HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Grr

2017.03.04. 11:41 :: Tobber

Végiggondoltam az elmúlt 20 évben látogatott színházakat.

Akárhogyis, szerintem az ország egyik legjobb, sőt, megkockáztatom, a legjobb színházigazgatója Jordán Tamás.

 

komment

Tegnap

2017.03.02. 15:10 :: Tobber

Jaj, hát a tegnap is szuper hétköznap volt!

Sikerült úgy négy órát aludnom, eléggé vonszoltam magamat. Nagyon sok munka van, elengedtem, hogy valaha nyugodt szívvel lépjek ki a multi ajtaján.

Átrohantam spanyolórákra, amiket végignevettünk, a tanár vevő az én minőségi humoromra, én meg az övét imádom, hát így sokkal jobb tanulni, na.

Eddig sosem volt olyan tanárom, aki ne csak spanyolul, esetleg angolul magyarázzon, még kezdőként sem, ezért irtó nagy könnyebbség, hogy ő jól ért magyarul, és ha nagyon homályos valami, segít.

Aztán már bőven sötétben átsétáltam a suli melletti okos játékok boltjába, ami nyolcig nyitva. Sosem jártam ott, nagyon tetszik, az eladófiúk rég láttak ott nőt körbeugráltak. Csak két félretett társasért mentem, cimbikkel untuk az eddigieket, egy perc múlva azon kaptam magamat, hogy a pénztárgép mellett hip-hop szétterített kartonkártyák közül döntök, hogyan lépjünk a legújabb játékban. Csak úgy. Eltöltöttem velük egy fél órát, játszottunk, meg nevetgéltünk, rég volt ilyen kellemes bolti élményem. :D

Aztán rohantam haza, mert Judós3 jött éjszakára. Cuki. És gyönyörű. És figyelmes. És mutogatta a messengerét és én tényleg azt hittem, hogy van mellettem egy halom nője, de napokra visszamenőleg csak a haverjaival, sporttársakkal csetel (jó, tudom, van más app is!). És sokat szeretkeztünk és éjfélkor pizzáztunk és reggelire tiramisuztunk (én kb. két falatot, annyi fölött borul ki a hasnyálmirigyem még keksz után is), éjjel iszogattunk is...

Általában imádok vele lenni. Lehet, hogy csak végtelenül fáradt voltam, de egy már most egy kicsit untam. :(

komment

Aktív

2017.02.28. 19:25 :: Tobber

Nem hiszem, hogy túlpörögnék.

De tegnap munka után két spanyolóra volt, hazaérve takarítottam a buli romjait, majd úgy fel voltam spannolva, hogy lementem 1,5 órát erősíteni zárás előtt késő este.

Hajmosás, beájulás.

Összeadva a hétvégével tudtam aludni! :D

Mindezt a szüleimtől (70plusz) örököltem.

Reggel hívtam őket, indulnak tüdőszűrésre, majd pihengetést terveznek.

Délben Anyu messengeren küldött egy selfiet.

Dobogókőről!

"Apád véletlenül jobbra kanyarodott egy kereszteződésben, és ha már az M0-snál voltunk, miért ne mentünk volna fel."

Na. Ők kezdték.

 

komment

Hétvége

2017.02.27. 16:08 :: Tobber

Ilyen hétvégét mindenkinek.

Szombaton Béká elslisszolt nélkülem kondizni, így én ágyban olvasgattam motiváció nélkül. Takarítás, teregetés, főzés, magam rendberakása meg a kecóé, aztán estére ígérte magát Judós3, aki egy hét síelés után sietett volna hozzám. Csak épp lerobbant a busz, úgyhogy éjfélkor ért Pestre. Nem tudtam lebeszélni, így áthozatta magát azonnal, hát, nagyon örültünk egymásnak.

Annyira, hogy a délelőtti fánksütés helyett is örültünk.

Majd bevásároltunk a délutáni bulimra, és ha már arrajártunk, beugrottunk valamiért Anyuhoz, úgyhogy bemutattam neki Judós3-t. :D

Judós3 22 éves. Nagyon cukin elvoltak, hehe…

Aztán sütögetés helyett vettünk némi fánkot a boltban, rendeltünk egy pizzát magunknak és visszabújtunk az ágyba.

Kitalálta, hogy ő maradni szeretne, mikor a cimborák átjönnek farsangozni. Kicsit meglepett, de nincs akadálya. Felkészítettem, hogy elég nyílt stílusúak a meleg fiúk és tuti tesznek a szépségére, meg a csodás testére megjegyzéseket, de nem egy görcsölős alkat. :)

Megérkezett mindenki, felvette az extravagáns jelmezét, Judós3 pedig mint jó házigazda kiszolgált mindenkit, ölelgetett engem, haverkodott a hatévessel, akiket úgy hagytam ott, hogy a gyerekek eljátszanak magukban, táplálkozási tanácsokat osztogatott, és nevetve kezelte le a sokadik meleg bókot is, merthogy nyilván nem hagyták nyugton egész este. Később el is kérték tőlem, de nem hiszem, hogy menne. :D Nagyon vicces délután/este volt.

Aztán amint elmentek és bezártam az ajtót, megfordultam, ő már az ágyamban pózolt meztelenül, hogy akkor folytathatjuk… Oké, gondoltam, még belefér, 11 felé várják csak a haverjai az élménybeszámolót. Aztán éjfélkor rászóltam, hogy legalább egy smst eresszen meg, hogy nálam tölti ezt az éjszakát is. :D

Reggel a hetedik után kisimulva sétáltunk be a bkv-hoz.

komment

süti beállítások módosítása