!! Kár, hogy lánylelkűnek akartam mutogatni, azért remélem, látni fogja... Ha kibőgött szemmel, zakó-hosszúnaciban vagyok és azt a reakciót váltom ki belőle, ami már messzről látszott csüt reggel, khöm, akkor megnézném az arcát ennek láttán!!!! :-))))

 

komment

2006.05.20. 22:26 :: Tobber

Tegnapihoz még: Bé is Elre szavaz. Merthogy magabiztos férfi, nulla önbizalomhiánnyal és baromi okos, művelt, világlátott férfi. És szép. És kivételesen okosnak tart és még szépnek is. Hát, végülis hamar megölnénk egymást, a mostani állapotomban végülis nem hátrány... :-))

lánylelkű: nem hívott este. :-((((( Nem tudott állítólag.

Írtam egy lebszást neki délután, írt, hogy hív majd. Ergo a nő visszaköltözött. Tudomására hoztam a bővebb véleményem. Majd hívott később, de nem hallottam a jégen. Annyit tudok csak, hogy szeretem, hogy hiányzik, és hogy várom bármikor, hogy végre szétmenjen az az agonizálás, de nem fogok teljes letargiába esni!! Bár tök vicces Békával erről poénkodni, tegnap ajándékba zsepit hozott. :-DD Könnyen beszélek, kori után mindig jó!!! De jobb lenne ezzel a mocskos döggel!!!!

Volt még Bevágósnacis (Békának Bevágott seggű) :-DDDD, aki ma nem rám hajtott, mert a csütörtöki vörös nővel ellentétben ma a szőkével csókolózott, és közben engem nézett. Hát ez beteg!!!

Figyelj, Jat! Ha csip-csup lábfájások miatt lemondasz (naná, eleged volt belőle, hogy napok óta nyuffogok neked) :-)) akkor más szólít le a jégen, mutat kunsztokat és sétál velem hazafelé... :-))))

Szeretek egyedül korizni öt és fél órát, mert akkor tarthatom a saját tempómat, ami sokkal gyorsabb, mint a csajoké... (Bulimiás ismerősök egy része képtelen leállni a mozgással, naponta sok órát. Nem tom, hogy én jól vagyok-e, de megijeszt, hogy több mint öt óra mozgás és egy óra séta után még futhatnékom van!!), Viszont nincs megnyugtatóbb érzés, mint sokat mozogni...

Szóval a múltkori barna srác (aki miatt vesztettem tíz forintot, mert tényleg én tetszettem neki, nem BS) az utolsó egy órában érkezett. Az első adandó alkalommal, amikor leálltam smst nézni, odacsúszott és kérdezett valami kedveset. Beszélgettünk, aztán koriztunk, aztán kitalálta, hogy megtanít kunsztokra. Isteni pedagógus, nem jött ki belőlem a bamegmindjártelesek (nem szoktam!), és tök sok mindent tanított is, amit sikerült megoldanom, JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!!!

Aztán öltöző (láttam a felsőtestét, hmm), már a múltkor is egymás mellé kértük véletlenül a szekrényt. tehát csacsogtunk, tisztáztuk, hogy egy irányba megyünk haza (a halál fszából, káposztásról, úgyhogy nem utolsó, ha van egy utitárs!!!! Igaz, anyám szerint én még egy ufóval is szivesen szóbaelegyedek... Megj.: én trükköztem, mert ilyenkor ált. taxival szoktam hazamenni...), majd visszautasította két korispasi sörözésajánlatát, nyilván, hogy velem jöjjön hazafelé...

