HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Nyau

2022.02.09. 12:37 :: Tobber

…amikor a lépcsőházban összeszorul a szíved, milyen keservesen sír egy kisbaba…

…majd rájössz, hogy a házban nem lakik gyerek, ez a saját macskád hangja, mert sötétedés után az ajtónál szeparációs szorong.

Négy éve (gondolom bkv-n unatkozva) kitöltöttem valami munkakiégéses tesztet (bkv-n, midlifecrisisban, nagymultinál kiégve, képzelem, milyen lelkesen töltöttem :D), végén a szokásos: megadhatom az emailcímemet, ha van kedvem továbbiakhoz. Egy hete érkezett az email, munkapszichológia felméréshez keresnek alanyokat, két óra, játékos tesztek, érdekel-e. Nem mellesleg kapok egy 10 000 forintos media markt utalványt. Egyébként is érdekelt volna. És az épület előtt megyek el munkábamenet, nem volt kérdés. Tegnap munka után letettem a kocsit az új fancy parkolóházban (jobban rettegek tőle, mint a foghúzástól (mondjuk attól nem rettegek)), két órát kattintgattam billentyűket, kitaláltam kártyák logikai sorrendjét, mondtam egy perc alatt sok cselekvést vagy állatokat, mutogattam a levegőben, megjegyeztem számsorokat, mókás volt. Pár év múlva tanulmány lesz belőle(m), kértem, küldjék majd el.

Hétvégén Kócossal kipróbáltunk egy divatos éttermet a közelben és nagyon-nagyon bejött, semmi megjátszott felsőbbrendűség meg trendibor tukmálás (a szememben nincsen szánalmasabb az eltartottujjas trendibortrendiskedésnél, de lehet, hogy ehhez túl értelmiségi vagyok túl borutáló vagyok), csak a klasszikus letisztult vendéglátás, amikor minden gondolatodat tudják és mégsem tolakodóak. Ritka. És még a konyha és a cukrászuk is zseniális.

A héten lesz speciális kvíz, amihez elméletileg Kócos meg én konyítunk, úgyhogy bejelentkezünk, aztán hétvégéig jó lenne nagy ruha-szanálást végezni, mert nem férek a szekrénybe, ellenben három felsőt/három melltartót hordok a heti három benti munkanapomon, vettünk egy cipőtartó kispolcot, mert túl sok a cipőm túl nagy kupi volt az előszobában, ideje rendet vágni. Megjött a szép-kártya pénzem, jöhet a kontaktlencse meg a szoli, valami szépülés, bejelentkeztem egy gyerekkorom óta nem végzett kézműveskedésre, kollégákkal sütiztünk, három hónap(!!!) után lezárult a nyomozás és fizet a biztosító, már csak a karosszériásnál nincsen szabad időpont.

 

komment

süti beállítások módosítása