HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2006.03.25. 10:10 :: Tobber

Tegnap kilépek a cég ajtaján, átvágok az autók között, mire a harmadik kocsiból erőteljes dörömbölés... Hát Értelmes Hároméves üti az üveget, hogy vegyem már észre és menjek oda! :-D Anyjával várták a kollégámat... Csacsogtunk ÉH-val vagy tíz percet, irtó édes kölök, a nővére meg huh de szép ötésféléves!!!!! :-) El fogom őket rabolni házigyereknek. Most már biztos.

Szombat reggel? Már vége egy programomnak, most válaszolok néhány levélre, aztán húzás tovább... Közben Szomi egyedül lehet, mert turmixhangok szűrődnek át...

:-)

 

komment

2006.03.24. 15:03 :: Tobber

http://index.hu/politika/belfold/2006/valasztas/pturul/0322gzd/

:-DD

 

komment

2006.03.24. 12:38 :: Tobber

OV már elnézést kér Mikola beszólásaiért, azaz hogy reméli, hogy ezek finomodni fognak. Az szdsz nyújorki repjegyet ajánlott fel a legjobb mikolabeszólás elküldőjének. Azon gondolkozom, hogy a fidesz mikolát azért találta ki, hogy aki idióta és radikális szélsőjobb, az is rájuk szavazzon???

 

komment

2006.03.24. 12:09 :: Tobber

Jaj, most úúúúgy belelendülnék az ezotériaszapulásba!!!!!! :-D Na jó, nem teszem, mert nem akarok senkit megsérteni, a véleményemet a legtöbben ismeritek.

Úgyhogy lenyugszom. Ma volt először mítingem az újfőnök+főfinnel. Kafa. :-) Hááát, kicsit szépíteni kell majd néhány számon, hogy a kívánt eredmény jöjjön ki, dehát ők a főnökök, én csak számolok. :-))

(Nem csapunk be senkit, csak néha szubjektíve döntünk.)

 

komment

2006.03.24. 10:22 :: Tobber

Valaha sokezret költöttem havonta újságra. Most bemegyek az újságoshoz, és rendszerint üres kézzel jövök ki. Nos, ez vagy az internet hibája, hiszen itt frissiben láthatom u.azokat a híreket, vagy hogy pocsékok a mai sajtótermékek. (Pedig cégünknek is visszaesés ez!!)

A nőklapja botrányos az igénytelen ezotériahalmazával. Már a horoszkóp is sok, de az a sok faszság!!! Megdöbbentő. Butítsuk még a népet. Meg a sok igénytelen írás... :-((( Pedig régen a legjobb lap volt. Aztán heti szaklapok szintén a béka s. alatt. hvg akkora nulla, hogy huh. Előre ki lehet találni: lesz egy mini afrikai országban válság, mördzsöl két nagy vegyipari óriás, és kb. ennyi. Mancs már csak csákijudit kritikája miatt kicsit olvasható, max. a szüret okés még. (Amibe már én is írtam, juhééé!!) Népszabi Újpéter miatt, de az neten is fent van (nol.hu/szerda). Többi napilap botrányosan rossz. A metrón metrót olvasókat meg pláne nem értem, pedig mindig beleolvasok. (És ha véletlenül Béká keveredik mellém, akkor ezért meg is lincsel!) :-D A nemzetisportot is kiolvasom a metrón máséból. A nationalgeographic színvonaltalan cikkeivel... oké, a fotók szépek. Az összes többi női, bulvár, napi, heti, havi lap szóba se jöhet, itt-ott elolvasva egy példányt semmi tartalmat nem lelek benne!!!!!!!! :-(((((

Tehát akkor maradt: 2-3 lakberendezési havilap. Meg az ELLE. (bár az áprilisi pocsék. És még a parfümminta is eltörött benne, ami alapból is büdös, most meg az egész újsi az, és a szilánkokat úgy ráztam ki belőle. Dehogy az egyetlen értelmes cikk az harminc éve lerágott csont a kolumbiai gerillákról!!!! Lapos, unalmas, semmi új infóról nem ír, akkor meg minek előhozni a témát????) Viszont a divat okés benne.

Tehát akkor ennyi, meg a galatika scifi-magazin, amit megveszek. Pedig igényem ezerszer többre lenne!!!!!!!!!!

...megjegyzem, életemben először egyezik az ízlésem a divattal!!! :-) Idén tavasszal nagyon korrekt ruáhkat-cipőket lehet kapni. Jelzem, hogy nem az én méretemben. :-(

Körülnéztem kolléganőim között, és átlagban a legtöbben szintén hasonló méretek 42-es körüliek. Akkor kinek gyártanak ruhákat, ha nem a jólkereső harminckörülieknek??

 

komment

2006.03.24. 10:00 :: Tobber

...és boldog születésnapot, Kocsisgeri...

(Hihi, ez vicces még egyszer átgondolva.)

 

komment

2006.03.24. 09:43 :: Tobber

 

Boldog névnapot, Bece!!!!!

