HTML

Kimondta

2017.03.26. 18:22 :: Tobber

Sikerült elbizonytalanítanom elbizonytalanodnia, jó ötlet-e az összeköltözés.

Mindig együtt, eltűnő varázs, stb.

Én megszoktam a gondolatot, de nem vágyom újra pasival élni. (Összes haver ezen kuncog, annyira ódzkodom a legutóbbi után.) Na majd meglátja.

Meccs után arckifestve, becsípve megérkezett. Dumáltunk, majd azt mondta, hogy szeret.

És ilyet sosem mondott.

Átöleltem, nem válaszoltam.

Ma rákérdeztem, emlékszik-e, mit mondott becsípve.

Igen, és komolyan gondolta. Csak olyan nehéz volt kimondania.

 

komment

Beismerem

2017.03.25. 17:16 :: Tobber

Beismerem.

Én bűnöm.

De már nem tudok mit tenni.

Elszabadult.

Én mutattam meg Judós3-nak (22) pauditsbéla kupléit.

Azóta állandóan azokat énekelgeti.

 

komment

Tegnap

2017.03.24. 11:40 :: Tobber

Zárásaim vannak, és tegnap (talán először a tíz év alatt) flottul lefutott minden az SAP-ban, úgyhogy azóta is idegesít, hogy hol van a szokásos ezer hibaüzenet (ami nem az én hibám, hanem a hibás fejlesztéseké). Vajon most jól futott le, vagy nem, csak nem pittyegett?

És akkor szépen hazasétáltam a napsütésben, meglocsoltam a boglárkámat, facsartam három narancsot, azt vacsoráztam kesudióval. Vettem egy zuhanyt, hétkor(!) befeküdtem az ágyba, az egy hete kerülgetett előkészített cérnákat, tűket, gyöngyöket, anyagokat elrendeztem és befejeztem az épp egy éve elkezdett ékszert. Félúton lebontottam és újrafűztem. Jaj, nagyon szép lett! :O

Holnap Judós3 biciklitúrára megy, én meg reggel elmegyek ugyanennek a tanfolyamnak a folytatására. Benne van a pakliban, hogy ha egyszer a spanyol tengerpartra költözöm, és a két lakás kiadásából szeretnék alapjövedelmet, és úgy alakul, hogy nem találok munkát egy ideig (addig még egy barista tanfolyamot elvégzek nyáron, kávé mindig kell az embereknek! :D), akkor simán el tudom képzelni, hogy ékszerek netes eladásából pótolgatom ki a jövedelmemet.

Vagy majd meglátom, de több SAP-t/excelt/Outlookot nem szívesen néznék napi nyolc órában.

És ezek a színes ékszerek tényleg mutatósak, szépek, talán vannak is olyan szinten, hogy eladhatóak. Majd kiderül. :)

Holnap megyek még az egyik nagymellűekre szakosodott webshop irl próbájára is (nem, fingom nincs, mekkora most a méretem, hátban izmosodom, elől fogyok), ahol csak velem foglalkoznak 15 percet (bizony, ilyenekért megyek én Angliába is!).

Este meg Judós3 jön, meglepem valamivel, vasárnap meg talán kijutunk takarítani. :D

komment

?????

2017.03.23. 14:24 :: Tobber

Amikor feminista bloggerek írják, hogy szegény férjhez nem ment negyvenkörüli nők azért állnak szóba kekszéhes pasikkal, hogy önbizalmat nyerjenek, meg megalázkodnak, csakhogy ne legyenek egyedül, akkor nem gondolnak bele, hogy 1. a nők is nagyon szerethetnek sz.xelni, és hiányzik akár egy hét kihagyás (a nők csak szerelmesen tudnak szeretkezni meg a legtöbbünknél f.szság), 2. ezek a randik szórakoztatóak mindkét félnek, 3. nincs alárendeltség, sem fölé, 4. én például igénylem a változatosságot és egy év után verném a fejem a falba az unalomtól a házasságban, 5. ha nem lenne önbizalmunk, akkor nem élveznénk ezt a jövő-menő pörgést, mert ha valami nem állandó, és nem nyújt érzelmi stabilitást, az a fiatal szeretők tartása, ergo erős énkép szükséges hozzá.

Vajon ezek az „újságírócskák” megkérdik a valójában így élő nőket előtte?

Hát csak ennyit akartam a témáról.

komment

Spanyol

2017.03.23. 13:10 :: Tobber

Hát én nagyon szeretem.

A nyelvet, a kultúra sokszínűségét, a csodás országokat, az embereket, ezt a bolondos tanárt, aki játékosan és látványosan fejleszt minket.

Megiratja a leckét, nagyjából szabadkezet kapunk, írjunk ami minket érdekel, most épp a kedvenc pesti helyünkről. Szabadon választott, nekem a tetőteraszom. A módszerével azokat a szavakat írom ki, amik engem érintenek, és így hasznos is megtanulnom. Majd beszedi a papírokat, kijavítja legközelebbre, ÉS utána el kell mesélnünk, miről is írtunk.

A szavakat már tudjuk, beszélni arról fogunk, ami minket izgat és a beszédünk is fejlődik. Nála imádok spanyolul beszélni, viccelődni, néha olyan érzésem van, mintha menne.

komment

Létra

2017.03.23. 11:33 :: Tobber

Létra ősszel hazaköltözött vidékre. Nagyon sajnáltam. Ő volt a klasszikus sz.xpartner, vele lehetett a legkisebb energiabefektetéssel (ú.m. hosszas csetelések, lelkizés, egyéb programok, blabla) a legkellemesebben időt eltölteni. Gyalog öt percre lakott, munka előtt ugrott be, volt rám 40-50 perce. Azóta sem volt ilyen „körítés” nélküli pasika.

