HTML

Morzsák

2022.01.11. 14:56 :: Tobber

Van egy hangulata a blogomnak. :D

Egyébként minden rendben, a munka épp elég, a kollégákat lenyugtatta az otthonról dolgozás és kevesebb a feszkó (ma feltétlenül).

Mondjuk másokat lexarónak érzem, hogy a közvetlen kollégáim nem tájékoztatnak minket, ha pozitív lesz a covidtesztjük, hogy ti hülyék, kontaktok vagytok, kerüljétek a nagyikat, meg úgy egyáltalán miért a 250 km-re dolgozó kolléga pletykálja el…

A szüleimmel ilyenek miatt nem találkozom, hozok-viszek dolgokat, de a hátsó ülésről kell kivegyék.

Elengedtem, hogy elkerülhető a covid, hát akkor hajrá vakcinák, dolgozzatok.

A kocsi még vár a biztosító/karosszériásra, addig elküldöm olaj- meg izzócserére.

Találtam finom kovászoskenyérkézművespéket egy totál forgalmatlan helyen, tehát 1. munka után van még kínálatuk, 2. tuti csődbe megy.

A karácsonyfa elszórakoztatta a macskát, de hétvégén táncolva-énekelve leszedtük: a fejét látni kellett volna. Kócos kárpótolta, ezek olyan szerelmesek egymásba, pár bugyulizás és a cica szétolvadt a karjaiban.

Ő (mármint a cica) egyébként szórakozik velem, mindenkivel antiszociális, bevonul a szekrény alá, jobb esetben onnan ordibál, hogy kopjon le mindenki, cserébe Anyuval, Kócossal meg velem irtó cuki és szórakoztató. Megbeszéli velem, hogy ne porszívózzak, dühöngve kioszt porszívózás után ágy alól kibújva, hogy s.ggfej vagyok, vagy hogy ideje a szárított pulykának, megpaskol, odavezet és rábököd, mit akar. Pontosan érteni, mit szeretne, ezer hangszíne van (a hajnali hármas vonyítását elhagyhatná. Ti tudtátok, hogy a macskák tudnak vonyítani? Biológus ismerős szerint kotkodácsol is. Lehet, nemigazán hallottam eddig kotkodácsolást).

Pár dolgot kicseréltünk, átszereltünk a lakáson, jó ott lakni. Idén esélyes egy cirkócsere, nagyon kattog a 17 éves kazán, a termosztát elromlott, így vagy 20 fok van vagy 28. Lemondok a gázról, legyen biztonságosabb, olcsóbb, kisebb helyet foglaló elektromos darab. Megúszom a kéményújrabélelést, ami pofátlanul drága a kb. négy méter hosszú kéményemhez.

Az esték eseménytelenül telnek, nem is tudom, hogyan bírtam anno a másik végletet. Mondjuk ezt nehezen, túl sokat agyalok feleslegesen. Kéne tanulni valamit. Új helyszínt találni a csajos hétvégéknek. Befejezni a hímzésemet. Vagy többet tornázni (ehhe). Cimbik átjönnek hétvégén, sütünk nekik valami finomat.

Összefoglalom: így élnek anyámék.

komment

süti beállítások módosítása