HTML

Nyár

2023.06.05. 16:25 :: Tobber

Igen, támogattuk jó ideig a fura rokonokat. A nem dolgozás, a nagyon drága alkohol és cigaretta négy erős felnőttnek előbbrevaló, mint a számlák befizetése, na.

Anyu ma is elment unokatesómmal, hogy kiegyenlítsék a közüzemi tartozást: 10 órakor totál részegen állított be és káromkodva kiabált az ügyintézővel. Hát, így segíts.

Voltunk négy napot öten kreatív csajok a Balcsi másik végén, végtelen pihenés, nevetés, piacozás és semmittevés, egy fél napra visszaugrottam Pestre a saját szülinapi kerti partimra cimbikkel, mindenkit hoztam-vittem házig, levezettem bő 800 km-t négy nap alatt, ami a heti 15 km-emhez képest kicsit lefárasztott, nem szoktam hozzá.

A szennyes még a kocsiban, majd Kócos felhozza.

A gondok miatt medencébe nem tudtam menni, inkább a nejlon fürdőruhákat sem kockáztattam, örülök, ha pamutban épségben vagyok, kafa így a nyárba indulni. Tököm tele, már a dokimnak is rinyáltam, azt javasolja, várjunk. Hát, gyulladáscsökkentőkön élek épp, mint tavaly, múlna már el a fenébe az egész perimenopauza izé.

Az allergiám csúcson, a szemem dráma, a fejbőröm viszketve hámlik. Várom a telet.

A terápia elkezdődött, a nő szimpi, csak idegesítően sokat beszél, pedig hát azt gondolnám, itt inkább nekem kéne, én meg egyébként is meghunyászkodom, ha valaki szócsépel, majd meglátjuk.

 

komment

süti beállítások módosítása