HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Morzsák

2016.04.07. 11:23 :: Tobber

Ha nem lenne kint az allergiám és fulladnék meg már a lépcsőzéstől is, nomeg nem lennének egyre büdösebbek az emberek a metrón és a táncon, akkor egész szép lenne ez a tavasz.

Már kibújt mind a húsz hagymám, amit nagynéni nyomott a kezembe, úgyhogy guglizhatom, hogyan kell szaporítani a hagymát, ha egyszer annak a hagymáját megeszed, ugye.

---

Pénteken tanultam, és egy kis bolondok napja meglepetést okoztam a bent lézengő kollégáknak, szombaton órákon voltam és irtóra élveztem. Következtetés: órai ottlét, párbeszédek, feladatok, kihívás, pozitív visszajelzés inspiráló, otthon szavak és ragozás tanulása idegesítő.

Szünetben odajött az egyik srác, hogy ő legszívesebben velünk párbeszédezne, mert felőlünk mindig kellemes vibrálás árad és annyit nevetünk.

Tényleg sokat nevetünk, mert bénák vagyunk, egyik pasi külsejét jellemeztem, hogy rövid a kutyája, a haja helyett, de ha meg pelo, és rövid, az nagyon rossz.

Hát, magas szintű a humorunk, no.

---

Vidám délután, csodaszépen lobog a hajam a szélben, kényelmes a félárú H&M miniruhám, autókázom, és az nagyon megnyugtat, nézem a szép házakat, a virágbaborult, színes utcákat a kertvárosomban. Imádom.

Az önkormányzatunk ingyen biztosít növényeket, szerszámokat az előkertek szépítésével, sokan élnek vele, kis virágok, nagyobb bokrok, ősöreg virágzó fák, köztük a sok-sok madár csipog. A verebek kicsit sem félnek, hogy mellettük sétálok el, beszélgetnek tovább. Gyerekkorom madárhangja. Évekig „csak” rigókat, cinkéket hallgattunk, galambokat és szarkákat, varjakat. Amióta védik a verebeket, újra tele a város a vidám csivitelésükkel. Állatokban nincs hiány, kacsafarkú szender szokta eszegetni a nektárt a virágaimról repülés közben, lombszöcském is akad a harmadikon.

Vasárnap az autóm reflektora világította be az utcát, egy nyest rohangált fel-alá, majd egy kocsira felfutott, leszánkázott, majd arrébbsétált. Méghogy éjszakai állat és zavarja a fény, az ember közelsége.

A sünik még nem jöttek elő, a cicák már ott sündörögnek, megálltam egy csetet megírni a járda közepén, éreztem, hogy valaki a nadrágszáramhoz dörgölőzik. Az egyik udvari cica.

Idilli kisvárosi élet a nagyváros közepén.

---

Tegnap egyik futárunk megjegyezte, hogy nem ismer másik céget, ahol mindenki ilyen kedves vele, mosolygósak vagyunk. Jesszus, mi lehet máshol?

---

Ha azt hiszitek, csak ilyen édes kismacskák vannak a Tinderen, rosszul hiszitek, a héten két barmot ráztam le. Cukin indultak, aztán az egyik az összes SM pornó trükkről megkérdezte, csinálom-e, őt elküldtem a sunyba. Elég bevállalós nő vagyok, de álljon már le. Erre kedd este, míg más programom volt, 3 óra alatt vagy 40 üzenetet írt, hogy akar, hogy írjak vissza, hogy bármit kérhetek, hogy ő akkor is találkozik majd velem, jaj! :( Tiltás.
A másik meg egy helyes(nek tűnő) egyetemista, aki egyszercsak áttért a perverz vágyaira és lek*rvázott, amiért azokat nem teljesíteném neki, és finnyás, buta hercegnő lennék a hagyományos kis elképzeléseimmel. :D Olyan ingerülten és ordenárén írt, hogy válaszoltam (bár ilyenkor csak csendben tiltok) egy ütőset válasznak és letiltottam. Vannak pszichopaták a fiatalok közt is. Ja, volt egy harmadik is pár napja, az aznap lemondott, de megértő voltam, legközelebb találkozzunk, majd amikor dolgoztam, ezért nem válaszoltam azonnal és hosszan a sokadik levelére, estére már a csudába küldött belehergelve magát. Csak olvastam és csodálkoztam, hogy ezt hogyan sikerült. Szintén tiltás.

