HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2005.11.26. 22:14 :: Tobber

Hú, Béká, a Capote-könyv baromi jó!!! Itt a bizonyíték, hogy 400 oldalt nem csak két hónap alatt tudok elolvasni, hanem 2-3 nap alatt is, hehe... :-)))))

komment

2005.11.26. 22:06 :: Tobber

drpr bölcsesség: a pácienseim észre sem veszik, hogy bennük bármilyen változás állt volna be, csak azt, hogy jééé a környezetem mennyivel elfogadóbb, barátságosabb, megértőbb!! :-)) A családom ma tündéri volt. Ezt kb. 29 éve nem nagyon mondtam el róluk. Talán magamban kell keresnem a változást??? :-) De most kérték, hogy a szaporodó unokahalmazok miatt már ne legyen nagykarácsonyozás. :-(((( Az hiányozni fog!!!!!! :-((És végre van nője a két évvel fiatalabb unokatesónak (na jó, pasijaim nekem is vannak, csak nem cipelem őket családi rendezvényekre), úgyhogy most balázst bsztatták azzal, hogy mikor házasodik már meg. Engem már tuti elkönyveltek vénlánynak... :-((És azzal szórakoztak, hogy 15 éve halott nagyszüleimről számolgatták, hogy biztos az esküvő után fogant-e az apukám, vagy ejnye-bejnye, és ezt még kiszámolták egy pár párral a családból. Fasza, mit fognak szólni az én becsúszó leányanyaságomhoz??? (Ami most csúszik min. 1 hónapot!)De az új melónak mindenki örül. Apám a leginkább, ezt nem győzi hangsúlyozni, ő utálta a régi helyemet az első pillanattól. Rasszizmusától függetlenül is.

komment

2005.11.26. 21:54 :: Tobber

Volt ma este családi vacsi, szuper diós sütivel. Pedig azt utálom. De ez isteni. Elkértem a receptjét, azt készítek Szominak csütörtökre.És hónap vége van, anyuval bevásároltunk és ő fizetett. De ennek a kjának EGÉSZ HÉTRE ki kell tartania, mert nincs utánpótlás jövő hétfőig, akkor is csak felefizu... :-( Kicsit senkinemszeret érzésem van... Bé is eltűnt napokra, egyedül vagyok, amikor itthon vagyok... Nem baj, angoloznom kell, de nagyon!!

komment

2005.11.26. 21:35 :: Tobber

A kipihenős tervből nem sok lett, úgyhogy ma éjjel bepótolom az alvást, bár holnap reggel a (régi) cégemmel kell költözni menni, nyolckor indulok. Utálom, tökre nem kellek oda!!!!!

komment

2005.11.26. 21:34 :: Tobber

...ha már gyerek: unokatesóm picije használ olyan szavakat, mint lepetés. A meglepetés helyett. Vagy paszokodunk, paszakodunk... Szülők dobtak egy hátast, hogy beszél a kölke... Aztán kiderült, hogy ez nála a kapaszkodunk, kapaszkodunk... Na ja.

komment

2005.11.25. 13:10 :: Tobber

Kimondottan Béká gyermek- és főleg macskakedvelő lelkének... Boldog névnapot!!!!!

 

komment

2005.11.25. 12:58 :: Tobber

Házunkban élő kínai kisfiú zongorát kapott, most veszi első leckéit. A fél ház hülyét kap a csip-csip-csóka, boci-boci stilusú püntyögéstől, meg attól, hogy amikor a végén elege lesz, akkor néhányat kéttenyérrel rácsap a billentyűkre.

Erre kifinomult hallású komolyzenebuzi Szomi mai emailjében:

tegnap egy hangversenyen voltam, ahol egy koreai zongoraművész is fellépett.
Szoktatom magamat az ázsiai zongoramuzsikához..."

:-D

:-D

:-D

 

komment

2005.11.25. 12:14 :: Tobber

Bének tuti közeleg a pms-e. Sokat eszik (végre!!) és hozzá a blogja ma...

Bé, szívesen segítek bármiben jövő hétvégén, ha kellek!!!!!!!

 

komment

2005.11.25. 10:40 :: Tobber

A munkahelyen felmondás ennyi plusz energiát ad, vagy csak végre kialudtam magamat és nem vagyok másnapos péntek délelőtt??? :-)

Most már igazán elkezdhetném a kipihenési tervemet, ma szigorúan otthon maradok (irodában dobozolás után), holnaptól úgyis felpörög minden.

 

komment

2005.11.25. 09:55 :: Tobber

Baromi kedves háziasszony vagyok. Bé nálam alhat, de szegény ma éjjel a kanapén aludt a nappaliban...

Neeem, nem pasi volt nálam. A pörgések és hasgörcseim hatására nyolc körül ledőltem, hogy olvasok egy baromi jó könyvet (from Béká), meg mandulát nassolok. Aztán elnyomott a buzgóság, Bé oldalán álomba zuhantam, másik oldalt a kacatjaimmal. Bé meg hazaért, én odamotyogtam, hogy a kaját a tűzhelyen egye meg, de nem akart zavarni a drága, úgyhogy becsukta az ajtót, és kint aludt a nappaliban. Kösziii, meg bocsiii!!!

:-)

 

komment

2005.11.25. 09:48 :: Tobber

drpr után az angoltanárom is megkérdezte, hogy biztos, hogy szükség van még rá?!!

Te jó ég, hány embert verek én át, hogy magabiztosnak (az összes pasi a környékemen), kiegyensúlyozottnak (drpr) és jóangolosnak(angoltanárom) tartanak??

 

komment

2005.11.25. 09:46 :: Tobber

Telefonbeszélgetés anyámmal tegnap: kislányom, én nem emlékszem olyan periódusra az életedből, amikor ne legalább két pasid lett volna...

Anyámnak jó a memóriája...

 

komment

2005.11.24. 12:07 :: Tobber

Tegnap drpr megkérdezte, hogy mit gondolok, szerintem még szükségem van rá?!!! Két cuki pasit is bevonzottam (mindkettővel már beszéltem ma telefonon, egy fullszenvedély, egy meg édes érzelem), meg munkában is olyan lehetőséget kaptam, hogy csak na (és azóta 3 cég is bejelentkezett, hogy második kör...), nem sírok, nem félek, bátran kezelem a szitukat, nem veszek a szívemre semmit, ami nem odavaló... :-) De azért még járnék hozzá pár hetet...

 

De ezúton is köszönöm mindenki támogatását az útkereséseimben!!!!!

 

komment

2005.11.24. 12:04 :: Tobber

Munka: finn cég, kedves emberek, kell az angolom végre (van is parám belőle rendesen!), saját iroda, kilátás a hegyről Pestre, bkv-val kb. 50 perc otthonról, a fizu teljesre bejelentve is ezerszer korrektebb, mint most, szóval kicsit félek, hogy ennyi pénzért mit kell műveljek ott!! :-))

 

komment

2005.11.24. 11:59 :: Tobber

Az összes kolléga egyenként kifejtette, hogy mennyire fogok hiányozni, meg hogy én voltam a cég lelke, meg hogy búcsúbulit akarnak szervezni, meg hogy nélkülem nem lesz ugyanaz... Még utódom is azt mondta, hogy bár mindketten elég tüzesen vitázunk, azért neki is fáj, hogy elmegyek, mert csíp, tök aranyos volt... :-))

 

komment

süti beállítások módosítása