HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2006.04.02. 08:56 :: Tobber

Klasszikus vénkisasszonyszombat...

Volt sport, virágátültetés, 4-5 óra pakolás (és egyre növekvő kupitenger), iratok szelektálása, régi asztalom szétszedése, levitel pinyómba, új asztal összeszerelése egy darab multicsoda csavarhúzóval, ami rugós okosság és persze az 50. csavarnál feladta a harcot. A többi csavarhúzóm még Pasinál van. (IGEN, mi még NEM cseréltük vissza a holmijainkat, kulcsainkat!!!!!!) Szóval mi lehet csavarhúzóhelyettesítő eszköz??? Kiskanál lekerekített vége. 1 csavarig okés. Nagy olló tompább hegye. 5-6 csavarig okés. Ekkor már minden nőietlen szó elhagyta a számat. Bezze csípő-, harapó-, kombináltfogóm van százféle. Mini csavarhúzóm szintén. Van még ragasztópisztolyom (még Bével vettük a Praktikerben, ami isteni ISMERKEDŐHELY férfias pasikkal!!!! Hányan jöttek oda segíteni az elveszettnek tűnő nőknek!!! :-) Pedig csak eljátszottuk, hihi. Persze ezt az állítást szegény Bé aztán magyarázhatta Zsének... :-D) Van még kézifúró-készletem, még gyémántfejekkel is, szal üveggravírozni is tudok. (És tudok is.) Magyarul imádom a szerszámokat!! És PONT a csavarhúzóimat kellett Pasinál hagynom?? :-(((

No szóval van kész új asztalom, ma még gyorsan összedobok két széket, hogy teljesebb legyen a káosz!!!!! :-)

Bár a felkiáltásom, hogy már csak 3-4 óra és rend lesz a lakásban elég törppapásnak bizonyult, de most már csak nem kell több!!!! :-)

Na jó, idén nem akarok több ilyen szombatot, a virágáltültetősnő nagyon nem én vagyok!!!!! :-)

 

komment

2006.04.01. 20:01 :: Tobber

Kár, hogy Elt elküldtem a flancba, mert most igazán érdekelne, mi működik pártberkeken belül!!!!!! Na jó, ezért nem fogok kibékülni vele. Bár ő blazírozott arra, hogy a választások végéig kibírja az egészsége, az már hetekkel ezelőtt összeomlott. Okos ember, aki egészsége kárára dolgozik?? Na jó, El megszállott.

(Én meg kussoljak, mert excégemnél soha nem mentem el betegszabira sima alkalmazottként (sőt utsó másfél éveben szabadságra sem!! "mehetnék két napra? Hát, ha bejössz délig, akkor igen."), merthogy nélkülem összeomlott volna az egész... Na ja, eljövetelem után egy nyolc és egy hat órásat vettek fel a helyemre!!!! Azért kapja be az illető. (Asszem olvas.))

 

komment

2006.04.01. 19:49 :: Tobber

A "hogyan csináljunk magunkból hülyét fél Zugló előtt" sikeres akciótervem a következőképp alakult:

Délután elgörkorcsolyáztam anyámékhoz. Az ide kb. 1,5-2 km, laza fél óra(!!!) alatt megtettem az utat! :-DD Na jó, közben állítgattam, gyakoroltam, de akkor is.

Az az idióta, aki a görkorcsolyát a korcsolya után nevezte el, sosem űzte mindkettőt!!!! :-) Korizni jól tudok. Görkorizni EGYÁLTALÁN NEM!!!! :-)

Na jó, addig amíg teljesen egyenes az aszfalt, vízszintes és sima, addig kicsit jobban megy. De utána nulla.

Igen-igen, elkényeztetett korisok. A jég mindig vízszintes és nem sok fekvőrendőr/csatornafedél/kátyú/kutya/autó akad rajta... :-)))
(De, kutya van a műjégen!) :-)

Nomeg a rece. Az a mozdulat, ami korrigálásnál szükséges, rece nélkül nemhogy nem segít, de közelebb visz egy eséshez!! (Ja nem estem, de engem szeretnek odafent!!) Remélem, jónéhány ismerős, dris+újnője is látott... :-) (Bár dris már látott jól görkorizni. Méghogy ezt nem lehet elfelejteni!!) :-(
(Memo újolvasóknak: dris nevű exem anyámék felső szomszédja.)

Megírtam BS-nek az élményt, válasz: "nemááá, ha neked nem megy én már el sem indulok. :-)" Ja, marad káposztásmegyer-jégcsarnok.

Meg a futás.

Az produkció egyetlen jó pontja, hogy istenien áll rajtam a sokzsebes terepzöld halásznacim. No, ehhez nem kellett volna ennyit bonyolítani... :-) (És avart égetnek a környéken 3 helyen, fincsi füst szag van. Pesti gyereknek ez újszerű élmény, gyerekkor, szalonnázások, nagyszülők...)

 

Ééééééés vajon kitől kaptam MSZP-s gyufát??? Neeeem, nem talált! APÁMTÓL!! :-))))

 

komment

2006.04.01. 07:54 :: Tobber

Ugye a focistakölykök zseniális sikerei segítenek a focieb-hez jutni????? Portugáliában az EB után jártunk pár hónappal. A híresen szegény ország fullra felújítva, profi sztádák mindenütt, vezető nélküli magaspályás vasutak, csodaszép stadionok, felújított utcák... Ez egy gazdag ország lett!!!!

 

komment

2006.04.01. 07:50 :: Tobber

No egy éve ki mondta volna meg, hogy a kampány legkultúráltabb, legkellemesebb vitája Rogán+Lendvai között hangzik el???

