HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Hasonmás

2015.02.08. 10:50 :: Tobber

Varrtam, sminkeltem, megnéztem róla mindent, megnyertem a versenyt.

Állítólag pont úgy néztem ki. Kivéve Anyut. Szerinte egy 30 évvel ezelőtti tévészereplőnek öltöztem.

 

 

 

 

 

komment

lekvárosbukta

2015.02.06. 16:32 :: Tobber

Egyik este úgy berágtam arra, hogy a mobilomon 42(!!!!) cset-üzenet jött mindenféle ismerősöktől, hogy első dühömben töröltem az app-ot a mobilomról.

Aztán másnap visszaraktam persze.

De addigra TCsV párja, aki köszönés, érdeklődés nélkül küldözgeti a bizniszeit, mit vegyek, ezért néha nem reagálok, kiosztott, hogy néha szíveskedhetnénk Tével válaszolni. A kéretlen fszságaira.

Bent stressz, utána orvosok, kezelések, bkv, mozgás, mindennapi főzés a speciális étrendem miatt, maradék időben mondjuk egy sorozat előtt vasalok este 11-kor, vagy betuszkolok egy fél óra gyógytornát valahová, aki fontos, próbálok azonnal válaszolni, de az alvás maradna ki, ha mindenkivel, aki otthon tesped a kanapén és nincs élete, egész este leveleznék. Igen, nyilván az itt olvasók a fontosak közé tartoznak, nekik mindig próbálok is azonnal írni.

Nem fogom bunkónak érezni magamat, ha 1-2 nappal később válaszolok, metrón, mosdóban, amikor akad időm. A saját életemet akarom élni, a saját időbeosztásommal, ami így is elég feszes. Grrrrrrr.

komment

Ezerrel

2015.02.04. 16:59 :: Tobber

És így, hogy minden reggel utálattal a szívemben indulok az egyébként jól fizető, 95%-ban kedves kollégákkal teli munkahelyemre, ma a 4,5 éves kurblis pc-m helyett kaptam egy notebookot, hát el sem hiszem.

Ezért megérte a reggeli sokszerepős, semmitmondó meetingen nézni ki a fejemből. Feladtam a harcos énem, eddig minden igazságtalanságnak, újabb ránksózott feladatnak próbáltam ellenmenni, de meguntam, szélmalomharc. Úgy látom, másokban még ég a tűz és kaparnak, én kedvenc kolleginámmal néha összenéztem, ő, a nálam is nagyobb hangú harcos is csak hallgatott, csak összeröhögtünk.

És diszkréten olvasgattam tovább a mobilomon a cink.hu kommentjeit, tudok két helyre figyelni egyszerre. Még így is éldolgozó vagyok.

Hetek óta nagyon rossz a kedvem, és tudom, hogy a sok alvás-kevés szénhidrát-mozgás-szex kombó segítene, de a sok fájdalom miatt aludni nem tudtam, mozogni sem sokat, fájt a gyomrom és idegesített a fájás, így ettem megdöbbentő mennyiségeket, legutóbbi meg csak kéthetente jött össze, hát nem lett jobb.

Úgyhogy szigorúan diétázni kezdtem az egyetlen módszerrel, ami nálam hatásos. Kombinálva a gasztrósom legújabb kísérleti étrendjével, ami eltilt egy csomó egészséges kajától.

Napi 1 200 kcal, nem főtt ételek, inkább sajt, abonett, Norbi sóskeksz. És mozgás.

A fájdalomcsillapítókból egyre kevesebb kell, ma már végigaludtam az éjszakát. De holnap újra fogorvos.

komment

Tudatalatti

2015.02.03. 20:11 :: Tobber

Vajon mi a pszichológiai magyarázata annak, hogy idén _is_ férfikarakternek öltözöm farsangon?

Vajon mi a magyarázata annak, hogy még beöltözöm farsangon?

 

komment

süti beállítások módosítása