HTML

Tobber életblogja

Friss topikok

Címkék

Szülinapom margójára

2015.05.30. 13:29 :: Tobber

Ébredéskor csipogó első felköszöntős csetek, közösségin csak üzenőfalon 145 köszöntés (nem én számolom), levelek, ezekre mind válaszolni, csörgő telefonok, nem kevés ch édes kollégáimtól az irodaasztalon, két ünneplős kávézás, Bének tetszik a hajam, pedig témaszakértő, Anyuval csavargás, lufi, torta, irtó idős Nagyika és nagynéni, unokatesók, Jé és Szomi esti csacsogós hívása, remek vásárlási utalvány és elképesztően jól csókoló Jóképűújkolléga...

komment

Morzsák

2015.05.27. 19:41 :: Tobber

Válogatok a vőlegény gyerekkori fotói közt. Megmutattuk az egyiket Keresztfiamnak(4), rávágta a nagybátyja képére, hogy az csak ő lehet. Megdöbbentő a hasonlóság.

---

Köcsögség a menyasszony tanújaként, ha megmutatom párja gyerekkori fotóit... amint lánynak öltöztettük?

---

Lány unokatesóm nevezett szexinek tegnap. Fülbevalóotthagyós ex irogat. (Majd, talán. Tényleg gyönyörű férfi) D exem kérte, hogy találkozzunk kettesben. (Nem. Anyu látta pár hete és elcsodálkozott, mennyire értelmes tekintete van. Nyilván, egy zsenigyerek) Egy irtó jó alakú sportoló ismerős nyúz, hogy ismerjem meg a lelkét. (A pasik nem is tudják, mennyire egyforma a lelkük, bármilyen egyedinek is gondolják.) (Nem.) Jóképűújkolléga ismét támadásba lendült, levelezünk pár hete, tényleg a levelezőrendszerem mizériája miatt elveszett többtucat levelem, tisztáztuk, melyik elég intim témájú válaszom nem ért át hozzá két hónapja. És innen nem volt megállás. Egyelőre levélben. És bár nem esetem, de tényleg nagyon vonzó. (Esélyes)

komment

süti beállítások módosítása