HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Covid árnyékában

2022.06.29. 20:12 :: Tobber

Ti is érzékelitek, hogy a negyvenkörüli pasik egyre gázabbak megkeseredettebbek?

 

Világvégi csapatépítés, csodaszép hely, külön szobák, menő wellness, minden luxust megszerveztem, vidám coach, akivel már pár napja készülünk, örülünk, hogy személyesen. Szereztem rá keretösszeget a nulláról soknulláig, ki is maxoltam profin. Még nekem is(!) fülem kettéáll, annyira finom ételek, sütik.

 

Erre a három pasas végig morog, hisztizik, semmi nem jó, semmiben nem hajlandóak kooperálni és kijelentik, hogy ez úgysem lesz csapat (nem, mert semmi javaslatot nem fogadnak el, de sajátjuk sincsen a problémákra). Aztán reggel, fél nappal a vége előtt duzzogva elmennek.

 

Szekunder szégyenérzet.

 

De. Legalább megtudtam az év pletykáját tőlük.

 

Úgyhogy a női szakasz remekül elvolt a második nap, kifeküdtünk napozni a medencékhez, nevettünk, lelkiztünk, ez volt az igazi csapatépítés, meg a kocsiban csacsogás.

Egyikük covidos mára. :(

 

Főnökömnek megszerveztem valamit, jön az sms reggel, hogy köszöni az ügyintézést, minden tökéletes. Na.

 

A tréning lányai szintén jelzik, hogy jó volt így.

 

Még a végén megtanulunk visszajelzéseket adni. Ezekből lendülök tovább, ha már azt el kell fogadnom, hogy nekem nem jár differenciált béremelés, csak a kötelező minimum, mertugye vannak kevesebbet kereső szegények nálam. Nem egészen értem miért kell 15 éve ezt az indokot elfogadnom, nem végzek ennyivel kevesebb munkát, mint a pénzem ér, sőt.

 

Amikor a közeli múzeum nyolc órában több nettó bért fizet egy MOSOGATÓNAK, mint én kapok, a frissdiplomás meg annyit, mint én, elgondolkodom.

 

Lemaradtam volna a lakógyűlésünkről, Anyu bevállalta, hogy átugrik. Dobott egy hátast, milyen kulturáltan megegyeztek mindenben, pedig kk emelés majd’ kétszeresére, két napon belül extrabefizetés a pallókra a padláson. (800 000 Ft, addig a kéményesem nem hajlandó fent dolgozni, nekem meg hetente megy fel a cirkócserém ára, május óta húzódik ezért.)

 

És fejenként egy ezressel drágább az arcfelismerős videokaputelefon, mint a nem olyan, ezért azt választották. Belenézel, felismer, kinyílik az ajtó. Izgiiii!!

 

Hétfőn műtét, ha elkerült a covid, para. Utálok táppénzen lenni, nem tudom eldönteni, hogy dolgozzak közben vagy hagyjam, vaaagy hívhatnak, de nem oldom meg, de akkor meg idegesít.

 

A net szerint egy hét múlva lesz csőkiszedés, erről a doki semmit nem szólt, 5 napnál többet nem akarok tp-zni, max otthonról dolgozni pár hétig a higiénia miatt.

 

De egyelőre önkéntes karantén, rettegek, hogy a szüleimet megfertőztem! :(

 

komment

süti beállítások módosítása