Szépséges és izmos fiatal srác, egy iparágban dolgozunk, sok közös ismerősről tudtunk sztorizni. Aztán elköltözött 100 km-re.

Majd összejött a régi pesti szomszédjával. :D Úgyhogy most ingáznak.

És lelki tanácsokat akar osztogatni. Ami vicces, sosem lelkiztünk. És azért küldözget magáról fotókat. Én csak ruhásakat. Ami nem tetszik neki, de szerintem azért, mert nem sokat látott valaha is ruhában.

komment

Vérnyomás

2017.03.23. 10:30 :: Tobber

Gyűlölöm ezt a szerencsétlen tavaszt, ejj, de nagyon.

A vérnyomásom a mai négy kávé (plusz zárási határidők) óta sem ment 100 fölé, konkrétan az elalvás és az elájulás küszöbén lézengek.

*hányósemotikon*

komment

Sztárok

2017.03.22. 14:36 :: Tobber

Ehhehehe. Néha akad olyan Tinder találatom, akiről ugye facebookra átterelve derül ki, hogy többezer tinilány a rajongója, popzenész (csak ahhoz én hót hülye vagyok!), vagy sportoló.

Volt egy találatom egy híres zenekar gitárosával.

Aztán nemrég megint egy helyes zenész. Rákérdeztem, hol zenél, nagyon hümmögött, hát rákerestem.

Ugyanabban a zenekarban, ő a dobos! :D

Ha ezt a kislányok megtudnák, hogy a rajongott zenészek közül kettő is a telt negyvenesekre bukik helyettük! :DDD

 

Ja nem, nem pasizom.

komment

Roki

2017.03.22. 09:58 :: Tobber

Múlt héten megroppantottam a háromszor műtött térdemet. Tegnap fölötte a combhajlító izmot húztam meg. Fáj a másik bokám. A derekamból kisugárzik a csípőmbe. Kidörzsölt egy melltartópánt. Csikar a hasam napok óta. Letörött a fogamból. Fáj a torkom. A fejem napok óta, nincsen vérnyomásom a kib.szott tavaszi frontok miatt. Menstruálok, tegnap hánytam is tőle. Feltörte az idei első harisnya nélküli cipő a lábamat.

Fasza így dolgozni, kondizni, suliban nyűglődni.

Ááááá!!!

komment

Romantika

2017.03.21. 16:27 :: Tobber

Az giccses, hogy Judós3 elkezdett egy zsepit gyűrögetni, Té még be is szólt neki, hogy mit csinál, és ő nekem hajtogatott belőle rózsát?

:)

komment

Napi sport

2017.03.21. 16:15 :: Tobber

Leírtam az edzőmnek, hogy hány sérülésemmel számoljon ma:

"Gratulálok, felvételt nyertél a mozgássérült szakosztályba."

:D

komment

Napi

2017.03.21. 16:14 :: Tobber

Bé:

"Mi ez a tartós, monogám kapcsolat dolog?:) Egy Judos3 fotó nem lesz elég magyarázat, csak szólok!:)"

komment

Első fecske

2017.03.21. 10:06 :: Tobber

Megvettem idei első bikinimet.

Mivel olyan hülye alakom van, hogy HÁROM számmal nagyobb vagyok mellben, mint csípőben (pedig nagy a fenekem :D ), pluszban bazi nagy a mellem (75-80H-s), ezért azonnal le kell csapni, ha véletlenül van rám passzoló ÉS megtart, ÉS tízezer alatt van.Még ha van is néha nagy méret és külön is hozzá válogatható az alsó rész, akkor is az a tervezők heppje, hogy ha nagy a melled, akkor tuti 110-es a hátad. Hát beférne mögém kb. még Judós3 is, nekem az 80-as. Szóval meg kellett vennem, fehér-kék mintás, rezes fémcsatokkal.

Ja, egy egybefürdőruhát is vettem, azt azért, mert szép a bőrömön a neonpink.

:)

komment

Azért nem

2017.03.21. 08:38 :: Tobber

Azért nem minden idilli, lehet kárörvendeni.

Judós3 lemondta az egyik estét az utsó órában a haverok miatt.

Volt jó fedőszöveg, de mivel nem az a bajom, hogy a bajban lévő haverok fontosak, hanem hogy én meg otthon maradok megszervezett program nélkül, amikor sikítófrászt kapok, olyan kevés a szabadidőm és annyi mindent csinálnék, szóval durva fejmosást kapott.

Szóljon már előző nap, de még délben is ígérte magát.

Én mindig megdöbbenek, hogy más nők ezt hogyan bírják. Annyi csajnak ez természetes, ne már!

Na másnap ezer bocsánatkérés, összeborulás.

Mindegy.

Voltak vasárnap (is) a cimbik, hat órát társasoztunk az új játékokkal, imádjuk!

Judós3 is megérkezett egy modellválogatás után (bocs!), hát tündér bújós, figyelmes, előzékeny volt velem. Té persze megint nyomult rá. :D

Előtte kibeszéltük, a többiek imádják, szerintük teljesen odavan értem, látszik a nézésén. Igaz.

Aztán ottmaradt a kupi, de még elugrottunk a srác cuccaiért, cserébe éjjel elpakolt, elmosogatott, kitakarított, hálás voltam.

Reggelire maradék fánk ment a kávéjához, majd a héten nem sok időnk lesz...

 

komment

süti beállítások módosítása