HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Téli hajrá

2020.12.15. 23:31 :: Tobber

Én csak annyit szeretnék kérdezni, hogy miért nem a harmadik évaddal kezdték a The Blacklistet. Hű.

A cégnél totális hajrá, zárnak a rendszerek, mi meg mint egy béna akciófilmben, még átgurulunk a záródó redőnyök alatt. Túlórák, délután fél négykor gép előtt reggeli, gyomorideg, mosdós éjjelek, ezer miiiivaaaan kérdés.

Csütörtöktől a megérdemelt 3,5 hét szabim, bár most látszik, hogy egy nap be kell ugranom. Legalább bevásárolok sok gyümölcsöt a cég mellett.

Kócos ideugrott egy fél napra, mert kiborult a tanulástól, egyébként is szikáran izmos, de a két hét alatt 5-6 kg-ot lefogyott, nagyon durván néz ki. Terv nem sok. Vele körvonalazódik 1-2 program, amint nyugi lesz, a szülőkkel talán erkélyen keresztüli, talán maszkos látogatás (én nem örülnék, mégiscsak öregek), meghát a karácsony nem is a szívem csücske. Beígértem egy hosszabb írást. Küldenem kell s.k. ajándékot egy kreatívos havernőnek, mert vásároltam tőle és meglepett egyik kedvencem ékszerével, amit ezerszer tapiztam már nála (majd mutatom azt is), de ötletem sincsen, mit kreáljak, utálok nyomásra alkotni. Papírkutya különítmény tali. Gé nyúz, hogy csináljunk kb. bármit. Té elkezdett szervezni, de még egy szabadtéri sétához sem voltunk mind egészségesek. Kéne ismételgetni a nyelvtant, mert lassan a jelenidős ragozással is szenvedek. Régi és mostani kollégákkal csapunk egy online iszogatást, mert hagyomány évek óta, hogy megszervezem az überpuccos karácsonyi fogadás előtti iszogatást egy harmadosztályú helyen: ócska italt csipkében és bongyoran. Hát, most itthonról, remélem, jó lesz.

A lakásban nyittatok még egy erkélyajtót (a mostani is franciaablaknak látszik), és áttetetem a cicakifutót a terasz nem használt végébe, nagyobb lesz és végre a lakás is rendesen szellőzni fog. A mostanit meg akkor használjuk, ha ki akarunk vinni valamit, egyébként a hálószobából kényelmesen ki lehet járkálnunk. Kint meg magyobb rész marad egyben akár kettőnknek napozni, grillezni, ebédelni. Jó lesz, a héten jön az ajtós felmérni.

Meg a konyhát akartam befejeztetni, de oda túl sok a nem tökéletes ötletem, majd még alszom rá párat.

Szilveszterkor immár harmadszor Kócossal leszünk, nem is hiányzik más aznapra. Januárban meg lesz pár szülinap, névnap fogalmam sincs, hogyan megtartva, nőgyógyász és endokrinológus kontroll (addig le kell fogyjak 40-50 kg-ot, mert lecsesz, joggal, az elmúlt 3-4 hét kb. zabálással telt. Nekem csak úgy megy a gondolkodás, engem igazol, hogy az nagyon sok energiámat éget el: csak egy kilót híztam vissza.

Majd holnaputántól...)

komment

süti beállítások módosítása