HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Nyárvég

2021.09.02. 11:43 :: Tobber

Még négy hét szabim van. A monstre projekt lefutott, pár hónap adminisztráció hátravan. Ebédeltem a fő-fő vezérével, tindert kibeszéltem az operatív vezetőjével, leültem az igazgatómmal átbeszélni, hogy légüres terem lesz, ha itt nincs már ekkora őrület (a fix munkám mellett), szóval engedelmével házalok kicsit magammal, hogy bevállalnék plusz munkákat a vezetőinknek, ők meg örömest fogadták.

Végre százplusz fős rendezvényt szervezhetek megint, a projektbürokrácia is lendületben még, jó ez így.

Féléves teljesítményértékelésen átmentem, hurrá.

Kócos még mindig cuki, rém fura, hogy már 28 éves, a vigyora még kölyökvigyor, a teste még mindig egy csodaférfié, fura, ahogyan kezd ráncosodni.

Együtt kiválasztottunk ajándékba egy beszélgetős társast, imádjuk!!

Kószálunk mindenfelé, hétvégén a Várban, Tabánban, meg termelői piacoztunk, lángosoztunk, pálinkát kóstoltunk, zöldségkrémet szereztünk (imádom), ország tortájáztunk (meglepően könnyed és finom, pedig utálom a tortákat).

Kicsiavilág szpottingoltam a főiskolai szeretőmet, nagyon megnéztük egymást, csakhát mindketten párral voltunk (jé, nagyon hasonlít Kócosra ÉS Műegyetemistára, csak korombéli, ugye).

Augusztusban egy hétre elvonultunk sokan lányok, odaugrott Anyu is felfedezni a gyerekkori helyszíneit és nagyon jól sikerült szülinap volt.

Aztán még autósmoziztunk, iszogattam kirekesztettcsaládtaggal és totál megértem, önkéntes munkán dolgoztunk két nap is, elvonultunk a hegyekbe csapatépíteni, bandáztunk a Mesterségek ünnepén, cimbikkel végigcsacsogtunk egy koncertet, isteni pljeskavicát ettünk TCsV-vel az Ízek utcáján, Bével szétfagytunk szabadtéri színházban és Bé mellett Bezerédi Zoltán ült és csini, meg láttuk Máté Gábort is.

Pénteken nálam lesz iszogatás, Kócos édes házigazda, vasárnap játszunk a csajokkal, szüleimet eldobom a buszig, ismét wellnessezni mennek, kezdődnek a koncertek, színház, táncok, kvíz, talán nyelvtanfolyam is, jipi.

komment

süti beállítások módosítása