HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Hat órában

2019.09.05. 21:38 :: Tobber

Nem állítom, hogy mindez nem rendezhető le józan paraszti ésszel, node hat órában?

A fizut meg alacsonyra tippelném...

(Nem, nem ilyet keresgélek, azaz nem keresgélek. Mondjuk az elmúlt két napom a totális kizsákmányolás volt, és rámsózták a hétvégén is ingyé fel kell venni telefont, szal kb.csak az tartott ma vissza egy "görények" beszólástól, hogy a görény cuki, meg tegnap este Hokissal olyat őőő nincs rá finom kifejezés, hogy minden gondolatomat elsodorta.

(Durvábban fogalmaznám szóban. :D)

Közben megreklamáltam a kétéves szemüvegem valami garanciára hivatkozva és sikerült, készítenek helyette ugyanolyan újat 25%-ért. Namost egyetlen spéci szemüveglencsém 30 000 ft, szal jól hangzik.

Közben megjött az ikea.

Közben rájöttem, hogy értékes gyengédségidőt vesz el Kócostól a vele szerelés (tavaly már szerelt nekem), szal fizettem embereket.

Kész.

Csudajól néz ki, még pakolnom kell és dekorálni.

És nagyobb helyre nem férnek be a tárgyaim, ezt hogyan sikerült?)

Az ominózus, és tényleg elvárnak ennyit főnökök:

20190905_211757.jpg

komment

Szalonna, őszülés, nomeg a kerti törpék

2019.09.02. 21:06 :: Tobber

Az a helyzet, hogy Bé Massimo Duttiban válogat cipőket, én nem adok lejjebb a 28 000 Ft/30 pár napi lencsémből (nem is hordom minden nap), mégis mindkettőnk függősége a leghétköznapibb:

a főtt, füstölt császárszalonna.

Viberen fotókat küldünk róla, meg minden.

Én úgy tudtam gyerekkoromban, hogy az porcdarabos, teteje rágós cafatos izé, utólag belegondolva apám vásárlásaiba: tuti ő vett mindig gagyit.

Merthát ez valami csoda.

---

Aztán beléptem egy trendin őszüljünk klubba, merthát az lehet szép, én meg unom 2-3 hetente vegyszerezni a fejemet. Az ottani nők viszont nem szépek tőle. És akkor nagyon finoman fogalmaztam! Soha nem akarok úgy kinézni. Maradok négyes árnyalat, vagy öt, vagy hat, mindentől barna lesz alapon.

---

Btw szerelmes vagyok a forgó kefés hajszárítómba. Este mosott, párnán szárított hajam reggel öt(!!!!) perc alatt száraz, full egyenes és fényes, bármi hajkemikália nélkül. Öt.

---

Aztán volt még az, hogy kaptam Bétől ízléses napelemes (értsd: világító) mini kerti törpéket ajándékba, amik nagyon szépek.

De mivel szúróeszköznek minősülnek nyilván, a lelátó helyett a csomagtartóban vártak.

A törpetéma teljes levelezését végigasszisztálta Bézséje kérdezés nélkül.

Biztosan flúgosnak tart minket.

 

komment

süti beállítások módosítása