HTML

Végre

2022.04.27. 12:30 :: Tobber

Azt hiszem, most lett elegem a testemből.

A pandémiával, elmaradt tánccal, bezárt teremmel, a félelemmel és fájdalmakkal elengedtem a súlyomat (csak 13 éves korom óta harcolok egyre kevesebb lendülettel, bár a jegyzeteim alapján hat év alatt csak öt kg-mal vagyok több, de az is sok volt már, van rajtam úgy 35+, na)). Megint megroppant a térdem, a tűsarkú+ minimacskakövön ötször ment ki a bokám, a vállam egy hónapja belobbant és a karomba sugárzik, a derekammal fáj az ülés, megint nagyon felfáztam, vagy mi a fene ez, a menzeszem a fél életemet elcsórja.

Szóval rendbe kell hoznom a testet, ami hordoz. Megyek csirkerizsezni.

Egyébként a hétvége tökéletes volt minden percében. Becsekkoltunk a hotelbe, ami később mindenben 10-est kapott tőlünk, lazulás, átöltözés, small talk és nagy esküvő. A menyasszony elegáns, a vőlegény izgulós, a társaság remek, régi és mostani cimbik sokan együtt. Nyilván mi táncoltunk és adtuk a hangulatot és Kócost is be tudtam vonni, irtó cuki volt.

Videók és örömmel fogadott nászajándék, megbeszélt további tervek és gyönyörű gyerekek.

Éjjel best keksz ever. Kicsit ráhajtottam Kócos fejlesztésére, kitől tanulja meg, ha nem a nőjétől, mikben tud előrelépni…

Másnap bandázós reggeli, aztán szétszéledtünk várostnézni. Mi a nagy kört válaszottuk, a város különböző pontjain futottunk össze a többiekkel újra.

Aztán két nap kollégás elvonulás, amit háááát végigvihogtunk, amíg wellnesseztek, addig dolgoztam, így nem maradtam el nagyon. Sok fotó készült az elmúlt napokból, megosztottuk, örömködünk.

Az éves nagy zárást letudtam, minden flottul ment, ma elküldtem a lezáró jegyzőkönyvet a boardnak. Irány az új munkakör, jövő héten minden percemet ez fogja kitenni, de már most benne vagyok nagyon.

Májusban lesz halotti tor és gyászistentisztelet. Korlátfestetés, új nagy cicakifutó, vezetésgyakorlássegítés, keresek cirkócseréhez szakikat, nőgyógyász, kertiparti, céges buli és utazás. Nyugis nyarat szeretnék, legfőképp a szépséges teraszomon, plusz lányokkal egy hét vidék befoglalva, egy tengerpart Kócossal talán és egy fix koncertjegy…

 

komment

süti beállítások módosítása