HTML

milfek

2015.01.28. 17:18 :: Tobber

Ha Demi Moore tényleg Orlando Bloommal kavar így Ashton Kutcher után, és Sofía Vergara Joe Manganielloval, akkor negyven felé közeledve hiba volt levágatni a hajamból húsz centit. Még így is, hullámosan is a lapockámig ér, de már annyit feküdtünk rá, hogy meguntam. Talán így is vonzó lehetek a helyes, fiatalabb pasiknál.

Bár Kim Kardashian választását elnézve...

Ja, ki emlékszik még a szépséges szeretőmre, akinél otthagytam a kedvenc fülbevalómat? Nem emlékeztek, miért lett vége? Szerencséje, hogy nincs memóriám, most újra randizgatni akar. (Nem. Azaz most nem vagyok rászorulva, majd meglátjuk.)

Őszhalánték köszöni, jól van, legutóbb angolul nem jutott eszünkbe egy szakkifejezés a kollégákkal, egy óra után csaptam a homlokomra, Őszhalánték az egyik legjobb szakember a területen. Tudta is azonnal a választ. Bent inkább nem terjesztem, honnan az infó.

Élek, ott dolgozom, ahol a szarkeverés világbajnokai is dolgoznak, nekem már idegbaj ez az egész. És nem vagyok szuperul, három óra mozgástól öt napra áll be a vádlim, ízületek, gyomor, banyek, Nagyikám jobban van, komolyan!

Megyek is táncolni, az majd segít.

komment

süti beállítások módosítása