HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Tavaszi nemjó

2021.04.09. 12:44 :: Tobber

Meghalt egy zenész ismerős. Szerettem, hiányozni fog.

Erőt kell venni magamon, ez a sok szörnyű hír letaglóz.

Nagypénteken előjött az aurás migrénem (egyre gyakoribb!), tudtam, hogy van fél órám és lecsap a migrén. Már nem nagyon láttam, gyorsan hajatmostam (ahhoz úgysem kell látni, szemüveg nélkül sem látok), leborítottam három doboz hasonló árnyalatú milliméteres gyöngyöt, azt egybesöpörtem, cica ne hordja szét (élmény volt másnap szétválogatni), gyógyszer be, alvás. Szombaton átköltöztettem a citromfámat melegebb éghajlatra, mert míg Bénél folyton terem, nálam egy év alatt ugyanaz a termés nem érett be. Aztán vettünk virágföldet és csavarogtunk a töküres Szentendrén gyönyörű napsütésben.

Aztán átjött Kócos és nagyon tiszteletben tartom más egészségügyi döntéseit (kolleginát másodszor dobták vissza az oltásnál, mégsem tesz semmit magáért, másik hetek óta izgul a nagypapáért, akit nem hajlandóak beoltatni, mert "nem gyógyszerszedős fajta", mostanra lélegeztetőn vegetál), de Kócos elvan a saját kis IT-világában, sehonnan nem tájékozódik, óvatosan adagolom neki a javuló értékeket beoltottabb közösségeknél, hátha. A barátaim nagyrésze be van oltva, öregszünk, na.

Hétfőn újra kimentünk Szentendrére, csak Kócossal, meg társasoztunk a teraszon a napon (télikabátban), aztán további társasokat keresgéltünk a neten, szerintem megvan a befutó szülinapi ajándékom majd.

Kedd-szerda-csütörtök fél nap excel tanfolyam (múlt héten power point), kiderült, hogy kb. 5%-át használjuk a programnak és remek lehetőségek rejlenek benne, jelentkeztem is a következő szintre.

Kedd délután irodáztam fél napot, szerdán házhozjött egy cuki fodrászlány és megigazította a hajamat, meg besütötte szépre (kb. BioHair árszinten, szóval jön máskor is), aztán túlóráztam ezerrel, elkészítettem a Nagy Éves Prezentációt a Nagyonnagy Embereknek és főnököm jóvá is hagyta egy kanyi belejavítás nélkül, hurrá. Hétfőn van a Nagy Nap, izgi.

Tegnap elugrottam egy új nőgyógyászhoz (gyalog tíz percre, különbenis elegem volt az előző übersoviniszta nagymonológjaiból (Béká szerintem hevesen bólogat)), ez egy helyes doktornő. Rájöttünk, hogy a fél életem szeksz fél életem menzesz kikészít, kapok krémet meg valami erősítőt, a vasat is kapkodom rendesen.

(És gyönyörű a méhem meg a petefészkeim, pete, tüsző, minden arra, ezt mindig minden orvostól megkapom, őszintén nem értem, mi lehet azon szép! Még a kinyomtatott UH-képeken is lelkendezve karikázgatta, pedig ott sosem látok semmit a hangyafocin túl. És nem akarok-e szülni ilyen adottságokkal. Mondtam, hogy rossz anya lennék, ő csak mosolygott, az ilyen megértő dokit szeretem. A 15 éve diagnosztizált pcos-emnek semmi nyoma, jeeee.)

Lekértem a nyugdíjbiztosítótól, hogy tinikorom óta mennyi nyugdíjjárulékot fizettek utánam, tök érdekes, hogy már 28 éve is dolgoztam nyári munkán...

Ma takarítok és megpróbálok pihenni, alig alszom, sírok az ismerősökön, sokszor csak fekszem és nem teszek magamért eleget.

Feltöltöttem a hűtőmet fehérjével, tartalmas ételekkel, überorganikus superfoodokat rendelek ebédre, felhuppanok a kondigépre, meg kell rázni magamat, mert így hízom és a kedvem is elviselhetetlen.

komment

süti beállítások módosítása