HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Szemétláda

2017.08.18. 15:13 :: Tobber

Én lennék a világ leggecibb edzője. Kíméletlen vagyok, kemény tempót várok el, és nem sajnálom meg, ha fárad, vagy nyűgös, vagy elege van.

Judós3-mal tanulunk.

Megszerezte a 40 tételt, kidolgoztattam vele egy hatalmas füzetbe, kikérdezem oda-vissza, nekem itt nincs himi-humi, meg majd holnap, meg munka után edzéseket is tartottam dumák! Jön, és fáradtan hozzámbújik, egy kis ölelésre vágyik, én meg visszazavarom tanulni.

Rém szenya vagyok, de majd pihenünk 31-e után!

Ugyanitt lusta kamaszoknak korrepetálást vállalok. :D

komment

Rém. Fontos. Dolgok.

2017.08.16. 10:09 :: Tobber

Ti tudtátok, hogy a hajakat hullámosságuk/göndörségük szerint osztályozzák?

Kellett nekünk ez az internetdolog.

2A/2B vagyok. Legalább olyan fontos infó, mint a 7,5-es kesztyűméretem. Sosem hordok kesztyűt, jól választok zsebes kabátokat.

Akinek hasonló a haja, próbálja ki az Aussie curl defining & shine habját. Utálom a habokat, de ezt agyondicsérték, és a tecsóban 1 399 Ft-ra van leárazva, hát kipróbáltam. Pihe-piha, csillogó, szépen szétváló hullámok, másnap is szép tartású tincsek, citrusillat, imádom!

A White snake visszatért 1987-ből.

https://thatmixtapewillrock.files.wordpress.com/2016/05/whitesnake-1987-3.jpg?w=555&h=371

komment

Albérlet árak

2017.08.16. 09:29 :: Tobber

Ha a hétker legrosszabb részén, enyémmel egy méretű magasföldszinti lakás 150 000/hó, akkor az enyémet csodaszép környéken, metrótól pár percre, tetőterasszal mennyiért lehetne kiadni vajon? :O

komment

Small talk

2017.08.15. 13:12 :: Tobber

Rém fárasztó munka mellett egész nap small talkolni.

Minden nap. Ha sok munka van is.

Bevallom, a nagyját nem is jegyzem meg, így is irdatlan infómennyiség szakad rám, ami abszolút nem érdekel. A fontos dolgokat sem mindig tudom megjegyezni, de hogy kinek melyik testvérének a gyerekének milyen gondja volt két éve a bölcsiben, na az totál kimegy a fejemből!

Összeírtam ma csak ebédig, miket kellett beszélgetnem a munka mellett:

Nagyfőnök megérkezett a szabadságról, nyaralás, család, pihenés, külföld, erdőtüzek, betegség, Kollegina, plüssállatok.

Kimegyek egy kávéra, I kolléganőmmel a mosogatógépkinyitási szokásokról.

A1-gyel a sales fiúk arrogáns viselkedéséről, arról, hogy mennyire nehéz nyers pasikkal együtt dolgoznunk. Meg ugye a jégkockaügy.

A karbantartófiúkkal, hogy hogyan kell matricákat leszedni a falról.

Jóképűújkollégával, hogy hogyan kéne trollkodnunk egy jóízűt, mikor ebédelünk ma.

Z-vel megbeszéltük, kell-e feltétlenül cukor a kávéba. (Nem.)

L-lel, hogy mikor kávézunk délután, melyik teákat szereti, holnap mikor ebéd.

Cs-vel a diétájáról. (Nem engem érdekel, épp szalonnán, fehérkenyéren és üres kávén élek, csak ezektől nem fáj a gyomrom.)

A2-vel az izomlázról, hogy milyen hülyékkel nyaraltak, mikor ebédelünk ma, X hogyan vált el.

B1-gyel a plüssállatról.

B2-vel, hogy miért nincs kamera a próbababákon a plázákban.

T-vel a nyaralásáról, az én növényeimről, a hazánkba behozható növényekről, a vegánok hogyan visznek be zöldséget a reptereken, céges pletyik.

Á-val a céges pletyik, hogy milyen pénztárcába férnek bele a dolgai, hogyan tűntette el egy kártyáját.

 

A cuki gyakornokunkkal (csacsogós izmos cukorfalat, profi kosaras, nyami), hogyan találjon itt állandó pozit.

D-vel, hogy hány napra érdemes nyaralni menni.

T-vel (akivel a tinderen anno megtaláltuk egymást) a kávéfőző helyrerakásának módjairól.

Plusz még ugyanennyit beszéltem kb. munkaügyekben is.

ÉS MÉG CSAK DÉL VOLT!!!!!

