HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

A hét

2015.07.01. 16:33 :: Tobber

Múlt szerdán zárótáncház, szétugráltuk magunkat. Még maradt a keddi hasmenésből, ami sem a keddi Szöszkés randi értékéből, sem a szerdai őszhalántékoséból nem vont le sokat, ebből látszik, a psziché milyen erősen dolgozik, ha kell. Éjjel haza.

Csütörtökön munka előtt ismét terheléses teszt, újabb hasmenés. Munka után TCsV-vel és TCsV párjával felkerestünk egy hipszter, kézműves, minőségi alapanyagos kajáldát, kiültünk a kertbe és életem legfinomabb húsételét ettük. Már az első falatnál elájultam a gyönyörtől. Bepálinkáztunk, átmentünk koncertet hallgatni egy romkocsma teraszára, mindenképpen meg akartam mutatni TCsV-nek a zenekart, mert hátborzongatóan jók.

Telitalálat, neki is extázis. Éjjel haza.

Pénteken munka után hazarohantam rendberakni magam és környezetem, majd átjött Csillagszemű. Hát, ismeritek a véleményemet a magyar férfiak szexuális kultúrájáról. Ő megcáfolta. ’Meg’, a legleg exszeretőm szintjét hozta, amit előtte-utána eddig senki. Hajnali háromig nem bírtunk leválni egymásról, reggel már újra izzott a levegő. Minőségben, mennyiségben, változatosságban, figyelmességben elképesztett. És még csak 24. Mi lesz vele 20 év múlva? Ritka tehetség ritka szorgalommal.

Aztán vásárolgattam, aztán Anyuval csavarogtam, aztán pihentem, majd vasárnap nagycsaládi buli vidéken öregekkel, gyerekekkel, társassal, a kikapcsolódás szócikket erről írnák.

Hétfőn ismét egy terhelés, ezt már annyira nem bírtam hasmenéssel, hogy kivettem egy nap szabit. Takarítani mosdó közelében remekül tudok otthon. Utolértem magamat, de át kéne rendezni még 1-2 szekrényt.

Tegnap munka után átjött Szöszke. Az lehet, hogy mindig az aktuálisan ottlévőbe vagyok szerelmes? Állt az erkélyemen, boxerban telefonált, a háttérben a kékből fekete átmenetes csillagos éggel és a város kontúrjaival, felette a Vénusz és a Jupiter világított egymás mellett és gyönyörű volt.

Ő is rövidlátó lehet, mert csodásnak tartja a testemet, amit el is mond ezerszer, szerinte nem látszom többnek harmincnál, a közösségi oldalon nézegeti a képeimet két randi közt, és jól karban vagyok tartva (Csillagszemű is ezt mondja, namost vagy van egy kézikönyv huszonéveseknek, miket mondjunk cougaroknak* és főleg hogyan nézzünk rájuk, vagy rutinos szédelgők). Alig pár órát aludtunk.

A tökéletes reggeli kép, ahogy meztelen férfi narancsot facsar a konyhámban, aztán a kanapén ül a kávéjával. Mennyire fiatal! 26.

Ma munka előtt új gasztróshoz mentem a tonna eredményemmel, a régim lelépett a rendelőből. Kitalálta, milyen szindrómám lehet, végre valaki mond valamit!

Munka után lesz a gyászmise, aztán holnap fél nap szabi és vízpart tánccal, aztán pénteken már újra egész nap munka és előtte fodrász, este bandás főzés, aztán a válófélben lévő kap egy órát egy pia mellett, hogy okosakat mondjak neki a problémáira (hogyan kell diplomatikusan előadni, hogy ne más nőknek panaszkodjon, hanem hallgassa meg, a neje mit akar?), aztán hétvégén strand és végül ifjúsági szekció, reményeim szerint.

Csillagszemű is mondta, hogy nézeget a közösségin és látszik, hogy a barátaimmal tudjuk, hogyan kell élni.

Aha.

Csak az én koromban ez az igen sok inger már igen fárasztó alvás nélkül.
---

Ja, az alkalmazásról lejöttem egy hete, mert nem jelölnek be a fenegyerek újságírók mert a célnak egy hét alatt is tökéletesen megfelelt, semmi energiám és igényem nincs ennél többre.

*Cougar (slang)
From Wikipedia, the free encyclopedia
Cougar is a slang term that refers to a woman who seeks sexual relations with considerably younger men. ABC News states that these women pursue sexual relations with people more than eight years younger than they are, while The New York Times states that the women are over the age of 40 and aggressively pursue sexual relations with men in their 20s or 30s. However, the term can also refer to any female who has a male partner much younger than herself, regardless of age or age difference.

komment

süti beállítások módosítása