HTML

Nem is hülye

2017.12.31. 20:11 :: Tobber

Judós3. Xarik dolgozni, mégis ellavíroz.

Kalkulációink szerint valszeg illegális dolgokkal, mást nem csinál.

Két hete vagyok szabin, simán bírnám pár évig.

Kiégtem ebben a munkában. 11 év alatt.

Feladtam a hitemet, hogy ha sokat beleadok, még saját kikapcsolódásom árán is, majd működik egy párkapcsolat.

Működött is elképesztő harmóniában, amíg el nem küldtem dolgozni, hogy ne a hatodát adja haza az én fizumnak. Elküldtem a cv-it, interjú, felvették, másnap kukázott, ocsmányul.

De azért szeret! (Kapja be.)

Munkáit visszamondta.

Azóta próbálom nem követni, olyankor Anyu reggeli üzenete vár, kik az új ismerősei. Mind olcsó buta nők, leállítottam. Mármint Anyut.

Edzőmnek sokat köszönhet nagyon, erre elfordítja a fejét, amikor szembejön vele. Tével mi is arra terveztünk csatangolni, örülök, hogy fáztunk végül.

Karácsony óta színház, keksz különböző pasikkal, Judós3 felköszöntése, amit megköszönt, hogy gondolok rá (anyád), évzáró monstre tánc hajnalig, azóta beállt lábizmok, kétszer az edzőmhöz is lementem, ma pezsgővel várt minket utána.

A többi alvás.

Hat a gyógyszer/keksz/habfürdő, kevesebbet sírok, ma is kikérdezett pszi edzőtárs, megnyugtatott, már csak 2-3 hónap.

Jó. Csak addig dolgozni kell menni, amit nem hagy az energiavámpír különítmény. Bunkóság megkérni mindenkit, hogy csak mert bírom a gyerekeit, a munkámat random félbeszakítva ne pofázzon róluk csak neki érdekeseket? Nyilván.

Éjszakára jön ÚjB két üveg pezsgővel. Én nem iszom.

Menjetek Luciához kívánni.

Holnap előveszem a laptopot, évösszefoglalok.

B.Ú.É.K.

 

komment

Rokonság 4.

2017.12.28. 13:26 :: Tobber

Ez már 27-ére tolódott.

További nagynéni-nagybácsi pár, két unokatesó, egy párja, három übercuki gyerek, fogócska, rohangálás, nyakambanlógás.

Nagybeteg nagynénivel végre dumcsi négyszemközt, mit mondanak az orvosai.

Új baba születése, ahol esküvői tanú voltam, öröm.

Estére véletlenül ugyanarra a formabontó alternatív előadásra jöttek keresztfiam szülei, amire Bétől kaptam karácsonyi ajándékba jegyet. A kritikával ellentétben szerintem élvezhető volt, Szabó Simon meg mindig.

Kezdek kialvatlan lenni, bár ez jobb, mint a szorongás! (Ja, Judós3 visszaírt a fenyő+kedvenc fotelja fotóra neki megterhelően hosszú BK-t.)

Először Bével sorozatoztunk hajnalig, másnap ÚjD mondta le pár perccel a randi előtt, úgy lehordtam, majd kinyomtam, h.pár perc múlva csengetett nagy meaculpázva. Hajnalig dumált.

Tegnap színház után ÚjS nem jött elém, hazajöttem, a ház előtt várt könyörögve, h.bocsi, mert elkavarodott. Hagytam térdenállva könyörögni a kertkapuban 20 percet, addig ki- és visszajött egy szomszéd tinilány, aki októberben még Judós3-mal látott enyelegni egy esküvőn fél éjjel. :D

Szétfagytam, felmentünk, hagytam nagymonológozni órákig, mert untam volna egyedül, kekszet nem kapott. :D

Jól bírják, pedig már nagyon megmondom, ha elegem van.

Mától 5 nap relax, alvás, olvasás, tanulás, kondi (tegnap lementem a régi edzőmhöz, 2 hónapja nem látott, megijedt a kinézetemtől. Egyik pszichológus edzettje, akit ismerek egy ideje, félrehúzott, hogy kérjek segítséget, mert baj lesz!), barátok, tánc, sorozat.

Nem bírok most többet.

 

komment

Rokonság 3.

2017.12.26. 12:09 :: Tobber

Végigvezettem Zugló-Kamaraerdőt apám kiabálásával, hogy langsamlangsam, amikor olyan 45-tel mentem, illetve hogy miért fékezek a körforgalmak előtt.

Volt már Adolf és az irániak, kunok és tudjukkik. Két szülő, két nagynéni-nagybácsi, kutya.

De az estém jól telt, különböző jóslatokkal szemben forralt boroztunk és Trónok harcát néztünk Bénél hajnalig. Mégsem kritizálhatunk valamit, ha nem láttuk! Kétségtelenül látványos, sokrétű, csak Bé szerint kevés a sárkány, szerintem meg a white walkerek.

 

komment

Blö

2017.12.25. 14:22 :: Tobber

Ma pihi a bezzeg dajcstamás IT szakértő megmondta után, meg a zsidók elfogadhatnák már végre, hogy eljött a Messiás és akkor egy vallás lehetne a kereszténnyel (heee? Apám lelkészgyerek. És anno egy művelt, olvasott, másokat kicsit tisztelő ember volt. Jogos a kérdés, előre bevettem a nyugtatót, csak bárgyún mosolyogtam), de volt chemtrail, háttérhatalom, USA mérgez, minden, amik trollcsoportjaiban röhögök.

Ajtó mögül kommentálgató nagybácsi, simogatást kunyeráló kutyák, ahogy az életemre rávilágító unokatesóm szólt: hagyd csak, már csak kihasznál a kényeztetésért, kiszipolyozó pasi.

Ma pihi, összedobtam egy csirke-rizst. Az első falat előtt a villán megláttam. Egy kukacot.

Mit ehetett az a nyers rizsen?

F.szom, ment a kukába minden.

Házhozszállítás ma sehol, húst is kukáztam, sütni nem fogok sütidömpingben, marad a mákostészta.

 

komment

süti beállítások módosítása