HTML

Téli spoilertippek

2020.12.23. 21:44 :: Tobber

Ne olvass tovább, ha The blacklistet vagy a Dead to me-t még nem láttad vagy nem akarsz véletlenül ellőtt spoilert a másodikhoz

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Csak tippelek, de ugye nem az a nevetséges csavar, hogy Reddington Liz férfivé műtött anyja? A s3e16-nál járok és béna lenne, ha igen.

És ugye a DTM-ben nem használják majd ki a még le nem adott évadban, hogy egypetéjű iker a két pasi és alibizik a jó a rossznak?

Ennyi erővel mexikói szappanoperákat is nézhetnék. Remélem, nem trafáltam bele.

 

komment

Téli szabadság

2020.12.23. 10:46 :: Tobber

Az a helyzet, hogy két végigstresszelt szabadságos napom után tegnap nem nyitottam ki a gépemet, a céges telómat meg hagytam lemerülve. Ha balhé lesz, legyen.

A lakás realítve kitakarítva, ma talán rendet rakok, a fán még gondolkozom, felhozom-e. Nem nagyon izgat ez az ünnep. Szülők skype, unokatesók, cimbik is.

Szépen fásulunk bele az antiszoc világba.

Tegnap jó kis nap volt, délelőtt átjött Béká a cuki kisfiával. Játszóztunk meg gyurmáztunk, meg néha behasaltunk megnézni a fotel alatt a jámbor, ám nehezen szocializálódó macskát.

Remélem, a problémájukat* is megoldjuk, a kapitányságra két úton is be tudunk talán jutni, köszi tinder-múlt... :D

Délután meg Kócos jött, kitalálta az ajándékomat, de a jóváhagyásom nélkül nem merte elkészíttetni. Sütött palacsintát, kár, hogy (Békáék nem várták meg) a vasárnapi tepsis egytálételünk elfogyott hozzá, az is remek volt. Sokat főzünk mostanában. Meg sétáltunk, karácsonyfaárust néztünk stihllel faragni, este meg körkefével megszárította a hajamat. Kócos. Mázli, hogy nővére van. :D

*https://ramequin.blog.hu/2020/12/21/cim-nelkul_97779

 

komment

süti beállítások módosítása