HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Pihi

2016.10.30. 15:48 :: Tobber

Kényszerítettem magamat a pihenésre. Jólesik.

Nem edzek, nem tanulok.

Főztem, sütöttem itthoni maradékokból. Takarítottam, pakoltam, égőket cseréltem, ágyat húztam. Horgoltam, lassan befejezem a kendőmet, hónapok óta nem volt rá időm és már vár két másik gombolyag csodás angóra. Keresem a hozzá illő mintát. És adventi dekornak is horgolást szeretnék, ujjgyakorlat. És egy babacipőt, pár hét múlva születik a pici ott, ahol tavaly esküvői tanuskodtam.

Hajpakolásokat próbálok, a sport miatt sokat hordom copfban, sokat mosom, szalma volt.

Kávézom és diétás sajtosozom kicsit ledőlve, valami sorozatot nézek, befejezem a horgolást, aztán jön A Test Aki éjszakára.

Meg tudnám szokni.

 

komment

Le

2016.10.29. 21:47 :: Tobber

Ja, Építészt is leépítettem. Sajnálom, mert jó vele, de már kétszer átbeszéltük, hogy ne szórakozzon dátumokkal, majd a végén órákkal később érjen oda aznap is, ezt két hete megint eljátszotta, elküldtem.

Erre a héten ír, hogy mizu, rég látott, jó lenne. Mfv? Ők nem érzékelik a dühöt, vagy pofátlanul próbálkoznak?

 

komment

Nyíg

2016.10.29. 21:41 :: Tobber

Fáj a hasam hétfő óta.

A hajnalokat a mosdóban töltöm.

Kialvatlan vagyok.

Hokist elhalasztottam holnapról, A Testet lebeszéltem a máról holnapra, vagy nem tudom.

Az új nálam volt tegnap, pocsék volt, top5 legxarabb. Hazaküldtem, ő is érezte.

Fáradt vagyok a napi 20-25 csetet kezelni, de hiszti van, ha nem válaszolok. Szelektálnom kell. :/

 

komment

Cukikák

2016.10.28. 18:45 :: Tobber

A fiúk sírnak, hogy a kanadai csapatból nem az NHL sztárok jönnek.

"Nekem mindegy, ki jön, legyen cuki kócos, korcsolyában a jégen."

Pontosan így.

Jogászhallgató viszont kiakadt, hogy a nők cukinak tartják, meg csak barátnak, vagy van pasijuk titokban, vagy nincs idejük kapcsolatra. Megsajnáltam: felajánlottam, hogy majd én járok vele. <3

 

komment

-

2016.10.27. 17:13 :: Tobber

Hát írtam érdekesen, aztán az informatikai káosz miatt elveszett.

Nem írom újra.

- Voltam két nap céges tréningen, én vittem a jégert estére, a hotelszobámban gyülekeztünk, hajnalig ittunk. Volt persze szakmai rész is.

- Életemben ültem vagy tízszer MÁV-on, úgyhogy előbb leléptem, felpattantam a déli vonatra hazafelé, hogy dolgozni is tudjak.

- A gépem egy totális katyvasz volt, addig balhéztam, míg egy másik használtra lecserélték, amin legalább a hálózati csatlakozó működik. (Ecseteljem, hálózat nélkül és akadozó lassú wifivel milyen multinál dolgozni hóvégi zárásnál?)

- Csütörtökön lehetett a mélypontom, annyira bőgtem. Már martam is, sikerült a legszórakoztatóbb szeretőmet elmarnom. :( Ritkán cseszem el én a szeretői kapcsolataimat, de ezért hibásnak érzem magamat.

- Beújítottam egy hokissal, aki egy bulldózer, de durván, ilyet még én is ritkán látok. Azt mondja, csak azért, mert ennyire tetszem neki. Péntek éjjel azért hazaküldtem, még leckém volt. Segíteni akart benne, beszéli a nyelvet, szexi!

- Reggel négy spanyolom volt, már közben írt, hogy délután jönne. Jó, ennyit nem bírok. Kocsit mosattam, tankoltam, bevásároltam, tanultam, mostam, főztem, áh!

- Vasárnap relaxnap, csodás őszi időben kimentünk a cimborákkal Opasija vízparti horgásztanyárára, pecáztunk, jó levegőn voltunk, nevettünk, beszélgettünk, játszottunk, csónakáztunk, nagyot főztünk és ettünk. Végre egy kis béke.

- Hazajöttem, mert hokis már várt, akire lecseréltem az estémet, mivel A Test, Aki Gyönyörű Arcú Is, az Kicsit Sokat Alkoholizás És Nehezen Bírja a Másnapot.

- Hokis tegnap is jött volna. Állítólag nem szed semmit.

- Konditeremben kínáltak valami fehérjével, na azóta 4. napja kivan az emésztésem, minden éjszakát a mosdóban töltök, hatalmas élmény, pláne kialvatlanul! Bélgyuszi ON.

- Kedden Kismacska ott aludt nálam, én meg a mosdóban olvasgattam át az éjszakát, szuper.

- Kismacskát lebeszéltem a szerdai és csütörtöki ottalvásokról, majd jövő héten. Máról A Testet is lebeszéltem, ő is ott akart volna aludni nálam. Ja, meg Kommandós is. Amikor meg én akarok valakivel összebújva aludni, hol vannak ezek? :D

- Annyira várom a négyes ünnepet, ki kell pakolnom a szekrényeimet, hogy éppen melyik ruháim fittek rám, mert 2-3 számot fogytam. De izmosodtam is, ugye. Cipőket is passzolok Anyunak, kollegináknak. Ha 37-es a lábad, szólj, kaphatsz!

- Két kondit terveztem be edzővel, ha meggyógyulok végre, akkor talán párat nélküle is, lesz egy hokimeccs-nézés Bével, BéZséjével, meg talán még egy, sütök sütit a kollégáknak, mert ezer éve a cégnél dolgozom, és ha mondanak egy kellemes emléket velem kapcsolatban, akkor ehetnek belőle, jövő héten nálam alszik Kismacska, következő nap A Test Aki, lesz egy új valszeg, fodrász, négy spanyol, össznépi táncos rendezvény, jövő hétvégét is négy naposra nyújtom két nap szabival.

Sorra utasítom vissza a jobbnál jobb programajánlatokat (mondjuk nem tudom, Béká miért akarja rontani a csapata statisztikáit velem!), de ennél többel fájó hassal nehezen bírkózom meg. Kialvatlan vagyok, de mocsokul!!!

komment

süti beállítások módosítása