HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Persze

2018.12.17. 17:51 :: Tobber

Persze ma még sikerült a szabim alatt négy órát dolgozni. Persze másnak is kiadták a last minute feladatomat, véletlenül derült ki, hogy párhuzamosan futtatjuk.

Most nyomozok, kik lehetnek még rajta, de közben top secret, na így nyomozzál!

---

Még mindig ágyban, de egy napja "csak" hőemelkedésem van, nincs hangom és köhögök nagyon. 12 napig voltam lázas, a felére nem is emlékszem, annyira magamon kívül. 11 napig menstruáltam alatta, pár nap hasmenés. Esélyes, hogy több vírus gyűrt le.

A háziorvosom továbbra is xar, úgyhogy Anyu a patikussal konzultálgat, meg jönnek a házitippek. Biokémikus apám a fokhagymára esküszik, kollégák a pálinkára, Bé a gyömbérre, méz, zúzmó, torokfertőtlenítő, persze paracetamol, ambroxol, vitaminok, van minden.

---

Bakker, ez a szabim, más nyáron lubickolt, én most akarok pihenni. Úgyhogy bocsi, de minél több offline időt akarok, olvasni, meg főzni, meg kreatívkodni, meg ha túlélem, tornázgatni, táncolni, szexelni végre, megint két hete nem :(((. Biztosan lesz sértődés, de nem akarok levelezgetni a pihenőidőmben egész nap/este. Megszámoltam, az elmúlt napokban 47 (minimum heti egyszeri) levelezésben vagyok benne, de ha gyömbért kell hozni, kb. 6 embert kérhetek meg. (Igen, Béká, beleszámoltalak. :D)

(Exrákos kolleginát nem tudom lerázni, állandóan viszonozni akar, tök cuki. :D Pedig nem azért csináltam. :))

Ez abszurd szám. És igen értékes időt von el magamtól. Szóval utánam a vízözön, max. a Papírkutyák, meg a cimbik leveleire válaszolok, pasikákból csak Kócost engedem majd pár hétig. A családdal úgyis beszélünk nemsokára, mindenki más tudjon hiányolni.

Kibaszott fáradt vagyok két hónapja.

komment

süti beállítások módosítása