HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Szar hétvége

2015.11.01. 22:03 :: Tobber

A kisebbik gyerek egyébként többször hányt is.

Nem tudom, a másik párnak szóltak-e, vagy ők tudatlanul odamentek, miközben gyereket terveznek, gondolom, hiányzik...

Ma már csak hőemelkedtem, megyek dolgozni holnap.

Csak három dolog vidított fel, miután a cuki német ösztöndíjas lekopott cseten. *Update: Már írt.

A Műegyetemistám sérelmezte, hogy kidobtam a tőlem kapott fogkeféjét (nem higiénikus tárolni, meg asszem felhasználtam takarításhoz), ezért kapott újat a héten. Lefotóztam pár szögben az én fogkefémmel együtt és készítettem hozzá egy képregényt, átküldtem neki. Aztán találtam egy idióta sorozatot, 1,5 évad eddig, ledaráltam. A rottentomatoes-on csak 85%-ot kapott, nekem nagyon betalált az önszórakoztató állat (Last man on Earth, ha valaki látta, írjon már rám, a környezetemben nincs kivel kibeszéljem (párhuzam a főszereplővel, höhö)). Aztán Bé a héten bosszút állt, most ő mondta le az ebédeinket. Csütörtökön a potyakajának nem dőlt be, egyedül nyertem csili-vili retikült, vagy amire beváltom a nyereményt. Röviden: elegem lett, elkezdtem neki óriás ízeltlábúakat gyűjteni a teraszomon, hogy a megfelelő pillanatban sokkolhassam. De inkább kidolgoztunk rájuk egy lifestyle brandet, Bé holnap befektetőket keres, én meg soha többé nem fogok beképzelt-puccos bormárkára röhögés nélkül gondolni.

Na és akkor megnéztem a mai Sztárban sztárt, áttekertem az unalmas részeket és Gáspár Laci elképesztően szorgalmas és szórakoztató fiú.

Semmi kedvem munkába, meg programokra menni.

komment

Betegség

2015.10.31. 10:04 :: Tobber

Már baromira unom, hogy megint beteg vagyok, a több mint két hét szabimból kivettem egyetlen napot, miután szétszivatott pár határidő csütörtökön, ezt aztán lázasan fetrengve töltöttem. Lemondtam a kollégás bulit, Jóképűújkollégát, ma valakit, esti hobbit, holnap Keresztfiamat és egy babalátogatást.

Mi a fene bajom van? :( :(

Anyut megkértem, hozza fel a legfontosabbat, vécépapírt, meg narancsot.

Végignézte, mit eszem és döbbenten jelentette ki, hogy én mennyivel egészségesebben táplálkozom náluk.

Hurrá, ettől még én vagyok beteg.

(Ugye ha kanállal beleettem a Nutellámba betegen, akkor meg kell ennem az egészet még most, hogy ne fertőzzön később? :O )

A nagy családi bulik után szoktunk mind megbetegedni, valamiért van ez a heppjük a rokonoknak, hogy nem szólnak, amikor már 3-4 hete nem gyógyuló tüszösmandulagyuszival, ilyenekkel jönnek el a vacsorákra és persze körbepuszilkodnak. Szóval azt már megszoktam, hogy ott elkapom valakitől, a gyerekeseket csodálom, hogy nem akadnak ki ezen sosem.

Holnap mentem volna ilyenre, írtam egy sms-t, hogy fertőzök, nem megyek, a válasz: de kár, náluk a nagylány taknyos két hete, a kicsi hetek óta szenved a fülfertőzéstől, a szülőkben meg egy hete bujkál valami. És egyiknek sem jut eszébe áttenni máskorra a bulit!

A nagy kedvencem ettem tegnap, csirkemell, saláta, répa, paradicsom, hagyma, olivaolaj, pirított szezámmag, kukorica, ennék több zöldséget is, de a bélrendszerem nem bírja, facsart narancs hozzá, vitaminok, hektoliter folyadék, de most komolyan árulja el valaki, mi hiányzik!

 

kaja.jpg

komment

A szokásos

2015.10.26. 16:59 :: Tobber

Drámaian nem csökkent le azért a történés, csak kuckózós kedvemben vagyok.

Voltam egyet táncolni, alig görcsölt minden ellustult izmom az első fél órában.

Ma veszek egy színházjegyet is.

Hangversenyeket is elkezdtem böngészni, próbálok igényesebbet, mint a Klasszik rádión az Indiana Jones zenéje, amit a kocsiban kaptam el, bár anno én is hallottam Hollerungék egyik filmzene-válogatását a MüPában.

A két egyetemista, meg Szőke Létra, és ha minden igaz még 2-3 ismerkedős képben van.

A héten elkezdem az éves egészségügyi szűréseket, tüdőszűrés, nőgyógyász, bőrgyógyász, ortopédia, gasztro.

A hétvégén elmentem újdonsült hobbimat élvezni. Hát, van pár hobbim, de ez a leg-leg. A legtesthezállóbb, amit valaha is műveltem, imádom minden pillanatát. 5-6 órát is elvagyok, szórakoztató emberekkel ismerkedem meg közben.

Őszhalánték szerint végre megtalálta a zsák a foltját, ők is jól járnak velem, én is velük.

Adtam vért, mert végre vége az allergiagyógyszer szezonnak.

Aztán volt egy fél napos lázam, valszeg a kimerültségtől.

Voltam táskát shoppingolni.

Anyuval is találkoztam kétszer. Átköltöztettem hozzájuk fagyérzékeny növényeket a teraszomról.

Ezenkívül a héten nagy mennyiségű bókot kaptam a fenekemre, ami egyrészt azért vicces, mert kövér vagyok, másrészt, mert a mellemre kevesebb érkezett, ami viszont szebb. Igen, az én életemben ilyen visszajelzések is vannak.

Sportot űzök belőle, hogy Bét lemondom vagy láz, vagy másnaposság miatt.

Szerintem életemben nem voltam ennyire másnapos. Itt szeretném megköszönni a segítséget a chionak, a coca-colának és a Saridonnak, nélkülük nehéz lenne.

A héten a fiúkák csatasorba állítva, lesz még egy kollégás buli, ami után Jóképűújkolléga őőő haza akar kísérni, egy tánc, a dokik, két munkaidei ebéd, Keresztfiammal családi délután.

Igen, dolgozom is napi 8-9 órában.

komment

süti beállítások módosítása