 

komment

Feljegyzés magamnak

2017.08.15. 11:45 :: Tobber

Most már tényleg ki kéne próbálni pár napig 7-8 óra alvással!!!!!

komment

:)

2017.08.15. 11:44 :: Tobber

Jól van na, pms-em van.

Úgy látom, jogos a morgásom.

Ma végre aludtunk 7 órát, el nem tudom mondani, mennyire boldogító érzés tompa fejfájás, szédülés nélkül létezni. Rég volt ilyen.

Igaz, este hullák voltunk. Spanyolon se kép, se hang, annyira elpilledtem, pedig nem is volt sok munkám előtte. Épp valami olyasmit gyakoroltunk, hogy mik a reakciók 1-1 történésre, milyen kár, de izgalmas, nem mondod, stb. Annyi megmaradt pislákoló tudatom mélyén, hogy a spanyolok állítólag szeretik, ha a lényeget elismétled, dugóba kerültéééél?, száááázezer euróba?, kéééétszer esett le róla?, hát, biztos idegesítő lehettem, de csak a másodikra voltam képes.

A metrónál hagyott kocsinál már várt rám Judós3, aki bicajjal jött épp az edzéséről. Végigkerekezett mellettem a kertvárosban, még sosem beszélgettem így senkivel menet közben. :D

(Nyugi, kertváros, egyenes, hosszú utcák, 30-as övezet kevés autóval, max. néhány kikószált kutya zavaró.)

Hazaérve készített nekem szendvicset, én lecsúsztam a parkettára a kanapé elé és itt elvesztettem a kontrollt. Még megvan, hogy kiszótározom a nem értett szavakat, összeírom, mi a lecke, ott, a földön, felállni már nincs erőm… Az eredeti terv, hogy kilencre lemegyünk kondizni. Hát, félálomban megnéztünk néhány Jóbarátok részt. A kondi ma is nyitva.

A srác hajnalban kelt, 5:30-ra kell ott lennie, persze el is késett, utána már nem aludtam vissza, végre egyedül voltam epilálgatni, szemöldököt szedni (ja, az is epilálás).

Unalmas napok jönnek, most heti két spanyol lesz egy ideig, kondi, tanulás mindkettőnknek, cimbikkel a vidéki fesztivált lemondtam, semmi kedvem éjjel hazaautózni (=nem inni!!!), úgyhogy csak ilyesmi áll a naptárunkban, hogy autó őszi/téli felkészítő szerviz, tüzijáték (jaj!), egy kerti parti jövő héten, a vizsga, és vége a nyárnak.

komment

Vélemények?

2017.08.14. 15:23 :: Tobber

Érdekel a véleményetek.

Van a céges konyhában egy közös jégkockatartó, amit mindenki használ. Belenyúlkál, kiveszi az utolsó jeget, jobb esetben feltölti, de akkor meg sokáig hideg vizet találunk benne, vagy ha kiszednénk a maradék fagyottat, kiborítjuk a feltöltést is.

Ezért pár hete kibattyogtam a szomszédos konyhafelszerelés boltba, vettem magamnak 450 Ft-ért egyet, ráírtam a nevemet(!), és külön készítek jégkockát a mélyhűtőben magamnak.

Amire rájárnak.

Rendszerint kiveszik belőle, néha után sem töltik, viccesen odaszólnak, hogy köszi a jeget, majd visszaadom.

Ma egy kicsit elegem lett, és udvarias félmosollyal visszaszóltam, hogy hol van a bolt, hol lehet tartót kapni, ha otthonról nem bírna behozni egyet. Még mindig túl kedves voltam.

Mit gondoltok, csak szerintem parasztság bárkinek a kajájához, akár jégkockájához nyúlni előzetes kérdezés nélkül? Hatvan kollégával osztjuk meg a konyhát, nagyjából mindnek jobb a fizetése nálam.

Írjátok meg, mi a véleményetek!

komment

Kupon

2017.08.14. 13:43 :: Tobber

Amikor a facebook feldobja a lehetőséget, hogy a Telekom appjával a Freiben ma egyet fizet, két kávét kap akció van, le kell csapni rá.

komment

Azt meséltem?

2017.08.14. 13:32 :: Tobber

Azt meséltem, hogy kaptam egy gyűrűt Judós3-tól? :)

Annyira cuki! Elvitte egyik sűrűn hordott gyűrűmet és összemérette, hogy jó lesz-e, majd a negyedik hónapfordulóra odaadta a saját maga főzte vacsorán.

Annyira romantikus!

komment

Hétvége

2017.08.14. 11:36 :: Tobber

Értékelnék bármi gyógymódot, ismét begyulladt az emésztőrendszerem.