A villamoson még két pasi csatlakozott, és MINDENT megtudtam a korcsolyák minőségéről, hogy a műjég jobban koptatja a korit, mert bár a csarnokban keményebb jég (mondjuk ki, isteni kemény a jég!), de a műjégen annyi por, homok, sár van, hogy az jobban tompítja az éleket... Szóval izgi dolgokat tanultam!!! :-)

Aztán mi ketten Lehel térig, utána rávett, hogy sétáljak vele a Nyugatiig (kori után kellemes levezetés a séta, nyugis tavaszi este van, miért is ne??), tehát sétáltunk egy húsz percet, még megvárta velem a tujapótlót (azaz asszem a hatodikra sikerült felszállnom), nagyon jóízűt beszélgettünk!! :-)

Hát ennyi. BS-t még felhívtam azért, hogy nem bánja-e, mert akkor nem beszélgetek vele... Ja és megint sikerült egy sportdiplomával is rendelkező pasasba futnom, nagyutazó is az volt, de Meg is kosarazik még 40 évesen, Ales is küzdősportol 38-ként, Pincsi (38) aktív focista, több meccse van több csapatban egy héten, nomeg Gyuribá (38) válogatott hokis volt, most edző, hihihi, hogy Pasi sportmániáját ne is említsem, heti hét nap, ha lehet, kétszer, akár hajnali négykor(!!!) lement futni...

Szóval ennyi röviden. Osztrák még erőszakoskodik ezerrel, hogy ma randizzunk. Hát nekem sem kedvem, sem energiám, sem angolt nincs kedvem még hétvégén is, anélkül is pocsékul beszélem az angolt...

Holnap anyámék reggel, ők kivisznek káposztásra, ott kori sokakkal, Pincsi elémjön, shoppingolunk, mozizunk, nyugis esténk lesz, remélem... :-)

 

komment

2006.05.19. 22:55 :: Tobber

Elmentek a Papírkutyák. Eddig jó volt, kedvesek... Most viszont zakk, mert lánylelkű nem hívott.

És itt ünnepélyesen degradálom a gerinctelen férfiak kategóriába. Legalábbis addig, amig fel nem hív, érthető indokkal. Nem hiszem, hogy lenne...

Hajnalban kelek, egész nap rohangálok. Nem akarok rohangálni. Miért aláz meg minden férfi, miért jó nekik felborítani így szép emlékeket??? Kicsit sok jelentőséget tulajdonítotok a frkatoknak!! Pedig sokatoknak nem nagy szám ám...

Ja, blogolvasóimra nem vonatkozik, általánoságban írtam.

 

komment

2006.05.19. 19:44 :: Tobber

"Képzeld Nik, Gyuribá, a csini hokiedző Jatot Nik-nek hívja, mert az egész nevét nem tudja kimondani!! :-)))"

Nem, Jat NEM Nicolas Cage!!

 

komment

2006.05.19. 19:32 :: Tobber

Rég írtam Szomiról... :-)))

Ma épp egy pár hete még szémreményű randipasi hívott telefonon az utcán, amikor elhúz mellettem Szomi. Rámnéz, nem köszön oda, továbbhúz. 50 m múlva lelassít, visszatolat, hogy elvihet-e. Kékszeművel még beszélgetni akartam, úgyhogy szóltam, hogy inkább a kapuban találkozzunk. Mondta, siet. Intettem.

Hazaérek, rácsörgök azért, hogy bocsi. Mire ő, hogy elsőre egyszerűen nem ismert meg, mert annyira vékony vagyok!! Miért nem írok könyvet a fogyókúrámról, tuti bestseller lenne...

Felmerült, hogy szóban elmeséli, mizu vele, még májusban. okés, de én most stockholm. Szomi: és kell pénz? Naná! :-) Épp hazahozott biznisztripről svéd koronát, megvettem tőle, de sznobis Tobbernél nincsen ám forint, csak euro, úgyhogy arra váltottuk be! :-))) Mázli, hogy holnap megy Bécsbe, neki meg pont euro kell... Rákérdeztem, hogy nincs-e utikönybe, és a hetek óta vadászott Lonelyplanetet áthozta kölcsönbe, huuurrrrááááá!!!! :-))))) Aztán élőben is elmondta itt nálam, hogy mennyire jól nézek ki (meg hogy mostanában nem kell a decibelmérője (khöm, halk utalás egy őszi Aleses randira, ami nagyon hangosra sikerült)), meg hogy még májusban meg kell ünnepelni a szülinapom. Te tudod a szülinapom?? Naná! De ugye az évet nem?? :-)))) Úgyhogy Szomival is megünneplem a nevezetest...