:-)

 

komment

2006.04.01. 07:04 :: Tobber

http://www.octogon.hu/index.php?pa=index&sess=&lan=0&kat=-6&cik=3435

Az infoparkban vannak szép épületek, de az az ing-székház nagyon beletrafált.

 

komment

2006.04.01. 06:59 :: Tobber

Ha félálomban bóklászol a lakásban és arra figyelsz fel, hogy nagyon fázik a combod, akkor vedd már ki a sűrített tejet a hűtőből és végre csukd be azt a hűtőajtót!!! :-))))

Jesszus de szép itt!!!! Lakjon mindenki itt!! Finoman süt az erkélyemen a nap (figyeld a bejegyzésem idejét!!), tiszta a levegő, minden látszik a budai hegyeken (konkrétan a János-hegyi kilátó erkélye is), madarak kergetőznek az óriásfenyőn és a tetőn szemben... mmmmm...

 

komment

2006.03.31. 17:26 :: Tobber

Éééés süt a nap, irány a város!! Vajh tényleg a számlámon van már a fizum?? (Kéne 1-2 fehérnemű, hátha lenne rá érdeklődő...) ;-)
A főkönyvelő szólt, hogy ne lepődjek meg a magasabb szám miatt, a 27-31-e közötti fizum már a teljes, nem a próbaidős...

Juj, nem fogok!! :-D

 

komment

2006.03.31. 17:01 :: Tobber

Nehéz ám kimondani Kanye West nevét, kedves műsorvezetők... Kánnnye Vesz. Ennyi. :-)

Szeretnék olyan embereket mellém, akik értenek a zenéhez, és mutatnak izgalmas énekeseket, előadókat. Meg olyat is akarok, aki ért az autókhoz, hogy mesélhessen róluk sok izgalmasat. Olyat is szeretnék, aki szereti a sportot, mert egyedül nem nézek meccset. (Na jó, néha.) Olyat is keresek, aki szeret sörözni, mert csajokkal azt sem... Olyat is keresek, aki nem diétázik, hogy hat után ne egyen. (Ebben azért Pasi erős volt!! Isteni volt előtte vacsizni, hihi.) Olyat is keresek sokat, aki szeret korcsolyázni. (És tud műjeget előállítani az udvarunkon MOST!!) :-)

Kedves barátaim, dimenzionálódjatok át!!!!

:-))

 

komment

2006.03.31. 16:46 :: Tobber

http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=4097&i_city_id=3372&i_county_id=-1

15.30, mi?? Lehet neten tv2-t nézni????

:-)))

 

komment

2006.03.31. 16:28 :: Tobber

Tobber:-No és hogy tetszik itt nálunk két hét után?
Újfőnök:-Naaaagyon tetszik. A légkör, a hangulat, a hely, a munka...

:-))

A harmadikon dolgozik. Én is cukiegyetemistával akarok!!!!! (Úgy látszik, levakarhatatlanul ragaszkodom közgázas diákokhoz...)

 

komment

2006.03.31. 16:19 :: Tobber

Találtam EGY jót a tavaszban!!!!

Lassan jön a félcipők és mokaszinok kora, lehet egész nap mezitláb lenni az asztal mögött!!!! :-D

 

komment

2006.03.31. 15:56 :: Tobber

http://www.nlc.hu/forumkifejt.php?bw=&forumid=91628&forumuser=&id=57&page=1&step=2

Ja, a vágójáték mellesleg hótunalom. Egyik nap elcsíptem valahol egy műsort, a játékos buta volt, vi mégis segítette. Fel kell nyomni a nézettséget?? Ha tudom a választ, akkor unalmas, hogy miért nem jön a következő kérdés, ha nem, akkor bosszant és utánanézek, de attól a műsor unalmas marad.

A pedagógusok külön blogot érdemel, de előre félek, hogy a gyerekeimet milyen iskolába irassam be, ahol értelmes emberek tanítják majd... Meg már most frissítem az emlékeket, hogy segíthessek nekik...

 

komment

2006.03.31. 15:40 :: Tobber

Még valaki???

A balkezesek NEM okosabbak, mint a jobbkezesek!!!! Legalábbis én nem. :-) De hülyét kapok, amikor ezt mondják rám. Jó, lehet, hogy tudok kombinálni, meg másként gondolkozom, mint átlag, de hogy közelebb van a mittoménmi a mittommihez, ettől nem leszünk okosabbak.

Bár buta balkezest nem nagyon ismertem. Az előző cégemnél a tízből négyen balkezesek voltunk, és a főnök híres volt a versenyistálló-cégére. (Kifejezés from Pasi.) Jó kis szoftvereik voltak, szerettem használni...

 

komment

2006.03.31. 15:03 :: Tobber

...Matthew Perry és Kristin Davis. A párost csókolózni látták a minap a Los Angeles-i La Dolce Vita étteremben vacsorázás közben, és a szemtanúk szerint egy fagylaltkehely fölött nagyon is szerelmespár benyomását keltették. „Perry végig átölelte Davist, és pár homlokra adott puszi is elcsattant.” – meséli egy ott vacsorázó a Life & Style magazinnak. gyanakkor a hírt Davis egy barátnője is megerősítette, miszerint „Kristin nagyon belezúgott Matthewba.”

Hihi, KD Matt le Blanc-kal játszott egy párt a Friendsben egy rész erejéig...

...sokat nézek Friendset. Az a 20 perc az esti elpakolok-kimosok-ágyneműthúzok időm. (Sztereóban, mert a nagy hangfalammal kötöttem össze a gépemet!) :-)

 

komment

süti beállítások módosítása