---

Műegyetemista agonizál. Jönne. Aztán mégsem akar csalni. aztán megint. Már lebeszélt velem egy időpontot, de nem mozdítottam onnan a programomat, tudtam, hogy még nem teszi meg. Délutánra lemondta, megőrjíti, hogy velem akar lenni, de olyan cuki a barátnője. Hát, én ebbe nem fogok beleszólni. Felnőtt férfi, majd dönt, ahogy akar, nem befolyásolom.

Diplomatával, meg Építészhallgatóval találkoztam mostanában (külön-külön), és még mindig röhögök, mennyire odavannak mindketten a hátsómért, ami szvsz hatalmas. Na mindegy, legalább nincs lelkiismeretfurdalásom, most egy másik kollégám hozott egy nagy rúd házi szalámit, napok óta azt eszem. Úgyis sokat táncolok, ott vagyok elejétől végéig, meg a fiúk is erre buknak...

Építészhallgató a lakásomat is imádja, milyen ízléssel rendeztem be. Hát, én már gondolkodom egy változtatáson, de Bét nem lehet meggyőzni, hogy megint napokig falat fessen velem, most kellemes az elrendezése, csak unom. Az erkélyt már alakítgatom, idén minimál bútor, maximális kényelem és pink virágok lesznek. A cukorsüvegem már tele rüggyel, a kaktuszaim is élednek, a fagyálló pálmám lehet, hogy mégsem az, és a sok éve pár szálas, mára óriási pampafüvem sem ad még életjelet. Dris garázsából jövő héten hozom el a leándereket, tölcsérjázminokat, remélem, rendben vannak, bérlocsolóim jó munkát végeztek.

Dris: pénteken nyugisan metrózom, amikor felszállt arrébb Dris anyukája. Kedvenc anyósom volt, de annyit, de annyit beszél, hogy tudtam, min. egy órát nem rázom le, ha észrevesz. Gyorsan leugrottam a következő megállónál a távolabbi ajtónál, mintha nem látnám, de résen volt és kiabálva rohant felém, mennyire örül, hogy lát. Jaj, édes, de annyira nem volt kedvem hozzá, azt mondtam, rohanok egy könyvesboltba. Nem baj, elkísér. :D Megérdemeltem, tudom. :) Leráztam végül, de azért végighallgattam exem azóta szintén ex nőjétől született közös gyerekének a történeteit, kitalálhatjátok, mennyire érdekel.

---

A fodrászomhoz az előző alkalommal be kell jelentkezzek, hogy akadjon ideje rám, tehát 3,5 hete meglévő dátumról írja előtte 4 nappal, hogy az nem lesz jó. Nagyon, de nagyon felmegy ilyenkor bennem a pumpa, nem azért, mert eddig hat vendéget vittem hozzá, vagy mert iiirtó sok pénzt otthagyok tőfestésre, hosszú haj melírra és vágásra, hanem mert így terveztem az egész hetemet. És akkor felkínál napközbeni időpontokat, amikor tudja, hogy dolgozom, illetve egy 20-ai estét. Havonta majd’ 2 cm-t nő a hajam és őszülök, a lenövés irtó ronda, hogy is képzeli! Megírtam, hogy ez így nem okés, akkor javasolja egyik kolléganőjét a szalonban, csak legyen tőfestve. Hirtelen lett időpontja. Huh, de utálom az ilyet, idén már másodszor tett át máskorra. Ha nem lenne ilyen szép a hajam nála, leléptem volna.

---

Próbáltam sorozatokat (újra)nézni, a The comebacket a 4. epizódnál töröltem, amikor Lisa Kudrow a kutyasz*rt szedte ki elég élethűen a hajából, az Aranyéletet is kaszáltam ismét, mert nem bírom megszokni Ónodi Eszter „művészetét”, irritáló és modoros a nő, ami ebben a szerepben okés, de nem tudok elvonatkoztatni, hogy mindenben az. Még a Virágos Magyarországot is el bírja rontani. (Hiányzik. :( )

---

A Katona vissza akar minket csábítani az új cuki arcaival, átküldtem Bének egy fotón. Erre ő éjjel Rómeó és Júlia idézettel válaszolt. Szerintem még érnünk kell az új színészekre.

---

TCsVexkollegina szerzett persze jegyet a Pintér rendezésre és hív, de nem akarok többé vele menni. :(
---

Lusta vagyok ennél több blogot írni, levelekre válaszolni, bocsi.

komment

süti beállítások módosítása