HTML

Őszi ködös morzsák

2020.11.30. 12:34 :: Tobber

Szeretem az apró visszajelzéseket: kitették a tavalyi karácsonyi festésemet az adventi dekorban, vagy hogy Papírkutyus az általam varrt mackóval játszik.

---

Kócos csak egy napra ugrott át hétvégén, sütöttünk, sakkoztunk (semmit nem tudok a sakkról és ez zavar, Rubik-kocka algoritmusokra is ő tanított), sétáltunk, elrohantunk elcsípni a fényvillamost, felszereltük az izzósort, kész a karácsonyi teraszvilágítás. Ő a következő hetekben szakdolgozatot ír és államvizsgára tanul, szóval nem sok értelmét látom kivenni a szabimat, hogy semmittegyek 3,5 hétig. Viszont kötelező kivenni, ha máshogy nem, hát jövőre áttolva folytatólag. Tizenkettedikéig lemennek az éves zárások, addig két tréningem lesz, utána a fű sem nő. Még agyalok.

---

Megérkezett egyik kreatívos havernő óriási kedvezményével az alapanyagom, egy másik havernő küldte diy magazinok, amiből készíteni fogok pár ékszert, de egyelőre karácsonyra szöszölgetek, megnyugtat.

---

Jön black friday bélelt bakancsom, mert féláron volt a rég kinézett. Karácsonyi pulcsim, ha a kertbe elugranék a szülőkhöz, ünnepi legyen. Várok egy kis deciem csomagot (-23%), rég ki akarom egészíteni az arcápolási rutinomat, bár még mindig a nem kenek rá semmit, csak kíméletesen tisztítom és marhára vigyázok rá a leghatásosabb. Van már tolómérőm az alapanyagaim méréséhez. Mini fűrészem, faanyagok egy 2D karácsonyfához, bár még fejben sem állt össze. Jött nyomtatóm, mert home office-ban hasznos. Meg csak úgy kinyomtatni az oktatási anyagokat, hogy ne folyjon ki a szemem az állandó képernyőnézéstől. De papírt a cégtől hozok bele. Meg a teát is innám az irodában is, azt bunkóság elhozni? Ott romlik meg.

---

Napokkal később jelennek meg a posztjaim a feedly-ben, miközben a blogban látszódnak, ha tudtok megoldást, írjatok légyszi.

komment

süti beállítások módosítása