HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

2005.11.13. 14:41 :: Tobber

Trendi barátnő... (Igen, az félig pizsi, csak nem tudta leküzdeni nikotinhiányát.)

komment

2005.11.12. 14:21 :: Tobber

Némi moderálást műveltem lejjebb.

komment

2005.11.12. 14:21 :: Tobber

És Bé is felhívott, ő sincs jól... No, így mindjárt könnyebb!!! :-)))) :-)))) :-))))

komment

2005.11.12. 14:16 :: Tobber

És Béká is felhívott, meg megnyugtatott!! Köszi! :-)))))

komment

2005.11.12. 13:43 :: Tobber

És Ja nagyon szeret. Jól van, ettől még jobban bőgök. :-D

komment

2005.11.12. 13:29 :: Tobber

Bocs, Ja-t kevésbé szídom, mert egyébként egy tündér!!!!! Meg ha valaki, akkor ő jól ismeri a félnapos vécébenbőgős dolgaimat. Ő is csinálta egy időben. Én hülye meg azt hittem, hogy vagyok olyan erős, hogy ezek már nem jönnek újra elő. Már benyomtam egy zacskó pisztáciát meg minden sajtot. Legalább egészségesek. Meg nem sok más kaja van itthon. Még egy doboz Tobl. praliné (az sem sokáig, ez tuti!!!) meg egy nagy adag gesztenye. (Amit előbb szominak akartam keddre, ő nem ért rá, majd Elójának szerdára, ő sem jött, majd szintén neki csütörtökre, de akkor nagyon elfelejtettük!!) :-) Van még egy kiló mandarin, ÖCs-től egy halom alma, méz, száraztészta pariszósszal. Ez nem sok. Akkor inkább pizza. Tudom, most kéne lemásznom futni és kisimulnának az idegeim (IGEN, PMS-EM VAN, TUDOM!!!), de akkor holnap reggelre (áttettük a korit akkorra) leszek erőtlenebb, korizni meg min. 3 órát akarok!!! Újjelöltnek is beígértem a holnap délutánt (nagy szívű, ám tökunalmas pasi), a szépszemű szerencsére ma lemondta (fasza egy nap!!), de inkább El-t látom szívesen, ő egy értelmes férfi. Kibírhatatlan alak hosszú távon, de okos, értelmes, egy szellemi petting vele minden egyes beszélgetés-sms. És engem ez hoz tűzbe. Ez van.

komment

2005.11.12. 13:00 :: Tobber

Önmoderálva: Zakk. Megborultam. Ne hívjatok, úgysem veszem fel. Kivéve a pkk-nak. Bennük nem szoktam csalódni. Talán mert tiszteletben tartjuk a másikat??? Micsoda furcsa dolog a barátságban, nem?? :-( Megyek, rendelek egy jó zsíros pizzát. Mi a izének tartóztatom meg magamat a kajától? Kit érdekel bele, legfeljebb megint elhízom. Aki akar, majd úgy is szeretni fog.

komment

2005.11.12. 12:53 :: Tobber

Önmoderálva: Menjenek a fütyfürütty!!! Nem érzik, mekkora rossz utolsó pillanatban lemondani egy programot??? Így szerveztem a délutánomat, ezért nem szerveztem estére randit a csudát!!! Egy órával a kori előtt derült ki a más elfoglaltság?? Oké, Aditben sosem bíztam meg. Mindegy. Akkor mehettem volna délelőtt cipőt nézni, ha délután úgyis csak pihenek!! Én meg lemondtam Ja-val a ma estét. Síphang...

komment

2005.11.12. 11:14 :: Tobber

Megszerettem a szombat délelőttöket. Nyugi van. Az erkélyen csíp a finom novemberi levegő, isteni a kávém, sül a melegszenyám, lassan összepakolom a koricuccomat, és elindulok a jégre. Ott sürgős pletyka és jó sok mozgás, utána Ja-val randi, majd nálam kreatívkodás, ittalvás. Béká, Bé, vagy bárki, gyertek át este nyugodtan!! :-))

komment

2005.11.12. 11:08 :: Tobber

A konferencia szuperul sikerült, élőben is ugyanazok édesek, akik telefonon, napi szinten... Én mosolyogtam sokat, ők hálásan vették, hogy nem kell elárvultan szemezni a konkurencia dolgozóival, sőt, az eddig 38 éves, kétgyerekes barnahajú anyukának tippelt kedvenc ügyfelünkről kiderült számomra végre, hogy nálam fiatalabb, szőke és nagyon trendi kedves csajszi, már együtt ebédeltünk!! :-)))) Ja igen, ő engem hosszú barna hajúnak tippelt, fufruval...

komment

2005.11.12. 11:04 :: Tobber

El holnap este szeretne találkozni velem. Őőőő, nem magyarázom hosszan, hogy honnan ismerem, nem, nincsen barátnője, Elója nem az, de bonyolult... inkább nem taglalom. De fáradt vagyok, nincs kedvem emberekhez.

komment

2005.11.11. 20:14 :: Tobber

Ma konferencián odamegyek hoszteszhez, hogy merre találom a mosdót. Erre: - Ott jobbra lesz a női, balra a férfimosdó. VAJON NEM TUDTA ELDÖNTENI, HOGY ÉN MELYIK NEMHEZ TARTOZOM????

komment

2005.11.11. 20:12 :: Tobber

El-lel smscsatákat vívunk, hihi... Vajh mit akar??? ;-)

komment

2005.11.11. 20:11 :: Tobber

Nektek nem gyanús a vágójátékban, hogy mindig ugyanazon a széken ülnek a rokonok?? Tehát akkor előre lehet tudni, hogy ki jut be a sorkérdésekkel???? :-( (És miért sorKÉRDÉS, amikor sosem kérdezni szoktak??) Valaki, aki már járt ott?? És például ír nekem egy levelet, hogy hogy van??? :-)

komment

2005.11.11. 14:23 :: Tobber

El mai levele (néha meghökkent, hogy férfiak ilyen lényegretörően meglátnak dolgokat):

"Hazafelé, még a Vezér u-Csömöri sarkán azt mondtam Elójának, hogy nyilvánvalónak látom ÖCs végzetét... Annál te határozottabb és magabiztosabb vagy, hogysem az ő "énkeresgélésé"-t akarnád asszisztálni! Kissé olyannak is tűnt, mint aki "bizonyítani" akarna nálad/veled - önmagának is! Az pedig sosem jó, ha a dolgokat nem önmagukért, hanem bizonygatásképpen csinálja valaki, mert akkor nem is magát az adott dolgot élvezi, hanem legfeljebb csak a "jól sikerült bizonyítást"..."

Hát igen, ÖCs mindig is tutibbnak állította e magát, mint amilyen... :-(( (Nomeg 44 évesnek 45 helyett.)

No, mit szóltok, most már más megvilágítása van ÖCs-nek, mint csak engem olvasva, nem??

 

komment

süti beállítások módosítása