És állítja, hogy ezerszer jobban nézek ki, mint a 29. szülinapomon!!!! Naná, akkor ismert meg, akkor költöztem be. 18 kg-mal voltam kövérebb egy éve.

 

komment

2006.05.19. 17:28 :: Tobber

Ha kevés blogot írnék jövő héten, néha nehéz lesz netet találnom, majd meglátom...

 

komment

2006.05.19. 16:01 :: Tobber

Most jött egy email menjünk alkoholizálni felhívással, pedig becsszóra nem tudja mindenki, hogy hetek óta iszom... :-)))

Kár hogy nem leszek a jövő héten.

:-(

Ja, és a régi cégemnél az egiyk utódom lelép. Nem csodálom, nem egy álommunka.

 

komment

2006.05.19. 14:30 :: Tobber

"És akkor ha este hív lánylelkű és mi éppen nálad leszünk, az nem ciki?? Nem majd kimegyek az erkélyre. Nem, azt nem, gáz nincsen a lakásban, ergo te maradsz bent, mi megyünk az erkélyre..."

:-DD

Azért ennél könnyebben kijátszalak titeket... :-))

Béká ma humoránál van.

 

komment

2006.05.19. 14:18 :: Tobber

BS a koris szaktopikban úgy írja u.azokat, mintha olvasná a blogom. :-)) Tényleg tinikké vedlünk le a jégen!! :-)))

 

komment

2006.05.19. 13:54 :: Tobber

Kircsi! :-) Édespofa egyetemisták (igen, az okos és helyes közgazdászhallgató srácok), akikkel az előző cégemnél együtt dolgoztunk, felvetették, hogy menjünk kirándulni, majd fejezzük be a mozgást egy l'art pour l'art esttel, mondjuk Esztergomban. IGEEEEEN!!!!!

Az jó lenne, nagyonis! :-)

 

komment

2006.05.19. 13:48 :: Tobber

Nem is gondoltam volna, hogy van aki Lánylelkű vs. El versenyben El-re szavaz!! :-) Egy pont oda. :-D

 

komment

2006.05.19. 13:44 :: Tobber

"Q. jó volt a tegnapi (mai) edzés.
4 km futással kezdődött (ha valamit UTÁLOK, az a futás)
De végig imádott Gyuribácsid mellett :-)
Meg is említettem neki, hogy van ám közös ismerősünk! :-)
És tudod minek nevezett amikor megtudta milyen vén f.sz vagyok?
HŐSnek!
Hősnek Vaze!
:-)

Imádom"

Idézet Jat mai leveléből... Én is imádom!! :-))

 

komment

2006.05.19. 13:40 :: Tobber

"Hívj fel tíz perc múlva! Kösz." Valaki elfoglalt embernek akar látszani... :-D

----------------------------------------------------------

Ales akar ma randizni velem. Nem-nem. Papírkutyákkal lelkizünk.

----------------------------------------------------------

Meg mai imádlak-csókollak smse sem maradt persze el, Jattól akkora levelet kaptam, hogy végig sem bírom olvasni, bár a privát ajánlat khöm, uram!

----------------------------------------------------------

Cukifinn: ma sokkal jobban nézel ki! :-) Ja. Csak kaparom a falat, úgy hiányzik ez a mocsok lánylelkű!!!!!!

----------------------------------------------------------

Remek. Vannak férfiak körülöttem. És akkor én azért rinyálok, aki nincs velem. Okos.

 

komment

süti beállítások módosítása