A legjobb megoldás, amikor semmit nem eszem, de ezt kicsit nehéz hosszabb távon megoldani.

Pénteken fogalmam sincsen, mit csináltunk, Judós3-t behívták próbanapra a közelben (=gyalog 4 perc!) délelőtti beosztásban (cserébe néha hétvégén is kell mennie), imádta. Pörög, szeretik, jófejek. Vasárnap mehetett megint.

Szombaton megpróbáltunk 6 órát aludni, naná, hogy nem bírtam, szétrobbant a fejem a frontoktól. Tanultunk, besütöttem a hajamat hajvasalóval, sztem mióta a srác velem él, nem volt energiám rá, átmentünk a szüleihez pár órára, kutyáztunk, kávéztunk, elvihettük az anyja kocsiját és gyakorolt fél órát, egész jó érzéke van a vezetéshez. Megmutatta, hol edzett gyerekkorában, sétáltunk a sportpályán.

Aztán bementünk a városba, leparkoltunk a MüPánál és az volt a terv, hogy levillamosozunk a Szabadság hídig. A tuja nem járt. Pótlót nem kerestünk, akkor sétáljunk egy nagyot, hűvös, szellős délutánunk volt.

Szépen kiépítették a sétányt, ápolják a parkokat, hangulatos környéken vitt az utunk a folyó mentén.

A Bálnában kiültünk a teraszra bekapni 1-1 menő hamburgert.

Eljátszottuk, mi lett volna, ha az első találkozónk egy ilyen randi lett volna, mintha most ismerkednénk. Háááát, valahogy a mi módszerünk jobb volt! :D

Aztán csatlakoztunk Géhez, I-hez egy páros randira a hídon a naplementében. Ők már pokrócba burkolózva vártak ránk, én még kisszoknyában voltam, a fenekem befagyott a híd közepén! :D

Meghallgattuk a koncertet, már amennyi hallható volt belőle, beszélgettünk sokat, Judós3 rákérdezett, hogy minden néptáncos ilyen fura alak-e, mint akikkel összefutottunk (nem, és a nevüket sem tudom, de attól még jó érzés ennek a fura közösségnek a részese lenni).

Megcsodáltuk I új autóját, aztán irány vissza délnek két hidnyit.

Na, ezt jól elkalkuláltuk! Közben már viharossá erősödött a szél, 13-14 fok, soha nem fogunk a kocsihoz érni! Bár végülis romantikus a sötéten hömpölygő Duna mentén lófrálni szoknyával a nyakamban, arcomban a hajammal, naplemente, csodaszép hidak, útközben áthangzott a Dunán a Zorall a Barba Negra Trackből, az A38 hajón is ment a buli, láttunk nosztalgiahévet elsuhanni, igazi pesti este. Csak fáztunk nagyon.

Vasárnap a fiú 5:30-kor kelt, fél hétre ment dolgozni, 11:30-kor elengedték, hogy megvan a nyolc órája, pihenjen csak. Ez így egészen pontosan öt óra munka volt, reméljük, a fizuját ügyesebben számolják! :D :D :D

Átugrottunk a pizzéria teraszára megebédelni, napsütés, tavaszi szél, lemostuk a kocsit és kiporszívóztuk, bevásároltunk, megtaláltam a kedvenc szárazsamponomat (sötét haj balayage-zsal, mindig zsírosnak tűnik a töve), beugrottunk másik hiperbe Anyunak venni finomságot, náluk ettünk még egy kicsit, aztán hazaestünk, beájultunk, este tanulás, teraszon beszélgetés.

Valahogyan színesíteni kéne a hétvégéket, de előbb a vizsga a lényeg. Utána már két hétvégénk foglalt teljesen...

Jó lett volna még pár strandolás, de lehet, hogy az idén már nem fér bele. Té-ék hívtak minket a francia Riviérára októberre, de most szeretnék spórolni végre.

Ja, mielőtt végleg sugarmommynak lennék elkönyvelve: nem, nem tartom el Judós3-at. Felezzük a rezsit, a bevásárlást, bulit, cigit, mindent, a suliját, vizsgáit ő fizeti. A két nyaralást én vállaltam be (egy kuponos akciós öt nap pihenést a Balcsin, meg 4 napot low budgetből az Adrián), mert egyébként egyáltalán nem mentem volna, vagy max. a lányokkal, de akkor meg őt hagyjam otthon? Mérlegeltem, nekem így is megérte. A csajok meg hősiesen tűrték Horvátországban, hogy egész napokat végigcsacsogjon nekünk. Mondjuk cserébe szép... :)

komment

süti beállítások módosítása