HTML

Elvonultunk

2021.11.15. 11:54 :: Tobber

Oké, lenyugodtam. :D

Kimerült vagyok kicsit, mától távbetanítok pár hétig a munkáim, a havi és lassan az éves zárás mellé, kellett egy kis pihenés.

Odaérkeztem (most odafelé eszembeötlött a tempomat, de úgy nem élvezet a vezetés ilyen rövid távon, ezért kikapcsoltam). Fuvart többé senkinek nem ajánlok fel, pláne ha nem azzal nyit, hogy fizeti a fele üzemanyagot meg matricát.

Kb. az első klikk, akivel beszédbe elegyedtem, elárulta, hogy mindenki mást is bekóstol a xarkeverő hölgy, ne vegyem magamra, állítólag egy küldöttség már kérte a szervezőt, hogy ne hívjuk, de valami őscimbi sajnos…

A tavaszinak megvan az időpontja, azt már esetleg a közeli, jobb minőségű panzióból látogatom, mint most tette egyik vírusparásabb havernőnk. Az ára egyfős szoba/saját luxifürdővel közel annyi, mint itt a hatan egy fürdőre, egymás nyakán alszunk, kilencvenesévek design, ágymatrac és pókháló szobák, a félpanzió meg ehetetlenül xar (oké, most volt EGY jó). A kilátás fantasztikus.

Mindenki más tündér volt és szeretem ezt a közeget, irdatlansok kreativitás, ötlet, tanítok és tanítanak, harmadáron kiárusítanak alapanyagokat,  hoztam régi, táskavarrós időszakomból egy zsák cuccot, cserébe kaptam két szerelem készterméket, a múltkoriért három kiló kedvenc almámat.

De főleg a nevetés. Sok nevetés. Nagyon.

Amikor a derekam megelégelte a több napnyi ülést (=bexarok, annyira fáj a hátam/combom azóta is), lesétáltam a ködszitálásban a völgyben lévő boltig, meg felvettem mindenkinek az atm-ből, jó levegő, csend, alkotó gondolatok...

Hazaértem, macska azóta egy összefüggő érzelmi kitörés, gyors renoválás, ami négy nap után kb. két órát jelent, aztán Kócos jött vigyorogva. Mert ő mindig vigyorog.

Ma fogorvos gyorsan, autó ügyintézés, még van magamon renoválandóm, meg ráírtam a fodrászomra, hogy a fele kihullott (egyelőre megfogta a Biovanne Plus+) hajamból vágjon sokat. Házhozjár a szalon áráért (sőt!), nekem meg ez biztonságosabb érzés (és cuki a nő).

A cégnél hetente újabb szigorításokat vezetnek be, lassan heti 1-2-szer sem jövünk be. Legalább kétszer hatékonyabb vagyok otthonról. Meg kialudtabb.

Bevezetek ütemtervet az otthoni tornára és kijelölök teljes estéket kreatívkodni, mert így elúszom, meg csak bámulok fáradtan magam elé, ch-t eszem, ettől még xarabbul vagyok.

komment

süti beállítások módosítása