 

komment

2006.03.24. 09:35 :: Tobber

Éééééljen!!! Rzsu végre megírta petinek, hogy egy seggfej!!!!! :-D Bár én már hónapok óta papolom. :-D

Ha már papolás: Öcskösnek kifejtettem a véleményemet arról, hogy nők hogy el mernek szemtelenedni egy kapcsolatban, hogyha nyeregben érzik magukat. Nőjével közösen vettek fel lakáshitelt. Azóta a lány nyűgösködő, kákán is csomót kereső nő lett, parancsolgat, elhanyagolja Öcsköst, hihetetlen, mi mindenbe beleköt. (Nomeg turkál a levelezésében. Ez nálam azonnali pofonnal és örökkékopjle szöveggel járna!)

Most írta Öcskös: "tudom hogy ez a véleményed erről a kapcsolatról, és megmondom őszintén, hogy amit multkor mondtál az anyagi kötöttségről, az sajnos igaz hogy nagy úr.. viszont azon is sokat gondolkodom mennyit is ér pár milla.. :(( tudom jól, hogy az elmúlt pár hónapban volt pár olyan eset, ahol biztos feláltam volna ha nincs lakáshitel.. :( és elhiheted mekkora bennem a vívódás.."

Nők, vegyétek már észre magatokat!!!!! :-(((

...mármint akire vonatkozik...

 

komment

2006.03.24. 09:17 :: Tobber

Egy kis csemege: http://index.hu/velemeny/jegyzet/kulabacsi/

...mellesleg ki gondolta volna OV-ról, hogy a Szex és NY-ra hivatkozik, hogy még ott is párra lelnek a végén az egyedülálló nők... :-D (Megkérdem, tényleg??? Utáltam azt a sorozatot anno, kb. semmi reális nincs benne, pedig magam is a szingli ámokfutó szerepében érzem magamat... De ahogy ezek kapcsolatokat kezelnek!!! Nem, negyven évesen egy mrbiget nem így kezel le egy nő, ezen a típuson mindenki átesik 20 évesen és tanul belőle!!)

Viszont végre felpörgött a fidesz reklámfilmje, és végre lehet nevetni, amint kuncze amatőr (sztem nem beállított) játékba kezd a kazettát lopkodó kovácspistikével... :-)

 

komment

2006.03.24. 09:06 :: Tobber

...és Johnny Depp egy lépésre van tőlem a wiwen...

:-)

 

komment

2006.03.23. 22:54 :: Tobber

Ezeket hozta újfőnök nekem az első napján. Kínálgatom a kollégáknak, isteni finom pedig! :-)

 

komment

2006.03.23. 22:53 :: Tobber

Hétfői életkép...

 

komment

2006.03.23. 22:22 :: Tobber

Köremail(!) havernőtől:

"Nahát csajok! Tegnap végérvényesen lezártam a petis ügyet... nem tudom nagybetűvel írni, mert szószerint leírta magát. Szóval előljáróban annyit, hogy aki megmondta előre: Tobber, az egy szót se szóljon... Tobber, felveszlek pasitanácsadónak!"

:-))) Ez kedves. Jó, tényleg hörögtem pár hónapot a srác stílusa miatt, meg túl sok jel mutatott arra, amit -mint kiderült- pontosan prognosztizáltam... Szegény lány, pedig úgy bele volt esve!!! :-((( Szép lány, kedves, jólelkű, annyira tud szeretni, miért kap ki ekkora fszfejeket?? :-(((

 

komment

2006.03.23. 21:56 :: Tobber

Juj, de jó, kaptam még este levelet, amit nem is vártam!!! :-) Valakinek mintha jobb lenne a kedve...

No megyek kocsisgerit feltölteni, lehet jelentkezni jelszóért!!

 

komment

2006.03.23. 21:32 :: Tobber

Vajh miért kell nőgyógyászhoz menni fogamzásgátlóért, amikor meg sem vizsgál, csak felírja??? :-((( Ja, megkérdezte, hogy hogy áll a dolog a nőgyogyival (Doki), ő lesz-e életem párja. Mondom, hogy hát megkérte a kezem, de visszautasítottam. :-D Mire édes dokinő: nem baj, hamar talál párt, nem lesz gond... (Nohát, más milyen biztos benne!!!) Aszonta olyan a modorom, amit szeretnek a pasik. Tényleg?? Kedves vagyok meg figyelmes, meg szerény, meg ilyesmi, mégsem járok senkivel... :-(((

Na jó, az első fázisig sokan eljutnának, de köszi a felajánlásokat. :-(((

Aztán dokinő megkérdi (tudni kell, hogy spéci nevem van, u.az a vezetéknevem, mint egy valaha híres embernek): -És ön tagja az x családnak??? -Aha, én tagja vagyok a saját családomnak! :-D :-D :-D -Na jó, én vagyok a hülye, maga meg leéget!! :-D

 

komment

süti beállítások módosítása